- 7 Ocak 2016
- 10.354
- 49.960
- 598
Bakın cevapların %70i en toxic seçeneği işaretlemiş.
Alternatif çözümler üreterek.
Motorun bu olduğundan emin miyiz
Bundan daha yakın temasta olduğum metrobüs yolcukuklarim olmuştu
Garanticilik derken nabız yoklamak istedim burada genel olarak kadınlar ne düşünüyor diye, onun garanticiliği yahuAllahım neyi garantiye alıyorsun acaba, kız da metin’in moturuna binsem de arkadan fortçuluk yapsam diye fırsat kollamıyordur herhalde
Bundan daha yakın temasta olduğum metrobüs yolcukuklarim olmuştu
Yani? Bunun benim cevabımla veya bakış açımla ilgisi nedir? Çoğunluk gibi düşünmek mecburiyetinde miyim? Ortada ben bir sorun görmediğim için çözüm de üretmeye gerek duymadım
Toksik bir düşünce olup olmadığını düşünüyorum ve bu ankete verilen cevaplarla bence netleşecek.
Erkek arkadaşımın (28) motoru var işe onunla gidip geliyor. Bayilerine, iş yaptığı firmalara da aynı şekilde. Bu hafta yanına bir eleman aldı, kızı önceden tanıyor fakat samimiyet ortamı yok bana kalırsa, meraklı gözükmemek için de çok sorgulamadım kimdir nedir vs. stalklamalarım dışında, yengec burcu some problems
Dün akşam konuşurken yarın ..... firmasına gidicem hayatım kıza firmayı göstermek yapacağı işleri yerinde anlatmak oradaki müdürlerle tanıştırmak için dedi ben de e tabiki gidin canım öğrensin o da çalıştığın yerleri dedim minibüsle gidersiniz herhalde motorla gitmezsin arkadan öyle sarılarak küçücük motorda dip dibe hoş olmaz yorumu yaptım ve gülerek e gel de kıza sen söyle sevgilime sarılma arkadaki demirlere tutunursun dersin dedi, konu kakara kikiri oldu ve merak etme acil bi iş durumu olmadıkça neden motorla gidelim dedi. Ama içimden bir ses bana motorla gidecekler illa ki bir gün diyor. Kudururum cidden, siz olsanız bunu problem haline getirir miydiniz ? Yoksa aman ne olacak gitsinler işte bişi olmaz mı derdiniz ? Veya asla gidemez motorla ayrı ayrı gitsinler mi derdiniz ?
Tabi problem haline getiririm ama kendime değil. Kıza problem haline getiririm
Saçını başını yolarim,net
Metrobüs ayrı ya o ilkel bi araç, ordaki herhangi bi şeyi garipsemiyorum doğum da yapabilir biri ölebilir de, çok normalBundan daha yakın temasta olduğum metrobüs yolcukuklarim olmuştu
Ay bu motosiklette de bu sekilde oturarak romantizm, tutku filan aklina gelmez insanin.merak etmesin.
Göster dişli ve çok dişi görünBen daha iş yerine gidip kızı görmedim sanırım yeterince iyi degilim bu konularda
Bi gidip kendimi de göstermem gerekir diimiiiiiiii
Eğer bu şekilde devam edersek konu sahibi gidip motoru kundaklayacakAy bu motosiklette de bu sekilde oturarak romantizm, tutku filan aklina gelmez insanin.merak etmesin.
Geçen gunlerde minik minik flört ettiğim biriyle tam da iş çıkış saatinde 40T'ye bindik. Öyle kalabalıktı ki şoför 'ortala boşluk var,ilerleyin' bile diyemediMetrobüs ayrı ya o ilkel bi araç, ordaki herhangi bi şeyi garipsemiyorum doğum da yapabilir biri ölebilir de, çok normal
Kııız ne romantik haGeçen gunlerde minik minik flört ettiğim biriyle tam da iş çıkış saatinde 40T'ye bindik. Öyle kalabalıktı ki şoför 'ortala boşluk var,ilerleyin' bile diyemediO uzun diye tutamaçlara tutundu, ben kisayim diye beline sarıldım, ona tutundum düz dursa saçımı kokluyor,ben kafamı kaldırıp ona bakarak konuşsam sanki bir buse verecekmisiz gibi bir pozisyon Taksim'de indik, resmen ilişkimiz boyut atladı.
Gün gelir onla evlenirsem gelin arabamı 40 T yapacam
KesinlikleTutunma yeri de aşırı güvensiz hissettirmiyor mu ya ben denemiştim bi kere düşecekmişçesine oldum korktum, sarılınca komple bi rahat oluyorsun.
Motorda bulamazsın bu romantizmiGeçen gunlerde minik minik flört ettiğim biriyle tam da iş çıkış saatinde 40T'ye bindik. Öyle kalabalıktı ki şoför 'ortala boşluk var,ilerleyin' bile diyemediO uzun diye tutamaçlara tutundu, ben kisayim diye beline sarıldım, ona tutundum düz dursa saçımı kokluyor,ben kafamı kaldırıp ona bakarak konuşsam sanki bir buse verecekmisiz gibi bir pozisyon Taksim'de indik, resmen ilişkimiz boyut atladı.
Gün gelir onla evlenirsem gelin arabamı 40 T yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?