• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin yakın kız arkadaşı

Gercekten takdir ettim... millet normal kafayla zor yaparken sarhos halde gece 12 de sunum... kim inanir kadir inanir... benim düşüncem bu tabi. Simdi size gelelim;

Simdi mesafe seven biriysen bu olaya fazla kızıp ağzının payini vermelisin. Boyle bir sey herkes tarafından kolay kolay hazmedilemez.

Eger bir kadinla erkek o basbasa gorusebilir sorun olmaz o saatte de olsa bu gayet normal iki insan bir araya gelebilir kafasindaysan hic takilma hayatina devam et ailesiyle tanis.

Bu kadar basit.

Selam kızlar,

Ben mi safım sevgilim mi emin olamadım, size sorayım dedim.

Dün akşam sevgilimi aradığımda epey sarhoş bir şekilde eve gidiyordu. İş yerinden arkadaşlarıyla alkol almışlar. Arkadaşlarının arasında benim asla hoşlanmadığım, varlığından rahatsız olduğum bir kadın var, Melis diyelim.

Eve varınca uyuyacaktı, yarım saat sonra uyuyamadım diye aradı. Konuşurken of birazdan Melis gelecek bi çalışması varmış onu yapacağız kafam hala iyi değil dedi. Meğer içerken gelmek istemiş, sevgilim de tamam demiş ama ne zaman tamam dediğimi hatırlamıyorum bile diyor. Eve geçtikten sonra da kız aramış geleceğim diye, o yüzden uyumayıp beni aramış.

Sinirlendim saat 11 bu saatte senin evinde ikiniz de alkollüyken ne işi var diye. Yarım saatlik tartışmanın ardından tamam arar bahane uydururum gelmesin diye dedi. Yirmi dakika sonra napıyorsun diye sorduğumda bilgisayar ekranından fotoğraf attı, hanımefendi gelmiş birlikte çalışıyorlarmış. Liseli gibi gece gece evde buluşup ödev yapma hevesine girmiş resmen. :KK43: Bir şey söylemeyip uyudum. Sabah özür mesajına uyandım. Düşüncesizlik ettim, mantıklı düşünemeyecek kadar sarhoştum diye. Haklısın yaptığım ciddi hataydı bir daha olmayacak araya mesafe koyacağım diyor.

Sevgilime güveniyorum ama o kızda beni rahatsız eden şeyler var. İnsan o kadar önemli olan bir şeyi son gece sarhoş kafaya bırakır mı, artniyetli bu diyorum. Sürekli aynı şeyi yapıyor. Aşırı teklifsiz bi kız. Bıktım artık.

Öte yandan sevgilime karşı da kırgın hissediyorum hala. Yarın anne babasıyla tanışacağım ama akşama kadar bu huzursuzluğun geçmemesinden ve orda bi pot kırmaktan çok korkuyorum. Görüşmeyi erteleme şansım da yok.

Size sorum oraya gidince nasıl davranayım, ve sevgilime o kızla görüşmesini istemediğimi söylemeli miyim?
Kız bunlar başka bisey yapmasın.. abowww

Eğlenceniz bitmeyecek anlaşılan :)

Mune Mune konuyu kapatabilir misiniz.

Ya kızmayın son yazdığımı size yazmadım yahu. Ben sizi sevdim aslında fazlaca iyi niyetlisiniz. Ama gerçekten objektif olarak ilk yazdığınız yazıyı okuyunca sizce de garip değil mi iyi niyetiniz? Yazdıklarım size karşı değildi. Burada neredeyse tüm aldatma konularında kadınlarımız "pis kadın yelloz" diye giydirirler. Aldatılan kadınlar da "ırıspı kocamı ayarttı" diye konu açar. Hep kadın suçludur. Siz de asıl suçlu sevgiliniz olduğu halde ona saf deyip, kadına kızınca sizin nezdinizde bu tür yorumlar yapan ahaliye yazdım. Alınmayınız lütfen :) normalde böyle uzun uzun açıklama yapmam ama gördüğüm kadarıyla hakikaten iyi bir insansınız. Kırmak istemem. Azıcık eğlendim mazur görün.

Gercekten takdir ettim... millet normal kafayla zor yaparken sarhos halde gece 12 de sunum... kim inanir kadir inanir... benim düşüncem bu tabi. Simdi size gelelim;

Simdi mesafe seven biriysen bu olaya fazla kızıp ağzının payini vermelisin. Boyle bir sey herkes tarafından kolay kolay hazmedilemez.

Eger bir kadinla erkek o basbasa gorusebilir sorun olmaz o saatte de olsa bu gayet normal iki insan bir araya gelebilir kafasindaysan hic takilma hayatina devam et ailesiyle tanis.

Bu kadar basit.
Güllü alemsin. Aynı kafadayız senle:)

Şimdi yakın arkadaslarsa görüşme demen ters tepebilir malum erkek milleti yapma dedigini yapmakta inat eden bi varlık
Aynı davranısı ben xxxle yapsam ne hissederdin diyebilirsin
Bence olgun davran uzatma cool ol böyle emin ol takdirini daha cok kazanırsın
Nasıl olsa bu sebepten ayrılmayacaksın

Yakin arkadasim zirvaligi yapana adam ..bir yakinlasma olmasa ozur dilemezdi en az opusmuslerdir gece hemde ..

Melis kaka melis eehğğ melis.. melislerden uzak durulmalı .. :eek:

Dalga geçmiyorum yahu. Erkek milleti saftır. Melis gibi garabetler olduğu sürece erkeklerimizi elde tutamayız.He ben konu sahibinin yerinde olsam bu akşam yedekte yakın arkadaş olan bir Melih varsa ders çalışmaya çağırırdım. Kafaları çekip sunum yapardım. Sabah da özrümü dilerdim.
Yanıyorsun Fuat abi diyesim geldi kemal sunalın filmindeki gibi yine yorumlar yıkılıyor kuzum... :halay::KK69:

Ya kızmayın son yazdığımı size yazmadım yahu. Ben sizi sevdim aslında fazlaca iyi niyetlisiniz. Ama gerçekten objektif olarak ilk yazdığınız yazıyı okuyunca sizce de garip değil mi iyi niyetiniz? Yazdıklarım size karşı değildi. Burada neredeyse tüm aldatma konularında kadınlarımız "pis kadın yelloz" diye giydirirler. Aldatılan kadınlar da "ırıspı kocamı ayarttı" diye konu açar. Hep kadın suçludur. Siz de asıl suçlu sevgiliniz olduğu halde ona saf deyip, kadına kızınca sizin nezdinizde bu tür yorumlar yapan ahaliye yazdım. Alınmayınız lütfen :) normalde böyle uzun uzun açıklama yapmam ama gördüğüm kadarıyla hakikaten iyi bir insansınız. Kırmak istemem. Azıcık eğlendim mazur görün.

Kızmamıştır biyas, beklemediği tepkiler alınca afalladı sadece.

Kızma biyascım, bu tip konularda biz de yapıyoruz aynı geyiği genelde. Konu sahiplerini bayana hatta banlanana kadar uzatıyoruz çoğu zaman. İdrak yolları haklı ayrıca. Kızı gömüp sevgilini zavallı yol yordam bilmez adam kılığına sokuyorsun.

Back
X