- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki saat başı arasında neler olabilir nelerMerhaba ablalarım biliyorumki güven sorunun varsa ayrıl diye tepki vereceksiniz ama yinede yazıyorum. sevgilim üniversite sınavına hazırlanıyor, bi kız arkadaşı var kardeşi gibiymiş, kızın evine ders çalışmaya gidecekmiş konu eksiği varmış kız anlatacakmış. bana gideyim mi diye sordu, ben ilk kabul etmedim ama daha sonra saat başı ara beni istersen görüntülüde ara dedi ve daha sonra kızla beni tanıştırmak istiyormuş deyince bende kabul ettim. sizce doğru mu yaptım? sonuçta kız beni biliyor, hem öyle olsa saat başı ara istersen demezdi hatta istemese hiç söylemezdi gideceğini değil mi?
Yoo benim erkek arkadaşım böyle yapıp gitmiştiBir şey yapmaya niyetleri olsa her türlü yaparlar
Niye ders çalışacağız da oydu da buydu da diye sizi de uyandırsınlar mevzuya?
Sizinki bayağı anlayın diye yapmışYoo benim erkek arkadaşım böyle yapıp gitmişti![]()
bence sorun burada
kimseye gideyim mi diye sormadım
anneme dahi arkadaşıma ders çalışmaya gideceğim şu saatte gelirim dedim en fazla
aynı evde yaşadığım için şimdi bir yere giderken de eşime haber veririm ama sevgilim iken erkek arkadaşta kalacağımı dahi haber vermedim
neden bunu sorma ihtiyacı hissediyor
ben yaşlandım galiba da cidden bir insan ders çalışmaya arkadaşına gidecekse bunu neden sevgilisine sorar
ders bu çalışılması gerekiyorsa çalışılır, eğer sevgili gitme deyince gidilmeyecek ise de sormam da gitmem de
özetle atılacak adıma kendi karar vermeli, eğer senin bundan rahatsız olacağına dair bir fikri varsa da o zaman hiç sorup ortalığı germemeli
Sevgiliyken hic bu tarz hesaplar vermedim. Sevgilime de sormadim.
Simdi evliyim, esim sehir disina gitse özellikle aramam, bizden ayri takilsin biraz derim.
Bana da bu denli hesap vermek anormal geliyor.
Ayrica esim sevgiliyken baya muhafazakar biriydi yani, ona ragmen bu denli bana karisma hakkini kendinde gormemistir. Tabi bunlar bi 15 20 yil oncesi, bu devirde hele bence cok normal.
Yok
Biz daha rahatmışız
Lisedeki arkadaşlarla bir kız ve erkek gerekirse aynı yatakta da yatar muhabbeti yapardık
40 yaşında hala aynı fikirdeyim
Burada da yazmıştım erkek bir arkadaşın evinde kalmış yemiş içmiştik gece de yattık hatta sabah kalkıp bana kahvaltı hazırladı
Hiç benim aklıma sevgilimin bundan rahatsız olacağı gelmedi, o zaman sevgilim hiç tepki göstermedi, çevremizdeki diğer arkadaşlar da bu durumda bir gariplik görmedi, ima dahi duymadım
Şimdi buradaki konuları okuyorum herkes habersiz tuvalete bile gitmiyor
Galiba biz cep telefonsuz dönemde yaşadığımız için böyle de sizin cep telefonunuz da vardır