sevgiliniz ailesinin kapıcı olduğunu saklarsa ne yapardınız ???????

uzunhikaye

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
8
0
16
İstanbul
Ben 2 sene önce tatilde tanıştığım birine aşık oldum....ilkden hiç de dikkatimi çekmemişti üstelik...oda istanbul da oturuormuş ayrı kıtalarda olsakda herzaman gittiğim kuzenlerime çok yakın..onu her gördüğümde elim ayağıma dolanırdı..ama bir türlü sevgili olmayı başaramadık..ben bir sene ona öle takıldım kaldım...sonra istanbuldan uzakta yaşadım 6 ay yurtdışında..onuda unutmuştum...sadece aklıma gelirdi arasıra okadr..ben döndükten sonra bana mesjlar atmaya başladı..görmek istediğini söledi..ben bi hayır dedim iki hayır dedim..sonra görüştük..eskisi gibi diildim...ama o çok farklıydı...bana sahip çıkan, seven, sayan, değer veren, hep yanımda olmak isteyen, herşeyiyle benim olan biri wardı karşımda..tekrar başladık..herşey çok farklıydı...3 ay birlikteydik..ama bu 3 ay içinde ailemde öğrendi we bana sorular sormaya başladı..nası biri olduğunu anlamaya çalışıolardı..aileme sawunduklarım yetersiz kalıyordu...bense onun ailesiyle ilgili hiçbişy bilmiordm..ÇÜNKÜ her konusu açıldığında susuordu...taki ben ona artık babamın kaygılarından bahsetmemi bekleyene kadr, beni tatmin etmesini beklerken yine susmuştu...
yine kırılmıştım..anlam veremiordum..
ve tam ayrılma kararı aldığımda (ki sölememiştim ona) bana "bizim ailelerimz çok farklı , benim babam durumumuz çok iiyken dibe vurduk seneler önce ve hayatımz eskisi gibi diil...babam apartman görevlisi " dedi...
güvendiğim herşeyiyle inandığım adamın sırrını duyduğumda kalakaldım..önce kızamadım..anlamaya çalıştım..neden sölememişti? neden saklamıştı ? üstelik dışardan yada içerden hertürlü baksanız anlamıcağınz bir durumda..kendi işini kurmuş, kendine istediği gibi harcayan,altında arabası olan..bunları yaparken ailesinin mesleğini benden sakladı..beni kaybetmekten korktuğunu söledi hep..ya babam istemeseymiş...ben yapamam dedim ve ayrıldım ama o yılmadan bana hergün msj atıo tekrar olalım die..
Ve şimdi biliosun TEK sırrımı artık hiç bi engelimiz kalmadı bir ömür geçirebilirz diyor..
Bense babam onunla ilgili çok bişey bilmemesine rağmen istememesine mi , ailesinin mesleğini benden saklamasına mı , dielimki barıştık ailelerin biraraya geldğinde ki kültür farkını mı ; aşıcam..kendimde bu gücü görmediğim için ondan koptum..ayrıldım..
AMA bukadr çok severken ayrı kalmak onun üzüldüğünü görmek çok içimi acıtıyor!!!!!! ... KIzlar fikirlerini yorumlarınızı bekliorum...NAPMALIYIMMM ???

Ben 2 sene önce tatilde tanıştığım birine aşık oldum....ilkden hiç de dikkatimi çekmemişti üstelik...oda istanbul da oturuormuş ayrı kıtalarda olsakda herzaman gittiğim kuzenlerime çok yakın..onu her gördüğümde elim ayağıma dolanırdı..ama bir türlü sevgili olmayı başaramadık..ben bir sene ona öle takıldım kaldım...sonra istanbuldan uzakta yaşadım 6 ay yurtdışında..onuda unutmuştum...sadece aklıma gelirdi arasıra okadr..ben döndükten sonra bana mesjlar atmaya başladı..görmek istediğini söledi..ben bi hayır dedim iki hayır dedim..sonra görüştük..eskisi gibi diildim...ama o çok farklıydı...bana sahip çıkan, seven, sayan, değer veren, hep yanımda olmak isteyen, herşeyiyle benim olan biri wardı karşımda..tekrar başladık..herşey çok farklıydı...3 ay birlikteydik..ama bu 3 ay içinde ailemde öğrendi we bana sorular sormaya başladı..nası biri olduğunu anlamaya çalışıolardı..aileme sawunduklarım yetersiz kalıyordu...bense onun ailesiyle ilgili hiçbişy bilmiordm..ÇÜNKÜ her konusu açıldığında susuordu...taki ben ona artık babamın kaygılarından bahsetmemi bekleyene kadr, beni tatmin etmesini beklerken yine susmuştu...
ve tam ayrılma kararı aldığımda (ki sölememiştim ona) bana "bizim ailelerimz çok farklı , benim babam durumumuz çok iiyken dibe vurduk seneler önce ve hayatımz eskisi gibi diil...babam apartman görevlisi " dedi...
güvendiğim herşeyiyle inandığım adamın sırrını duyduğumda kalakaldım..önce kızamadım..anlamaya çalıştım..neden sölememişti? neden saklamıştı ? üstelik dışardan yada içerden hertürlü baksanız anlamıcağınz bir durumda..kendi işini kurmuş, kendine istediği gibi harcayan,altında arabası olan..bunları yaparken ailesinin mesleğini benden sakladı..beni kaybetmekten korktuğunu söledi hep..ya babam istemeseymiş...ben yapamam dedim ve ayrıldım ama o yılmadan bana hergün msj atıo tekrar olalım die..
Ve şimdi biliosun TEK sırrımı artık hiç bi engelimiz kalmadı bir ömür geçirebilirz diyor..
Bense babam onunla ilgili çok bişey bilmemesine rağmen istememesine mi , ailesinin mesleğini benden saklamasına mı , dielimki barıştık ailelerin biraraya geldğinde ki kültür farkını mı ; aşıcam..kendimde bu gücü görmediğim için ondan koptum..ayrıldım..
AMA bukadr çok severken ayrı kalmak onun üzüldüğünü görmek çok içimi acıtıyor!!!!!! ... KIzlar fikirlerini yorumlarınızı bekliorum...NAPMALIYIMMM ???

Ama sana yalan söylememiş ki. Ailem şöyle böyle dememiş hep konuyu kapatmış.
Belli ki utanmış, senin onu bırakacağından korkmuş.
Sonunda dayanamayıp söylemiş.
Siz ve aileniz sorun etmiyorsanız bence hiçbir sorun yok gibi görünüyor canım..

Ailesinden utanan bir karaktersiz olduğunu düşünür terkederdim, ve asla geri dönmezdim.

kültür farkı dediğimiz sey maddi güc mü acaba ...
sevgilinize cok üzüldüm ,
bunda buyutecek ne var eger onune gecemeyecek bır sevgınız var ise..
ben sizin yerinizde olsam sizin gibi davranmazdım

Farklı bir şey var sanki işin içinde? ailesiyle tanıştın mı ?

Kapıcı masalı bile yalan olabilir.Hem insan ailesinden utanır mı yahu çöpçü olur kapıcı olur bakCıı olur alnın teri ile helaLinden kazandıktan sonra.

Kendisi lüks takılıyor anladığım kadarıyla başka bir şey var işin içinde.

Kültür Farkı?!

Kapıcı olan sizin aileniz olsaydı aynı şeyi düşünecek miydiniz?
Ayıp mı?

Çalışıyor demekki ailesi. Herkes zengin doğmuyor. Önce gidin bir görün ailesini oturun konuşun. Nereden biliyorsunuz zihniyetlerini?

Saklamak derken ?

Siz baban ne iş yapıyor dediğinizde ; o size farklı bir iş yaptığını mı söyledi ?

Yoksa bunun konusu hiç açılmadı mı ?

Ailesinin apartman görevlisi olmasından dolayı değil de ; bunu işte tek sırrımıda öğrendin artık vehametine getiren bir adamı sorgulardım ben içimde.

Kendimi sorgulardım , neden ona bunu saklama hissini verdiğimi ?

Aileler arası kültür farkınıda ailesini görmeden dile getirmeniz büyük hata . Meslek insanların fıtratlarını , ilgi alanlarını , konuşmalarını , görgülerini vs ... belirlemez .

Siz bir daha sorun kendinize bakalım ; sakladığı için mi ayrıldınız yoksa bu gerçeğin bizzat varlığımı sizi rahatsız eden ?

Son düzenleme:
Doğru kararı vermişsiniz ayrılarak. Çocukcağız ömür boyu ailesinin aşağılanmasına katlanmak zorunda kalmayacak. Ailesini tanıyor musunuz da kültür farkından bahsediyorsunuz? Benim ev sahibim de apartman görevlisi,eşi gündelik temizliğe gidiyor,benim kira ödediğim evin yarısı kadar bir evde oturuyorlar ve gayet kültürlü,düzgün insanlar.
Çok üzüldüm ya,yapamam diye ayrılmışsınız ya gerçekten yapamazsınız,tükürdüğünüzü yalamayın..

Emir le feriha nın tersi olmuşunuz . Gerçek aşk engel tanımaz bunu bilir bunu sölerim. İmkansızlıklar aşkı ulaşılamaz yaptıkça dahada güçlendirir. Çünkü artık ulaşılması güçtür. Sanırım siz yeteri kadar sevmiyosunuz ailesinin mesleğiyle işiniz ne? Kendi işi gücü arabası bilmem nesi varmış herneyse işte. Ailesiyle bi işiniz yokki sizin sadece babanızın tüm gerçekleri bilmediği halde istememesi öprendiğinde hiç mi istemez diye düşünüyorsunuz. Anladığım kadarıyla çocuk istanbulda okumuş etmiş ortam görmüş sosysl bir insan ailesinin kültürünün sizin ilişkiniz ğzerinde nasıl bir vasfı var. Gerçekten birlikte olmak istiyorsanız herşeyini anlatıp ailenize bu çocukla beraber olmak istiyorum diyin.

bu çok olan bişey.apartman görevlisi çocukları hep utanır.kendi ayakları üzerinde duran biriyse çok seviyorsanız deneyin derim.babası hırlı diil hırsız diil namusuyla çalışıyor işte

acık yazmak ıstemıyorum yanı boyle bı konuda malzeme yapamıcam ama sevgılınızın aılesı benım aılem
koy ınsanları ustelık ama meslegı o degıl babamın

esımın aılesı annesıde babasıda ınt cok rahatlıkla kullanabılen herseye gırmıs cıkmıs tavla oynayabılen sıyatetten haberdar her turlu marka magaza bılen dolasan kısıler
kültür farkı var elbette
benım aılem genelde yerde yemek yer esımın aılesı esım hıc hatırlamıyor yerde yedıklerını

maddı guc olarak durum boyle degıl ama benım aılem varlıklı ,

bu durum bızı hıc etkılemıyor , esımınde bunu sorun ettıgını dusunemıyorum umarım etmıyordur

Kültür farkı ne alaka? Apartman görevlileri kültürsüz mü oluyor? Acaba siz hangi ülkenin prensesisiniz? Hem size yalan söylememiş ki sadece susmuş. Belli ki utanmış sizden. Bence bi dönün kendinize bakın acaba neden benden utandı, neden bunu benden saklama gereği duydu diye.

Benim eşimin teyzei ve eniştesi kapıcı
İki çocukları var
Memur oldular biri geçen yıl biri bu yıl
Şimdi arkadaşlarımız da memur kesimden, biz ayrı ev tutalım diyolarmış

Yanlış anlaşılmasın
Bu insanların durumu gayet iyi
İyi semtlerde 2 adet daireleri var, ama orda elektrik su doğalgaz beleş olmayacak diye kapıcı dairesinden çıkmıyolar
Eee hem ekstra iki yerden kira gelirleri olmuş olmuyo, bunu bire indirmek te istemiyolar

Çocuklar da arkadaşlarını ağırlamaya layık görmüyo bu kapıcı dairesini
Belki de onlarda söylemedi ailesinin ne iş yaptığını bilemiyorum
Ama bana saklamak doğru gelmiyo

İhtiyacı varsa herkes bu işi yapabilir alın teriyle
Ama köşeyi dönmek için bu işi yapıp ekmek elden su gölden yaşayan, ihtiyacı olanların iş imkanını almalarını doğru bulmuyorum

Fazla seçeneğiniz yok, kültür farkıda ön planda sizin için sevgide..ikisi bir arada olmayacağına göre..eee o zaman görüşmeyeceksiniz bu kadar basit..

ben olsam ayrılmazdım eğer gerçekten seviyorsam , yalan söylememiş ki çekindi belki de söyleyemedi, bu gereksiz psikolojiden kurutlması için ona yardımcı olurdum...

acık yazmak ıstemıyorum yanı boyle bı konuda malzeme yapamıcam ama sevgılınızın aılesı benım aılem
koy ınsanları ustelık ama meslegı o degıl babamın

esımın aılesı annesıde babasıda ınt cok rahatlıkla kullanabılen herseye gırmıs cıkmıs tavla oynayabılen sıyatetten haberdar her turlu marka magaza bılen dolasan kısıler
kültür farkı var elbette
benım aılem genelde yerde yemek yer esımın aılesı esım hıc hatırlamıyor yerde yedıklerını

maddı guc olarak durum boyle degıl ama benım aılem varlıklı ,

bu durum bızı hıc etkılemıyor , esımınde bunu sorun ettıgını dusunemıyorum umarım etmıyordur

Çok gezen tozan marka giyinen insanların varlığı çok olmaz zaten canım.
Senin ailen çocuklarını düşünmüş ve yaşlılıkta rahat edelim diye mal mülk sahibi olmşlar.
İkisinin ortasında yaşamak lazım ama günümüz şartları çok zorlaştı :S

Erkek arkadasiniz size gercekleri soylemedigi icin mi yoksa ailesi apartman gorevlisi oldugu icin mi ayrildiniz?

Bir insan ailesinden neden utanir onlarin meslegini neden saklar anlamiyorum.Ailesini tebrik ediyorum cocuklarini okutmuslar,isguc sahibi yapmislar ama cocuklari ailesinin mesleginden utaniyor.

Adamın işi gücü var sonuçta, zamanında ailesinin başına bir iş gelmiş mecburen apartman görevlisi olmuşlar. Ne yazık ki aileler ekonomik statü konusunda katı, sen etmesen bile ailenin sorun edeceğini düşünüp söylemek istememiş olabilir.

Back
X