• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinin kız kardeşinin düğününe gidilir mi ?

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
iyi akşamlar kızlar. nasıpse kurban bayramndan hemen sonra nısanım olacak. bu ayın 22 sınde de sevgılımın kız kardesının dugunu war. 7 aylık sevgılıyız bu arada.sevgılım ve kız kardesı dugune gıtmemı cok ıstıyolar sevgılım yanlız kalmım bana eslık et dıyo.ısrar edıolar. yurtdısından da abısı gelcek nısanda vs. göremıcem gıdersem onun aılesını de gormus olucam. dugun samsunda bende ızmırden gıdıcem. evlendıgımız zamanda ızmırde yasıcaz bu arada dıger akrabalarını da pek tanıyamıcam.sız ne dıosunuz bu konuyla ılgılı ?

ızmırden samsuna ne gerek war dıyenler ıcın dıpnot. dugunden sonra gorev yaptıgım yere gıdıcem tekrar ızmıre donmıcem.gorev yaptıgım yerle samsun arası uzak deıl bu arada.

Son düzenleme:
ben olsam gitmezdim sanırım sebebi de yok aslında sadece gitmezdim :)
ama gidilebilirr yani nişanınıza da az bi zaman kalmış gayet doğal

Aileniz de izin veriyorsa gidebilirsiniz tabiki. Ama ben gidermiydim gitmezdim.

Son düzenleme:
ben olsam kalkıp ta Samsuna gitmem açıkçası
anladığım kadarıyla sen de heveslisin ama hevesine aldırma
ağırdan al kendini inan böylesi daha sağlıklı

samsundan sonra gorev yaptıgım yere gıdıcem tekrar ızmıre donmıcem o yuzden yol sorun deıl.
Yol ile alakali bir durum değil canim. Sen niye milleti gormek icin gidiyorsun? Birak gormek isteyen kendisi gelip görsün.. emin ol evlendikten sonra daha da değerli olursun..

Henüz söz yok nişan yok ne işin var o düğünde nasıl tanışktırılacaksın sevgilisi diye mi ? Sonra evlendiğinde arkandan eltiler kaynana konuşur ve kendi ayağı ile gelen derlerse zoruna gitmesin
iyi akşamlar kızlar. nasıpse kurban bayramndan hemen sonra nısanım olacak. bu ayın 22 sınde de sevgılımın kız kardesının dugunu war. 7 aylık sevgılıyız bu arada.sevgılım ve kız kardesı dugune gıtmemı cok ıstıyolar sevgılım yanlız kalmım bana eslık et dıyo.ısrar edıolar. yurtdısından da abısı gelcek nısanda vs. göremıcem gıdersem onun aılesını de gormus olucam. dugun samsunda bende ızmırden gıdıcem. evlendıgımız zamanda ızmırde yasıcaz bu arada dıger akrabalarını da pek tanıyamıcam.sız ne dıosunuz bu konuyla ılgılı ?

İnsanların sana İzmir'den kalkıp taa Samsun'a gitme, ağırdan al demeleri mesafe çok uzun gelir, yorulursun diye değil. Sevgilinin ailesi eğer gidersen, bizim oğlana ne çok meraklıymış taa nerelerden geldi der diye, ki derler, bunu da ilk fırsatta hatırlatırlar aranızda resmiyet olduktan sonra. "Eskiden taa nerelerden kalkıp geliyordun yalnız kalmasın diye, şimdi mi böyle oldu gelin hanım" falan filan...

Gitmelisin..
İş ciddiye binmek üzere ve kız kardeşi de , sevgilin kadar bu düğüne gelmeni isteyip davet etmiş sizi..
Düğün bu sonuçta, gelmen için ısrar edende karşı taraf..

bence gitmelisin.. ben gittim.. sevgilimin kuzeninin dugunune kadar gittim.. akrabalarini kulturlerini tanimak istiyorsan bundan iyi firsat olamaz..

ben samsundayım,para versen gıtmem..

hıc işim yooğğdi..

bence gitmelisin.. ben gittim.. sevgilimin kuzeninin dugunune kadar gittim.. akrabalarini kulturlerini tanimak istiyorsan bundan iyi firsat olamaz..

bakış açıları falan bazıa arkadasların dedıgı gıbı cok meraklı bu kız edalarında oldu mu pekı ?

bakış açıları falan bazıa arkadasların dedıgı gıbı cok meraklı bu kız edalarında oldu mu pekı ?
Siz daha iyi tanırsınız sevgilinizin ailesini, ben tanımadığım için bir şey diyemem, ama ben sevgilinizin kız kardeşi olsaydım eğer, bu mutlu günümde kalkıp da taa oralardan zahmet edip geldiğiniz için gözümde ekstra puan kazanırdınız :)

Back
X