• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin yakın kız arkadaşı

Benim sevgilim sınır çizmek yerine bu saatte geldiğin için biyas bana çok kızdı demiş. Kız bu sabah sen biyasın sana sinirlenmesinin acısını benden çıkarıyorsun diye trip atmış üstüne. Kesinlikle sınır nedir nasıl çizilir bilmiyor.
Sevgiliniz neden sizi eziklemiş kızın karşısında? Kız kıskandığınızı anlayıp iyice havalara girmiş. Sevgiliniz hiç masum gelmedi bana. Bilerek sizin onu kıskandığınız imajı yaratmış.

Gecenin 11inde sarhoş kafayla çalışma yapacaklarmış... :D
Tek sorun Melis yaniii. Sevgilin bu kadar kendinde değilken nasıl bir çalışma yaptılarsa artık.

Hepiniz haklısınız. Kızdan çok sevgilimde hata var eve gelme diyebilmeliydi. Yarına bir bahane bulsun gitmek istemiyorum artık. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

ben basardım evi. old canım sen de sarhoş ol sarhoş bi erkek arkadaşın da gece gelsin sana kim bilir kaçta gitti ya da gitmedi evine orada kaldı. sabah bi özür mesajı. az uyanık değilmiş seninki de.

O evi basmak yerine mışıl mışıl tamam aşkım diyerek uyudunuz yani..e bravo!
Herkes aynı şeyi söylüyor,melisin sarhoş ve gece eve gelmesindeki amaç çok net,nasıl susabildiniz?cesareti veren de sevgiliniz zaten..
Siz hala ailesiyle tanışma derdindesiniz

tek bir şey soracağım...

aynı durumda siz olsanız, sevgiliniz siz ne dediğinizi hatırlamayacak kadar sarhoşken, evinize sarhoş bir erkek arkadaşınız gelse ne derdi....

hani ne dediğini hatırlamayan, ne yaptığını da hatırlamaz bence ama... gözümle görmeyi beklemezdim...

ben basardım evi. old canım sen de sarhoş ol sarhoş bi erkek arkadaşın da gece gelsin sana kim bilir kaçta gitti ya da gitmedi evine orada kaldı. sabah bi özür mesajı. az uyanık değilmiş seninki de.
Aynı şey olsa benim kadar sakin olmazdı. Benim sakinliğime güvenerek rahat davrandı böyle. Şimdi kırk kere özür dilesin bir şey değişmiyor.
O evi basmak yerine mışıl mışıl tamam aşkım diyerek uyudunuz yani..e bravo!
Herkes aynı şeyi söylüyor,melisin sarhoş ve gece eve gelmesindeki amaç çok net,nasıl susabildiniz?cesareti veren de sevgiliniz zaten..
Siz hala ailesiyle tanışma derdindesiniz
İstanbul’un iki ucundayız gidemezdim istesem de. Olay yaşandığında şuanki kadar net düşünmüyordum patavatsız bir arkadaşlık diye sinirleniyordum. Cevap verip iyice sinirlenmek yerine uzak durmayı tercih ettim. Haklısınız cesaret sevgilimden geliyor. Ailesiyle tanışma konusuna gelince, fevri davranmak istemediğim için danıştım sizlere.

tek bir şey soracağım...

aynı durumda siz olsanız, sevgiliniz siz ne dediğinizi hatırlamayacak kadar sarhoşken, evinize sarhoş bir erkek arkadaşınız gelse ne derdi....

hani ne dediğini hatırlamayan, ne yaptığını da hatırlamaz bence ama... gözümle görmeyi beklemezdim...
Sizin kadar net söyleyemiyorum elbette ama haklısınız.

Sizin kadar net söyleyemiyorum elbette ama haklısınız.
bilmiyorum belki de aldatılmışlığımın bıraktığı izdir bu kesin öyle derkenki tavrım, ama inan normal değil asla. bence yani...

Cok iyi niyetlisin. Saf mi daha dogru kelime bilemedim. Inanmak istedigin icin inanmissin ama ben ikisini de cok masum gormedim. Adam ikinizi de idare ediyor gibi. Cunki biyas gelmene kizdi falan diyerek ikinizi birbirinize kirdiriyor gibi. Kiz seytan ama sevgilin de masum degil.

Ailesiyle tanışmayın, sevgilinizden ayrılın. Sizi salak yerine koymasına neden izin veriyorsunuz? Sunumunu mail olarak atabilirdi sevgiliniz de kontrol eder geri mail atardı. Sarhoş halde yanına gelmesine gerek var mıydı? Üzülmenizi istemem ama sabah gelen özür mesajı da gece bir haltlar yendiğini hissettirdi bana. Bu kadar iyi niyetli olmayın.

bilmiyorum belki de aldatılmışlığımın bıraktığı izdir bu kesin öyle derkenki tavrım, ama inan normal değil asla. bence yani...
Normal olmadığı doğru da beni aldatmıştır diyemiyorum.
Cok iyi niyetlisin. Saf mi daha dogru kelime bilemedim. Inanmak istedigin icin inanmissin ama ben ikisini de cok masum gormedim. Adam ikinizi de idare ediyor gibi. Cunki biyas gelmene kizdi falan diyerek ikinizi birbirinize kirdiriyor gibi. Kiz seytan ama sevgilin de masum degil.
Bunu ona söylemesi ayrı saçmalık. Nereden tutsam elimde kalıyor.

Ailesiyle tanışmayın, sevgilinizden ayrılın. Sizi salak yerine koymasına neden izin veriyorsunuz? Sunumunu mail olarak atabilirdi sevgiliniz de kontrol eder geri mail atardı. Sarhoş halde yanına gelmesine gerek var mıydı? Üzülmenizi istemem ama sabah gelen özür mesajı da gece bir haltlar yendiğini hissettirdi bana. Bu kadar iyi niyetli olmayın.
Söylediğine görev o gelmeden önce ne yapacaklarını bilmiyormuş. Gerçekten de gelmeden önce sıkıştırdım napacaksınız bu saatte diye bilmiyorum dedi. Bana söylemediği şeyler olduğu kesin.

Bazi seyler icin bize isaretler gonderiliyor ama okumasini bilirsek. Bu olay aslinda sevgilinin nasil biri oldugu ile ilgili bir isaret bence. Sadece o kiz degil masum olmayan. Erkek arkadasin da pek masum degil.

Back
X