• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz cep telefonunu sizden sürekli saklasa bu sizde güven eksikliği yaratır mı?

şüphe duyarım hem de deli gibi. bir ayıbı bir yanlışı olmayan adam saklamaz.

amaaaaaaaa zırt pırt telefonumun kurcalanmasını sevmem kurcalamam da. bu da saklamak sayılmaz zaten.

şüphenin alasını duyarım. zaten başıma gelmiş bi olaydır. telefon saklanırdı (hemde telefonu çalsa bile sormazdım kim aradığını), yanımdayen hep sessize alınırdı falan derken birgün gözlerimle gördüm aldatıldığımı.
neysem tabi ayrıldık gitti. şimdi başkasıyla sözlüyüm çokda mutluyum. her şerde bi hayır vardır.

ayrıldık demişsin canım herşeyde bir hayır vardır üzme sakın kendini
ama var yaa okudum yazdıklarınızı ooof oooffff ooofff diyorum bana böyle bir şey yapacaktı eşim kıyametler kopardı hiç affı yokk
ben onun en özeliyim benden daha özel neyi olabilirki?
kesinlikle kabul etmiyorum böyle bir şeyi..
aman aman nazar değmesin dilii ısırıyorum bu aralar her şey yolunda gidiyor çok şükür ama böyle bir şey yaşasaydım benim de güvenim sarsılırdı neden saklasın telefonunu benden neden yanıma geldiğinde telefonu sessizde dursun çok saçma bi halt yemeyen adam böyle şüphe çeken davranışlarda bulunmaz
Allah kurtarmış tatlım seni bu adam bi haltlar karıştırıyormuş zamanında
ama kadınların ne kadar zeki olduğunu 6. hislerinin ne kadar kuvvetli olduğunu bilmiyorlar işte

İstediğim gibi karıştırırım telini valla.
ne özeliymiş fasa fıso benim için
ve durmadan saklasa filan güvensizlik tabikide oluşur..

ben de güven eksikliği yaratır.
aynı şeyi ben yapsam eminim ki onda da yaratır.
mümkünse telefonu masada ya da ortada bi yerlerde dursun..karıştırmam ama gözümün önünde olması benden sakladığı bişeyler olmadığını gösterir.

heyer benden saklıyorsa hep telefonu yanında goturuyorsa sesıde kısık oluyorsa benı aldattıgını dusunurum ben cunku neden saklasınkı demekkı baska ınsan var hayatta guvenenem ve kontol ederım

Herşey ortada zaten erkekler kendilerini böyle şeylerde çok çabuk ele verir. Bi bakışından bi hareketinden hemen anlarız. Kabul etmek istemesekte biz bayanların önsezileri kesinlikle doğrudur.

kesinlikle şüpelenebilirsin insan sevdiğinden hiç birşeyini gizlemez kendimden biliyorum gizliyorsa kesinlikle normal olmayan bişey varrrrr

sevgilim bu dediğin şeyleri yapıosa ortada sakladığı bir durum olduğu %100 dür
hemen ilişkimi keserim benden gizlisi saklısı olamaz

şüpelenirim benim eşimde gizliyo ortada olsa bile güvünlik şifresi koyuyo demek oluyokı bi durumlar var

Bence eşler arasında özel mözel yoktur kardeşim. Saklıyosa eger belliki senin hoşuna gitmeyecek şeyler vardır. ben arada bi alırım elime telefonunu valla :))
nişanlıyken kızardı özelim derdi kavga ettik bigun bu yuzden ve bı msj gordum telefonunda kızın tekı bellıydı karsılık alamadıgı ama msjlar atmıs gorusmek ıstemıs falan fısman . ben yınede burnundan getırdım . bu msjlara karsılık vermesende , kızı mesaj atmaya cesaretlendırecek ne yaptın dıye -tatlicadiarzu-

saklamayaz kafasında kırarım o telefonu.. ben cok kıskanc bir insanım güven eksikliğini bırak ilişkimi bile bitiririm.. bi cok erkek arkadasım oldu normal arkadas cocukluk arkadaslarım okul arkadaslarım filan onunda bi cok kız arkadası olmuş. ama biz cıkmaya basladığımız günden itibaren bütün hepisni kaldırdık ben erkek arkadaslarımla görüşmüyorum oda kızlarla..

Back
X