• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz, ailesinin yannda size akm demiyorsa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oyyyyy bayılazaaaaaam..
Bi evlenin ya derim ben bu sevgi kelebeği şeker arkadaşlarıma,bi evlenin,bi de bebe alın kucağa,aşkım mı demiş meşkim mi demiş,bebe ne yemiş ne yememişin yanında halt yemiş :1rolleyes:

hep bu dizilerin marifeti şekerim gençlik gerçek hayatıda böyle vıcık vıcık aşkım canım diye yaşanıyo sanıyoooo

sakın bu yuzden bıde kavga cıkarmayın ne olur..
demedıyse demedı hasta zıyaretınde ıse hastanın yanında canım cıcımlı sozler şahsen hoş bulmuyom..askım dencek yer var denmıycek yer var bırakın aşkım kelımesını sızın yanınızda ıken kulagınıza fısıldasın daha anlamı olur daha hoş olur ..

sakın bu yuzden bıde kavga cıkarmayın ne olur..
demedıyse demedı hasta zıyaretınde ıse hastanın yanında canım cıcımlı sozler şahsen hoş bulmuyom..askım dencek yer var denmıycek yer var bırakın aşkım kelımesını sızın yanınızda ıken kulagınıza fısıldasın daha anlamı olur daha hoş olur ..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya belki adamın canı sıkkındı,
hem normaldede aşkı olduğunu herkes bilmiyo mu,önemli olanda bu...

esimde bende ailelerimizin yaninda isimlerimizle hitap ederiz yada canim deriz..
ister istemez insan cekiniyor..

amannnnnn niye bu kadar takiyonki bir kerede demesin cok dogal ailesinin yaninda dememesi
böyle seyleri dert etmeyin, yasayin güzellikleri

şekerim gerçek hayat bu oluyo türk dizilerindeki gibi laylaylom geçmiyo hayat
sevgilininde psikolojisi her zaman elvermeyebilir canım cicim olaylarına
insanların hastası varmış ziyarete gidiyolarmış
biraz anlayış be güzelimmm

belki de ... ? ..

bence,böle küçük şeyler için ne kendını ne de sevgilini üzüp yıpratma

1-------- eşim bana askım demesin zaten sonuc artık herkes herkesin askı olmus bu aksam arkadasım ogluna askım diyor döndü sonra eşine dedi sen söyle sevgiline sana zaten daha özel kelime bulsun hitap edecek
2-------- bugün ramazanın 1.günü herkesin oruç basına vurdu susuzluktan
3-------- adam hastaneye gidiyor belki yanında büyükleri vardı bencede demesin abes olur
4-------- ben kendi annemin yanında bile esime ismiyle hitap ediyorum
çok sevgi pıtırcıgı gördüm sizi

ayyy demiyiversin nolcak
ben annesnn yannda aşkım flan diyorum gerçi alşkanlık olmuş :))

ailesinin yanında aşkım değilde genelce canım der.. karıcım der..:)
ama ben her yerde her koşulda canım aşkım birtanem derim:)

bizde konuşmuştuk geçen bunu evlenince bana annenlerin annemlerin ynında aşkım bebeğim deme utanırım diye oda niye onlardanmı çekincem eşim olcaksın sonuçta istediğimi derim dedi
ben utanıyorum biraz öyle şeylerde demese daha iyi ama bide adam alışır hiç demez sonrada sen istedin der diye fazla abartmıyorum

Son düzenleme:
amannnnnnnnnnn ne olcak valla sende abartmıssın valla allah daha buyuk dert vermesın en kucuk sorunun bu olsun cnm

Gayet normal bence.kaydirigubbakcemile5 Sorun etme kendine :teselli:
Biz ailelerimiz yanımızdayken iki yabancı gibi konuşuyoruz kaydirigubbakcemile3

Bencede gayet normal, hic dert etmeye gerek yok. a.s
Nisanlımda ailesinin yanında askım vs demez bende annem yanımdayken diyemem, kızılacak bir durum yok bence. a.s.

canı demek istememiştir insanlıkta olur böle vakalar gelir bizim kknın hatunlarını yaklar
.)

erkekler ailesinin yanında söyleyemezler.benim eşim annesigilin yanında yanıma bile oturmaz..

şahsen ben de ailemin yanında öyle aşkım falan diyemem. bence normal. dertmi yok bunu dert ediyosun canım. allah büyük dert vermesin.

Back
X