• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin instagramı

Hayal kırıklığı yaşamakta haklısınız. Saygıdeğer, oturaklı birine benzemiyor. Dediğiniz gibi sizin zorunuzla yapsa ne olur, yapmasa ne olur. Ben olsam çok soğurdum. Ama ben sizin aksinize hepsine tek tek bakardım. Diğer sosyal medya hesaplarını da incelerdim. Belki sadece tanışma amaçlı uygulamaları yüklemiş bile olabilir. Olabildiğince çok bilgi toplayıp öyle karar verirdim. Muhtemelen iyice soğuyup ayrılırdım. Gerçi o şimdi hesaplarında temizlik yapmıştır muhtemelen.

Hayal kırıklığı yaşamakta haklısınız. Saygıdeğer, oturaklı birine benzemiyor. Dediğiniz gibi sizin zorunuzla yapsa ne olur, yapmasa ne olur. Ben olsam çok soğurdum. Ama ben sizin aksinize hepsine tek tek bakardım. Diğer sosyal medya hesaplarını da incelerdim. Belki sadece tanışma amaçlı uygulamaları yüklemiş bile olabilir. Olabildiğince çok bilgi toplayıp öyle karar verirdim. Muhtemelen iyice soğuyup ayrılırdım. Gerçi o şimdi hesaplarında temizlik yapmıştır muhtemelen.

Çok haklısınız fakat bunu yapmak istemiyorum yani daha doğrusu beni bunu yapmaya itecek birini istemiyorum benim iç huzurum herşeyden önemli ve şu an bunu kaybettirdigi için çok kızgınım ona.

Ben açıkçası kızları tanıyor mu gerçek hayatta bilmiyorum teker teker bakamadım sinirim bozuldu uygulamayı sildim telefonumdan bakıp daha sinirlenmeyeyim diye. Sormam da tanıyor musun diye. Sadece o kızlardan onu takip edenler ve fotoğraflarını beğenenler de var. Hiç hoşuma gitmedi ayrılmayı bile düşünüyorum instagrama bile gönül rahatlığıyla giremeyeceksem gerçek hayatta nasıl sonsuz güven duyucam ben şimdi

Haklisin aynen senin gibi düşünüyorum. Hatta erkek arkadasim ailemle bile tanismaya gelmisti is ciddiye bindigi halde 2 ay iyisek 3.ay bakiyodum rahat durmuyodu. Ben kafami yastiga rahat koyamicaksam hafiye gibi surekli adami takipte olucaksam ne anladim o iliskiden. Hatirlayinca bile sinirim bozuluyo seni cok iyi anlıyorum. Hakkinda hayırlısı olsun insallah

Haklisin aynen senin gibi düşünüyorum. Hatta erkek arkadasim ailemle bile tanismaya gelmisti is ciddiye bindigi halde 2 ay iyisek 3.ay bakiyodum rahat durmuyodu. Ben kafami yastiga rahat koyamicaksam hafiye gibi surekli adami takipte olucaksam ne anladim o iliskiden. Hatirlayinca bile sinirim bozuluyo seni cok iyi anlıyorum. Hakkinda hayırlısı olsun insallah

Aradı keyfin mi yok dedi yok tabi sevgilim instagramda dekolteli kızları likelarken ne kadar keyifli olabilirim dedim şimdi sen diyince farkettim kötü bişey olduğunu Onlar benim arkadaşım diye ben beğenmiştim dedi sinirliyim istemiyorum sesini duymak dedim. Kapatayım mı diye sordu kapat dedim. Konuşmak istemiyorum ya ben şimdi bu adamla gelecek mi planlayayım her dk huzursuz... Sinirle hareket etmek istemiyorum o yüzden susuyorum ama aklımdan hep ayrılık geçiyor

Değişmez
İnstagramını kapattırsanız iş yerinde yapar
İş yerinde engel olsanız dışarda yapar
Potansiyel var çünkü, bu tipler değişmez
Sizi kandıracak bir yol bulacaktır kesin

Tavriniz ve konusmalariniz cok mantikli.
Ben de kiskanmaz ama sogurdum.

Bir insanin seviyesini bu denli asagi cekmesi cok itici.
Sosyal medyada yansitilanlar karakteri gosterir.

Belki de sizin hesabiniz yok diye bu denli rahatti. Orasini temizlese icinde varsa gene bir sekilde yapar.
Kaldi ki arkadas dedigi insanlar hep mi ayni kitle ?! Verdigi cevap bile fiyasko.

Mantıklı birinin bakış açısından sosyal medya derdi okumayalı uzun zaman olmuştu. İyi geldi :) Her ne yapmaya karar verirsen ver doğru kararı verirsin sen zaten.

Senin yerinde olsam doldurduğum hesabımı yeniden açmazdım. Bak açar açmaz başına bela almışsın.

Sosyal medyada dekolte kiz like'layan erkekler bence de asiri itici. Aynadan selfie paylasan, kas gosterenlerinse tek derdi net karsi cins. Ben de kisilerin sosyal medyadaki tavirlarinin karskterleriyle ilgili ciddi ipuclari icerdigine inaniyorum. Haklisiniz, son derece temkinli olun pek saglam pabuca benzemiyor.

Bazı arkadaşlarım buna aldırış etmiyor ama ben de çok rahatsız olurum sevgilimin başka kızları beğenmesinden.. bir susuyorum iki susuyorum üçüncüde soruyorum "niye beğenip duruyorsun o kızı, dikkatini mi çekmeye çalışıyorsun, ne oluyor" cevap "o kızlar arkadaşım" bu kızlar nasıl arkadaşlar ki seni takip etmiyorlar?
Böyle erkeklerden hayır gelmez bence, gözleri dışarıda demektir.. güvenme hatta ayrıl..

Sosyal medyada dekolte kiz like'layan erkekler bence de asiri itici. Aynadan selfie paylasan, kas gosterenlerinse tek derdi net karsi cins. Ben de kisilerin sosyal medyadaki tavirlarinin karskterleriyle ilgili ciddi ipuclari icerdigine inaniyorum. Haklisiniz, son derece temkinli olun pek saglam pabuca benzemiyor.

+1
G.t meme fotosuyla dikkat çekmeye çalışan kadınlar zavallı

Onlara bakan erkekler abaza, iğrenç

+1
G.t meme fotosuyla dikkat çekmeye çalışan kadınlar zavallı

Onlara bakan erkekler abaza, iğrenç
Onlarin cogu nefes alsin yeter mantiginda.. ve kadinlarin fotolari popo sallamalar videolar soka giriyosun.. kim bilir baban yasindaki erkekler halleniyordur diye dusunmuyosun..erkeklerin bakmasi vs hoslarina gidiyodur diye dusunuyorum... normal bi kadin sadece sevdigi begensin o gozle baksin ister ama bunlar tum dunyaya acik.. garip bi zamandayiz

Mantıklı birinin bakış açısından sosyal medya derdi okumayalı uzun zaman olmuştu. İyi geldi :) Her ne yapmaya karar verirsen ver doğru kararı verirsin sen zaten.

Senin yerinde olsam doldurduğum hesabımı yeniden açmazdım. Bak açar açmaz başına bela almışsın.

Ne kadar zarifsiniz çok teşekkür ederim

Eski erkek arkadasimda aynen boyleydi. Yapma dedikce inatla takiplesirdi tanimadigi kisilerle. Yol verdim cunku degismedi degismez boyle tipler.
Ne tesadüffff. Şu an hala bekarsam karşıma çıkan bütün tiplerde bu sorunun olmasıydı. Sahi herkes mi yapar ya ??

Back
X