• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz / eşiniz sizden ilk "artı" yı ne zaman ve nasıl aldı ?

Daha yeni çıkmaya başladığımızda (hoş hala çok yeniyiz ama) görüşemiyoruz falan diye trip atmıştım
işi yoğun olduğu için telefonlada konuşamamıştık
ben senin gönlünü alırım falan dedim ama doğrusu sallamadım pek fazla
o akşam yine konuşamadık
ertesi gün öğlene doğru bi baktım çiçekçi :53: sevgilim çiçek yollamış o kadar mutlu olmuştum kii
bbunu düşünmeside başka bir artıydı benim için :69:

ben nişanlıma daha konuşmaya başladığımız zamanlarda demiştim ki ; benden aşk sevgi merhamet herseyi iste sadece ewlenmeden başka şeyler düşünüyorsan benimle vakit kaybetme. çünkü bu ihtiyaçlarını karşılıyacak çok kişi vardır eminim demiştim. we oda bana hiç yanaşmadı düğünüme 5 ay war allah nasip ederse :)

Daha yeni çıkmaya başladığımızda (hoş hala çok yeniyiz ama) görüşemiyoruz falan diye trip atmıştım
işi yoğun olduğu için telefonlada konuşamamıştık
ben senin gönlünü alırım falan dedim ama doğrusu sallamadım pek fazla
o akşam yine konuşamadık
ertesi gün öğlene doğru bi baktım çiçekçi :53: sevgilim çiçek yollamış o kadar mutlu olmuştum kii
bbunu düşünmeside başka bir artıydı benim için :69:

seninki de pek romantikmiş hee çikolatalar yağmurda ıslanmalar çiçekler falan.. hep Bu akılda kalsın inşallah da sen sakın kaçırma Bu adamı Bas nikahı, valla 3 sene de 2 kere çiçek gördüm o da Birinde yeniydik Birinde de ayrılmıştım =)

Annesi levrek almış akşam yapmak için.. " anne o levrekleri cumartesi yapalım mı Burcu gelecek cumartesi " demiş. Tamam demiş annesi de, cumartesi kaynanam söyledi .. çok hoşuma gitti.. hep Böyledir, gittiğimde elbise dolabından cipsler çikolatalar çıkarır " sensiz yemedim senle paylaşmak istedim" der .. kaynanamın da balıkları Buzluağa atıp 6 gün sonra yapması hoşuma gitmedi deil.. Benden ikisine de Yıldızlı Artı =)) :46:

ahh aklıma geldikçe yazarım bu konuya ama ilk günlerden itibaren dikkatimi çekecek, doğru insanım dedirten şeyler yapmıştı. hayatındaki tüm kadınları çıkartması, "senden başka bir şey istemiyorum" demeleri.

somut örnek ise şu,

bir arkadaş hastalanmıştı gece, acile gitmiştik.
erkek arkadaşım doktor, ben acil servise içeri giremedim, kapıdakı banka oturdum. o girdi tabi.
5 dakika sonra geldi yanıma. noldu dedim, seni yalnız bırakamazdım burada dedi.

hastaları önemli biliyorum, şüphesiz ama...

onun için iş saatleri dışında bir ben, bir ailelerimiz var. doğru insan demeyeyim de ne diyeyim.

Son düzenleme:
Sevgilimin o kadar çok artısı var ki hangisini anlatsam bilemedim :34:

Alerjisi olduğu halde sırf ben seviyorum diye evimizde kedi olmasına izin verdi hem de kediyi bana doğum günü hediyem olarak verdi.

Doğum günümde sevdiğim tüm arkadaşlarıma haber verip bana sürpriz bir parti yapmıştı ve çok mutlu olmuştu.

Sevgilimle tabii daha sevgili olmadan önce
pişme aşamasındayken birgün moralim çok bozuktu önce nette konuştuk beni teselli etmeye çalıştı
kimse senden daha değerli değil unutma demişti
sonra çikolata mutluluk verir ye demişti bende tamam dedim o netten çıktı
yarım saat sonra mesaj atmıştı işyerinin kapısına çık diye canımm :69: üşenmemiş tee nerden gelmişti bana çkolata getirmek için
belki çok küçük bişey ama tamam demiştim yaa işte buu

bu bana şeyi hatırlattıı :
ilk sevgilimle hergün o işten çıkmasından bizim yurt kapanana kadar buluşurduk.
Bi gece yine yurda geldim,mesajlaşırken 'su almamışım ya' diye hayıflandım.Oysa koskoca yurt,zaten odada benden başka kaç kişi var.bi bardak su bulamayacak halim yok ya..
Ben öyle söyleyince sen evde kendi damacanandan dünya kadar su doldur (yurt giriş saati 12 zaten,küçük şehir o saatte su almaya dükkan bile bulamazsın) eşofmanlarla beraber yurda gel...Üstelik yurt bekçisinden utanıp yanağından bile öpememiştim,poşeti alıp çıkmıştım hemen :((
güzel günlerdi ya..şimdiki sevgilim mutfaktan su getirmiyo bana,eyy gidi ey :P

seninki de pek romantikmiş hee çikolatalar yağmurda ıslanmalar çiçekler falan.. hep Bu akılda kalsın inşallah da sen sakın kaçırma Bu adamı Bas nikahı, valla 3 sene de 2 kere çiçek gördüm o da Birinde yeniydik Birinde de ayrılmıştım =)

:1: amann burcu hepsi köprüyü geçene kadar
gördüklerim şmdilik bunlarla sınırlı kaldı :9:
eğer yine yaparsaa evlenirim :69:
ama yapmazsa bilmiorum :9:

erkek arkadaşımla biraz da benim çabalarımla çıkmaya başlamıştık. ben hoşlanmaya başlamıştım ama o sevgisinden tam emin olmadan çıkmaya başlamıştık. ilk hafta ben bu durumu fark ettim o da "sana çok aşık değilim, ama normal arkadaşımdan da ötesin tabii benim için" demişti. kpss' ye iki ay kala çıkmaya başlamıştık ve bu durum sınavımızı etkilemesin diye ilişkimizle ilgili ne geri ne ileri adım atmamaya karar verdik. ne yapacağımıza sınavdan sonra karar verecektik. ben de tabii sinir oluyordum bir yandan beni sevmeyen biriyle çıkmaya başlamıştım.

çıktığımızın ikinci ayında arkadaşlarla toplanmaya karar vermiştik. o da bir gün önce kız kardeşinin mezuniyet töreni için Muğla' ya gidecekti. önce izmir' den Uşak'a ailesini almaya gitti. oradan Muğla' ya oradan yeniden Uşak'a ailesini bırakmaya gitmişti. ve sırf beni arkadaşlarımla yalnız bırakmamak için aynı gün İzmir'e geri geldi. o yorgunluğuna rağmen yanımda olmak için bu kadar çırpınması çok hoşuma gitmişti. ilk defa beni sevdiğini o zaman anlamıştım.

sınavdan sonraki gün de artık Uşak'a geri dönecekti ve bana o gün " ben seni bırakıp nasıl gideceğim, napacağım sensiz oralarda" dedi ve sarıldı. iki ayın sonunda artık sevgi belirtileri göstermeye başlamıştı şükür.

daha ilk buluşmamızda cebinden gül çıkarıp masaya koymuştu.cebinden bişey çıkardığını gördüm ama gül olduğunu görmedim,kafamı kaldırıp masada gül görünce etrafa bakıp "kim unutmuş ki bunu burda ya" demiştim (o sırada yeni masa değiştirmiştik biri unuttu sandım) çocuk çok şaşırdı tabi tepkime ama napıyım bünye yadırgadı romantizmi:D

İlk artıyı bir şey yiyip içmeden önce bana da sorduğunda almıştı..bensiz yemek geçmez boğazından aşkımın benim de öyle :16::16:

Son düzenleme:
İlk aylarımızdı. Nette kamerayla görüşüyorduk. Daha annem bilmiyordu ilişkimi.
Biz kamerada konuşurken annem şak dalmasın mı odaya. Ne yapacağımı şaşırdım,kapattım filan.
Anneme türlü yalanlar söyledim.İnanmasa da konu kapandı.
Bir de yurda gidecektim o akşam. Annem hala sinirli tabii.
Çarptım kapıyı çıktım. Bu arada sevgilim mesajlar atıyor "ne oldu sorun var mı cevap ver" filan diye.
Dedim çok kötüyüm annemle aram bozuldu yurda gidicem minibüs bekliyorum.
Yurtta da telefon kullanmıyorum. Bu dedi konuşalım olmaz böyle gitme.
Ben konuşmayalım sonra konuşuruz kötüyüm filan dedim.
Bu olmaz hayır dayanamam buna konuşalım diyo hala. Bu sırada da minibüs gelmedi ben eve geri dönüyorum.
Bu arıyo sürekli açmıyorum.Mesaj atmış ben yola çıktım İstanbul'a geliyorum,seni görmeliyim diye.
Ve akşam İstanbuldaydı gerçekten. Kalktı Bursa'dan geldi manyak. Ve geceyi sokakta geçirdi kıyamam..

Back
X