Sevgilinin yakın kız arkadaşları !

Eğerki sevıyorsanız sahiplenirsiniz. Kıskanırsınız. Bu durumu karşıdaki kızında anlaması lazım. Tek başına buluşmak görüşmek bence yalnış heleki ciddi bi ilişki söz konusuysa.

tabi ki o arkadaş olan kızın karakteri ile alakalı
eğer uçlarda hareket eden sizin özel yaşamınıza saygı duymayan biriyse çevrenizde istememeniz çok normal
kötü niyetli olmayan biriyse neden yalnız görüşmesinler ki bu sizin ciddi olmanızla alakalı olmamalı bence

Kıskanc birisi degilimdir. Erkek arkadasımın konustugu kız arkadasları olabilir ama abarttıgı noktada rahatsız olurum herkes gibi. Kıskanc degilim diye genis mezhepli de degilim tabi ki. Ben erkek arkadasımı kısıtlamıyorum bu konuda ama kendisi tercih etmiyor kızlarla arkadaslık etmeyi oyle... O yuzden kafam rahat. Ama bende erkeklerle arkadaslık etmeyi tercih etmiyorum. Sadece okulda konustugum ile sınırlı kalır. O yuzden onunda kafası rahat.

Son düzenleme:

Ne kadar şanslısın bir bilseeeen.

Ne kadar şanslısın bir bilseeeen.

Aslında cokta sanslı oldugumu düsünmüyorum. Cünkü bi taraf hic kıskanc olmayıp diger taraf cok kıskanc olunca problem oluyor. Bizim iliskimizde de cok kıskanc olan taraf erkek arkadasım. Kıldan nem kapan biri. 3 yıldır da hayatımda. Bende problem yasamamak acısından erkek arkadaslarımla muhabbetimi okul dısına tasımıyorum.

Arkadaslikta cinsiyet olmaz diye dusunenlerdenim, o yuzden kimseye karismam kendime de karistirtmam. Beraber gorusmek isterim diyen arkadaslar belki o kizin sadece arkadasiyla paylasmak istedigi bir derdi vardir. Bu kadar art niyetli olmamaliyiz. O kadar yil arkadaslik etmis insanlar bir taraf iliskiye basladiktan sonra yakinlasmaya karar vermezler herhalde.

Aynıyız sizinle samimi arkadaşlarımla ayda yılda görüşür oldum, şuanda da evliyiz kimseyle görüştüğüm yok, niye böyle yapıyorsun dediğimde ise e bak bende hiçbir kız arkadaşımla görüşmüyorum artık diyordu. Diyordum ki e sen bunu istedin ben kısıtlamadım, kendi tercihin, olsun diyordu halada değişmedi düşünceleri. Gerçi mutluyum sıkıntım yok yada fazlasıyla alıştım bu duruma

Mutlulugunuz daim olsun oncelikle. :)
Benim erkek arkadasımın benden oncede kız arkadasları oyle bir iki taneydi. Baska yoktu.
Bende erkek arkadasımın boyle biri oldugunu bilerek ve isteyerek onunla bir iliskiye basladım, o yuzden dert etmiyorum.
Bir de asla dostlugumu bitiremem diyebilecegim kadar kıymetli erkek arkadaslarım olmadı benim. O yuzdn sıkıntı yok :)

Son düzenleme:
Mümkün degil izin vermem. Zaten nişanlımın hic kız arkadaşı yok ayrıca bu da onun tercihi. Kız arkadaşları olan bir erkekle de hayatımı geciremezdim cok kiskancim ben :|

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sevgilimin de vardı kız arkadaşı neymiş aynı mahallede komsularmış arkadaşıymış vs.. anlamam arkadaş görüşmiyceksin dedim dinleme di kıza zamanın da borç falanda vermiş kız keyfi borç alıyo bundan ben sevgilimden kontur vs. bişey alamaya çekiniyorum elin kızı gelmiş borç alıyo bastım tekmeyi... yalvar yakar geldi bidaha görüşmiycem diye de barıştım bidaha da görüşmüyo hele bir görüşşünnnnn... zaten ne çekiyosak karaktersiz yavşak hemcinslerimizden çekiyoruz....

Teşekkür ederim sizinde :) Benimde çok değerli arkadaşlarım olmadı, ne kadar dikkat edilse bile sonradan sevgili olmak isteyenler oldu, arkadaşlarıma güvenim sarsıldığı için kaybetmek zoruma gitmedi benimde.

tabiki böyle bir durum olmaz yakınlaşma gibi. Ama sonucda sevgilisinide düşünmeliler. Paylaşmak istediği şeyleri hemcins dostlarınada anlatabılırler. Yada araya mesafe koymalılar. Ama öyle her şeyin altından çıkmalarıda yanlış. Yorumlar fotoğraflar vs. Rahatsız edici şeyler bence. Yıllardır arkadaşlık edilse bile artık hayatında sizde varsınız. Bir ömür geçirceğiniz insan nasıl tek basına görüşür yahu.

Merhaba arkadaşlar. Başlıktanda anlaşılcağı gibi. Sizce sevgilinizin sizi de tanıştırdığı çok yakın kız arkadaşları olmalımı başbaşa görüştüğü ?

niye olmasın ki
eğer kızda bi saçma davranış yoksa gayette olur
benim görüştüğüm çok yakın erkek arkadaşım var
yani sonuçta insan kendinden sorumludur

Var Hem de iş arkadaşları 2 tane. Ayrı birimdeler.
1 senelik benimde iş arkadaşlarımdı bi ara.
Hatta bana görümcelik filan taslarlar. Güler geçeriz.
Severim onları.

Sevgılımın kız arkadaşları olması açıkçası benı rahatsız eder kıskanırım ama tutupda nıye oyle nıye böyle demem . Kıskanmakla kısıtlamak arasında fark vardır bence . Ben kıskanırdım sadece .

Merhaba arkadaşlar. Başlıktanda anlaşılcağı gibi. Sizce sevgilinizin sizi de tanıştırdığı çok yakın kız arkadaşları olmalımı başbaşa görüştüğü ?

Bence bir erkeğin kız arkadaşları da olmalı. Arkadaşlığın cinsiyeti yoktur bence.

bende karsiyim sonradan kizlar niyeti bozuyo eger ki gorusecekse benide goturmeli basbasa aslaaa

Bence bir trajediyle karşı karşıya kalacaksın. Yani sonuç ne olursa olsun nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın keşke diyeceğin bir durum bu. İzin versen samimi kız arkadaşlarının olmasına işin sonu bir arakaışın yine bu forumda dediği gibi bir dekolte görüp aklı kıza kayabilir onu hayal edebilir. İzin vermesen sıksan hayır görüşemezsin desen erkekler buna belli kısa bir süre dayanabiliyorlar bir yerde patlar ya seni haberin olmadan aldatır ya da terk eder. Yani her iki durumda da keşke yapmasaydım diyeceğin zor bir durum. Birtanem sen kendini herşeye hazırla şimdiden ve takma kafana aldatırsa aldatsın. Erkeklerin aldatma durumları şöyledir: hep aldatır bizim haberimiz olmaz , hep aldatır ve yakalanır. Genelde de yakalanırlar zaten aptaldır bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…