sevgiliniz/ eşinize tepkiniz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
arkadaşlar

mesala ben örnek olarak yani sevgilim iş yerine yeni bi kız işe girdi dese yada

ne bileyim her hangi bi şekilde karşı cinsle ilgili böyle muhabbet geçse hemen kıskançlık

krizlerine girerim çok kıskanırım kızarım filan..

peki sizin tepkiniz ne olur:sm_confused:

benim böyle tepki vermem sevgilimin ben kızarım diye anlatmasını zorlaştırıyomudur?

kızmayayım diye mi anlatmaz mı ? yoksa hepiniz aynı tepkiyi

verirmisiniz? buyurun paylaşalım....a.s.a.s.

bunda kızılcak ne var ki :delphin:
bu kadar kaldırmayın erkeklerin popolarını pişman olursunuz
umursamamazlıktan gelin bu tip ufak mevzuları
niye egolarını fişekleyip, eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürüyosunuz :delphin:
valla tvde hadise çıktığında dürtüyorum benimkini "bak seninki çıktı, hey yavrum hey ne kadın beee" diyorum :delphin:
kendinize güvendiğinizi belli edin az, fazla kıskanclık iyi değildir hihoyyyt

bunda kızılcak ne var ki :delphin:
bu kadar kaldırmayın erkeklerin popolarını pişman olursunuz
umursamamazlıktan gelin bu tip ufak mevzuları
niye egolarını fişekleyip, eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürüyosunuz :delphin:
valla tvde hadise çıktığında dürtüyorum benimkini "bak seninki çıktı, hey yavrum hey ne kadın beee" diyorum :delphin:
kendinize güvendiğinizi belli edin az, fazla kıskanclık iyi değildir hihoyyyt

evet haklısınn....
bende kızsamda kıskansamda fazla belli etmemm, eğer belli edersem kıskandığımı bildiği için daha çok sinir eder benii

böyle kıskançlıklar yalana teşfik eder tatlım..
doğru bir teşhis sen kızarsın diye hiçbirşeyden bahsetmez hale gelir :delphin:
ben yaaşdım gördüm artık umursamıyorum :delphin:

arkadaşlar

mesala ben örnek olarak yani sevgilim iş yerine yeni bi kız işe girdi dese yada

ne bileyim her hangi bi şekilde karşı cinsle ilgili böyle muhabbet geçse hemen kıskançlık

krizlerine girerim çok kıskanırım kızarım filan..

peki sizin tepkiniz ne olur:sm_confused:

benim böyle tepki vermem sevgilimin ben kızarım diye anlatmasını zorlaştırıyomudur?

kızmayayım diye mi anlatmaz mı ? yoksa hepiniz aynı tepkiyi

verirmisiniz? buyurun paylaşalım....a.s.a.s.

iyi de o zaman sevgiliniz sırf erkeklerin olduğu bir yerde çalışıp sadece erkeklerle mi muhabbet edecek?
hatta üzerine dişi sinek bile konmayacak.

benim hiçbir tepkim olmaz böyle bir durumda.
valla bana da tepki verilse bu yüzden kızar diye anlatmaktan öte ben böyle davrandığı için kızarım..

gurbaa prensese katılıyorum kendinize güvenin.belli etmeyin kıskandığınızı inadına yapıyorlar.yada aklına birşeyler düşürmüş oluyoruz.benim hiç umrumda olmaz işyerine yeni biri girdiği zaman karşımdaki adam gibi adamsa gerisi önemli değil

kızlar ben onu örnek verdim mesala başka bi duruma olabilir hani benim demek istediğim

ben tepkimi az belli etsem şimdi kızarım diye düşündüğü halde anlatır herşeyini bana..

ama ben tepkimi belli etmesem daha mı rahat eder hani şuan başlasam tepki vermemeye olur mu;?

ben sizin tepkilerinizi merak ettim paylaşalım diye..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben onu örnek verdim mesala başka bi duruma olabilir hani benim demek istediğim

ben tepkimi az belli etsem şimdi kızarım diye düşündüğü halde anlatır herşeyini bana..

ama ben tepkimi belli etmesem daha mı rahat eder hani şuan başlasam tepki vermemeye olur mu;?

ben sizin tepkilerinizi merak ettim paylaşalım diye..

bak bebem
kızsan bile bi çimdik atip "yaa öyle mii kötükedihüso" diye pişkin pişkin sırıtacaksın:icecream:
ona güvenmediğini düşünürse "nası olsa güvenmiyo" diyerekten herşeyi hak görebilir kendinde
zararın neresinden dönersen kardır
çok umursamaz da olma, ipleri salıverme
ama böyle sıkboğaz da etme
anlamsız kıskanclık krizlerine luzum yok mirmirmirmir
kimse bulunmaz hint kumaşı değil, rahat ol :delphin:

benimde başımda hadise belası var yaa :( Kıskandığımı bilyo ha bire gözüme gözüme sokuyo. Sonrada başlıyo one ya maymun gibi kadın demeye. Neresi maymun ya gurbaa nın dediği gibi yapmak lazım aslında.

ben hiç kıskanç değilimdir.. rahat bir insanım. benim nasıl erkek arkadaşlarım varsa sevdiğiminde kız arkadaşları olabilir, gider tanışırım.. benimde arkadaşlarım olurlar.. gizlemek manasız ve saçma..
ama benim bu rahatlığım karşımda ki insanı kıskançlık krizine sokuyor bu sefer..ömründe kıskançlık belirtisi yaşamamış olan nişanlım şuan beni uçan sinekten kısknıyor. kız arkadaşlarıma bile karışıyor.. ama başlarda bööyle değildi.. anlattığım gibiydi.. o çevresinde ki herkesi sildi.. benimde silmemi istiyor.. saçma silinecek bişey yok bence.. kızılacak kıskanılacak işler değil bunlar.. ama başa gelen çekiliyor.. çekiliyor da binbir güçlükle.. ya benim çocuklık arkadaşımı kıskanıyor.. en yakın kız arkadaşlarımı uzaklaştırıyor.. deli ediyor beni.

Son düzenleme:
benimde başımda hadise belası var yaa :( Kıskandığımı bilyo ha bire gözüme gözüme sokuyo. Sonrada başlıyo one ya maymun gibi kadın demeye. Neresi maymun ya gurbaa nın dediği gibi yapmak lazım aslında.

kız yok artık bi de hadiseyi mi kıskancam kaydirigubbakcemile3
ben de bayılıyorum o hatuna :delphin:
hatta klibi falan çıktıgında o iplemez ben ağzımı açar izlerim
bu arada o da benle ronaldo'yu bahane edip kafa bulur :delphin:

bende denicem kızlar bakalım becerebilcekmiyimkaydirigubbakcemile4

Canım, kıskançlıktan çatlasan da belli etmeyeceksin.. Gel burda bizimle paylaş rahatla.. Ama ona belli etme.. Popolarını kaldırmamak lazım erkeklerin.. a.s.

Valla ben güzel bi kadın gördüğümde parmakla gösteriyorum, bak bak da gözün gönlün açılsın deyu...
Kıskansam da ne belli etcem, bi yerleri arşa değiyor sonra, gerenk yok... :delphin:
Öyle çok daha kıymetli olunuyormuş, bu yaştan sonra keşfettim, aferin bana... :hooray:

bende içten kıskansamda belli etmem.belli edince şımarcak ve iyici sinirlencem çnkü.oyüzden hiiiç takmıyomuş gibi davranıyorum.mesela rihanna çalıyo gittiğimz yerde aa aşkım bak senn ki çıktı ne ses var diyorum şakkıdı
önceden beni kıskandrmak için hep bişeler yapıyodu artık baktı ki benden bi tepki yok bıraktı yakasını :)))

benim eşimin de benim de birçok ortak arkadaşımız olduğu gibi birbirimizi tanımadan önce edindiğimiz arkadaşlarımız da var ve ara sıra ayda bir ya da iki kez onlarla yalnız başımıza çıkıyoruz. bazen ben bazen eşim ve ikimizin de bu gruplarında kız da erkek de arkadaşlarımız var. birincisi birbirinizi ne kadar sıkarsanız aşkın ömrü o kadar kısalır güven biter gizli saklı şeyler çoğalır. normalde paylaşılması gerekenler sanki çok yasak bir şeymiş gibi gizlenmeye çalışılır işte bu da güveni saygıyı sevgiyi aşkı ve ilişkiyi yavaş yavaş bitirir. herkesin kendine ait bir hayatı olmalı ortak hayatın yanısıra ve kendimşze ne kadar güvenirsek o kadar vazgeçilmez oluruz.

Kıskanıyorsanız da belli etmemekte yarar var. Çünkü bazıları anladıkları zaman kadınların üstüne üstüne gider, kıskandırmak hoşuna gider. Bazıları da hiç söz etmez veya korkudan yalan söylemek durumunda kalır.
En iyisi kıskançlık duygularını yenmek için kendi kendini telkin etmek ve rahatlamak.süprizzzzz

siz buna kıskançlıkmı diyorsunuz resmen hastalık bu ya hiç başka bayanla konuşmasın olurmu canım bencillik etme yorma kendini

siz buna kıskançlıkmı diyorsunuz resmen hastalık bu ya hiç başka bayanla konuşmasın olurmu canım bencillik etme yorma kendini

lütfen laflarınıza dikkat edin.
ben sadece örnek verdim tabiki konuşucak ben sadece onu kıskandığımı
belirttim yakasına yapışıyo değilim. çalıştığı yerde de olucak tabiki ama ben kendimi ifade ettim
hastalıkmış saçmalamayın lütfen o kadar kendimden geçmedim. sadece herkes nasıl davranıyor paylaşalım dedim...!!!!
bencillik ettiğim filanda yok yorulmuyorum bence siz bana yorum yapıp
yormayın kendinizi:1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede kıskandıgını belli etmiceksin ama hiçde kıskanmıyor gibide davranmcaksın baktın senı kıskandırıoyor sende hmmmm öylemi şu erkekte böyle güzel miş cinsinden sende ona öyle davrandınmı bak nasıl iniyor yelkenleri suya =)

Back
X