sevgiliniz doğum gününüzü unutsaydı :(((

erkekler boyle seylere genelde pek onem vermezler.. sizi anliyorum benimde basima geldi cunku:27:
o an cok uzuluyor insan, ama sonra abartilmayacak bisey oldugunu anliyosun. 19 yasindayim ama bu tur triplerin uzun surei iliskilerde yersiz oldugunu dusunuyorum. Yani 6 yildir birlikte oldugunuz insanin sizi sevdigine ve onemsedigine inaniyorsunuzdur heralde..
O yuzden bunu fazla buyutmemek lazim. yeni iliskilerde cok olur bu tripler ama artik koskoca 6 yil gecmis. Biz de 5. yilimiza girecegiz yakinda insallah. sevgilim benim dogum gunumu unuttugunda evet cok uzulmustum ama cok ta ustune gitmedim cunku gerek ailesiyle gerek okulda cok skntili gunler geciriyordu o an... O nun dogum gununu kutladim tabiki . O kutlamamayacagimi sanmisti :1:
Ben kutayinca cok sasirdi cok duygulandi. Gozlerinden yaslar suzuldu ben nasil esek bi herifim ya diye.

Artik unutmaz heralde :27: boyle yapinca daha cok aklinda kaliyo hemde size hayranligi da artiyo:32:
Bence kiymayin , yazik etmeyin 6 yillik emege...

benimde 6 yıllık sevgilim askerde 28 eylülde doğum günümdü.bende askerde sıkıntılı günler bi de benim doğum günümü mü hatırlıcak diyordum ama çarşıya çıktığı zaman bi siteden sipariş vermiş doğum günü sabahı iş yerime bi buket kırmızı gül ve ayıcıklar yollamış :)

Back
X