Sevgiliniz/eşiniz motor sürüyor ve...

Motorda arkaya yeni işe alınan karşı cins iş arkadaşının binmesi size sorun olur mu?

• Tabiki binebilir sorun etmem sonuçta iş için bir yere gidilirken binecek.

OY: 16 12,0%
  • Asla binemez benden başkası.

OY: 102 76,7%
  • Kızla tanışırım ancak öyle karar veririm.

OY: 19 14,3%

• Ankete Katılan
    133
Bakın cevapların %70i en toxic seçeneği işaretlemiş.

Alternatif çözümler üreterek.

Yani? Bunun benim cevabımla veya bakış açımla ilgisi nedir? Çoğunluk gibi düşünmek mecburiyetinde miyim? Ortada ben bir sorun görmediğim için çözüm de üretmeye gerek duymadım

Allahım neyi garantiye alıyorsun acaba, kız da metin’in moturuna binsem de arkadan fortçuluk yapsam diye fırsat kollamıyordur herhalde
Garanticilik derken nabız yoklamak istedim burada genel olarak kadınlar ne düşünüyor diye, onun garanticiliği yahu

Tabi problem haline getiririm ama kendime değil. Kıza problem haline getiririm
Saçını başını yolarim,net

Tabi problem haline getiririm ama kendime değil. Kıza problem haline getiririm
Saçını başını yolarim,net

Ben daha iş yerine gidip kızı görmedim sanırım yeterince iyi degilim bu konularda

Bi gidip kendimi de göstermem gerekir diimiiiiiiii

Bundan daha yakın temasta olduğum metrobüs yolcukuklarim olmuştu
Metrobüs ayrı ya o ilkel bi araç, ordaki herhangi bi şeyi garipsemiyorum doğum da yapabilir biri ölebilir de, çok normal

Bu ne işi acil ne cıkabılır motorla gıdılecek kadar onu anlayamadım. Bu arada ben toksikim yani takmayabilirsin beni ama. İzin vermezdım. Evet arkadaslar okey yapan her yerde yapar dıye birlikte de kalsınlar o zaman yanı bunu bir yerde sınırlandırmamız gerekıyor diye düşünüyorum. İnşallah kızın yakın zamanda toksik sevgılısı olurda o ızın vermez kıza baska secenek bulamadım suan senın ıcın

Metrobüs ayrı ya o ilkel bi araç, ordaki herhangi bi şeyi garipsemiyorum doğum da yapabilir biri ölebilir de, çok normal
Geçen gunlerde minik minik flört ettiğim biriyle tam da iş çıkış saatinde 40T'ye bindik. Öyle kalabalıktı ki şoför 'ortala boşluk var,ilerleyin' bile diyemedi O uzun diye tutamaçlara tutundu, ben kisayim diye beline sarıldım, ona tutundumdüz dursa saçımı kokluyor,ben kafamı kaldırıp ona bakarak konuşsam sanki bir buse verecekmisiz gibi bir pozisyon Taksim'de indik, resmen ilişkimiz boyut atladı.
Gün gelir onla evlenirsem gelin arabamı 40 T yapacam

Bizde eşimle motorla geçirdik çoğu gezmelerimizia arkaya oturan kişi bedenini kontrol edemediğinde ufak bi frende memeler öndekinin sırtına yapışıyor dar motorsa göt göte gidiliyor vs şıklarda sadece iş yerindeki kız üzerinden yanıtlar var ondan asla dedim oda iş yerindeki kişilerle bu kadar yakın pozisyonda bulunmasını istemem ve aralarında her konuda mesafe olmasını isteyeceğim için. Ama normalde kuzeni arkadaşı vs bildiğimiz insanlar binebilir
Birde ayrı niye gitmiyorlar?

Kııız ne romantik ha Düştüm ben görsem arkanızdan çaktırmadan iteklerdim sevmem romantik insanları...

Ben binmek istemezdim iş arkadasimin motoruna. Tercih meselesi. Erkek arkadaşınız kız da çok merakliymis gibi gevsek gevşek cevap vermiş. Minibüs taksi vb ulaşım araçları var. Motosikleti olmasa ne yapacakmış? Geç kalırsak falan diye açık kapı bırakmış. Bence erkek arkadaşınız motorla gitmek istiyor.

Motorda bulamazsın bu romantizmi ama toplu taşımanın kötü yanı hiç tanımadığın insanlarla da romantizm yaşamak zorunda kalıyorsun. Benim arkadaşım metrobüs fren yapınca koltuktaki bir tane dayının kucağına cumburlop diye oturmuştu. Adam da belinden tutup kaldırmıştı. Çok gereksiz bir romantizmdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…