Sevgiliniz/eşinizle +18 filme gider misiniz? İçim hiç rahat değil:(

uzaylief1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
12
4
1
34
arkadaşlarım, ablalarım selam.
belki sizin için çok ufak bi sorun olabilir ama iki gündür benim içim içimi kemiriyor. belki duymuşsunuzdur bu cuma vizyona deadpool diye bi film girdi baya komikmiş falan herkes ondan konuşuyo. benim sevgilim de tutturdu biz de izlemeye gidelim diyee. fragmanını izledim kötü değil güzel ama yorumları okuyyunca filmde 1-2 tane +18 sahne olduğunu gördüm hemde baya baya çırılçıplak gösteriyomuş herşeyiii. ben bunu bilmiyodum sevgilime tamam gideriz dedim ama şimdi ne desem vazgeçiremiyorum. açık açık gitmeyelim kıskanırım da diyemiyorum ama çok sinirlendim ya ne alaka komedi diye gidiceğim filmde kadınların hertarafını gösteriyolarmış:(((( biliyorum fazla kıskancım ama içime sinmiyo siz olsanız napardınız????

arkadaşlarım, ablalarım selam.
belki sizin için çok ufak bi sorun olabilir ama iki gündür benim içim içimi kemiriyor. belki duymuşsunuzdur bu cuma vizyona deadpool diye bi film girdi baya komikmiş falan herkes ondan konuşuyo. benim sevgilim de tutturdu biz de izlemeye gidelim diyee. fragmanını izledim kötü değil güzel ama yorumları okuyyunca filmde 1-2 tane +18 sahne olduğunu gördüm hemde baya baya çırılçıplak gösteriyomuş herşeyiii. ben bunu bilmiyodum sevgilime tamam gideriz dedim ama şimdi ne desem vazgeçiremiyorum. açık açık gitmeyelim kıskanırım da diyemiyorum ama çok sinirlendim ya ne alaka komedi diye gidiceğim filmde kadınların hertarafını gösteriyolarmış:KK43:((( biliyorum fazla kıskancım ama içime sinmiyo siz olsanız napardınız????
Siz gitmeseniz de o filmi ve hatta başka çıplaklı görselleri görebilir.
"Gitmeyelim. Açık sahnelerden rahatsız oluyorum" demeniz yeterli.

açıkçası eşimi sevgilimi filmdeki çıplak sahneden "kıskandığım" için değil de kendim izleyip rahatsız olurum diye gitmek istemezdim ben sizin yerinizde olsam...
sevgiliyken gitmek istemeyebilirdim ama komedi filmiyse bir iki açık sahnede eşimin yanında utanacağımı sanmıyorum.
toplulukla gitmek istemezdim ama arkadaşlarla filan...

öyle demeye çekiniyorum gerçii 1 sene oldu ilişkimiz yeni değil ama yine de kafasında "off çok kıskanç beni kısıtlıyo" imajı yaratmak istemiyorum. bir de sizin de dediğiniz gibi birlikte gitmezsek açıp netten falan izleyebilir diye de korkuyorum. sizce normal mi rahatsız olmam ya ben mi çok abartıyorum

açıkçası eşimi sevgilimi filmdeki çıplak sahneden "kıskandığım" için değil de kendim izleyip rahatsız olurum diye gitmek istemezdim ben sizin yerinizde olsam...
sevgiliyken gitmek istemeyebilirdim ama komedi filmiyse bir iki açık sahnede eşimin yanında utanacağımı sanmıyorum.
toplulukla gitmek istemezdim ama arkadaşlarla filan...

ya sanırım erkekleri çıplak göstermiyormuş striptiz yapan çırılçıplak kadınlar varmış o yüzden hani erkekleriçıplak görmeyeceğim için ben rahatsız olmam da o güzel güzel kızları görücek diye kıskanabilirim:((((

Niye gitmeyeceksiniz?
İlk defa mı kadın vücudu görecek sevgiliniz?
Filmden kıskan, sokaktaki kadından kıskan, annesinden ablasından kıskan, iş arkadaşından kıskan, cinsel içerikli görüntüden kıskan ohooo...
Anlayamıyorum!!!
hanfendi bi kendinize gelir misiniz? annesinden, ablasından, iş arkadaşından neden kıskanayım ben? onlar striptiz mi yapıyo sevgilimin önünde direk dansı mı yapıyo? siz beni örümcekkafalı tiplerden kadın/erkek yanyana olamaz diyen insanlardan sandınız sanırım ama yanlış kapıdasınız. benm rahatsız olduğum tek şey güzel bir kadını çırılçıplak dans ederken görmesi. kıskanmak da seven bi insan olarak en doğal hakkım bence!!!!

öyle demeye çekiniyorum gerçii 1 sene oldu ilişkimiz yeni değil ama yine de kafasında "off çok kıskanç beni kısıtlıyo" imajı yaratmak istemiyorum. bir de sizin de dediğiniz gibi birlikte gitmezsek açıp netten falan izleyebilir diye de korkuyorum. sizce normal mi rahatsız olmam ya ben mi çok abartıyorum
Rahatsız olabilirsiniz elbette. Herkes her şeyi görmek istemez.
Ben rahatsız olmazdım.

hanfendi bi kendinize gelir misiniz? annesinden, ablasından, iş arkadaşından neden kıskanayım ben? onlar striptiz mi yapıyo sevgilimin önünde direk dansı mı yapıyo? siz beni örümcekkafalı tiplerden kadın/erkek yanyana olamaz diyen insanlardan sandınız sanırım ama yanlış kapıdasınız. benm rahatsız olduğum tek şey güzel bir kadını çırılçıplak dans ederken görmesi. kıskanmak da seven bi insan olarak en doğal hakkım bence!!!!
Anneden kıskanmak anormal ama filmdeki bir karakterden kıskanmak normal!
Pes!
Biscolata reklamlarından ne zaman sevgiliniz sizi kıskanır, izleme diye baskı yaparsa o zaman sizin bu davranışınız normal olur.
Hiçbir canlı seviyorum diye kısıtlama hakkını kendinde bulamaz!
Siz kıskanmayı kısıtlamayla karıştırmışsınız, oturun kendi kendinize kıskanın ama sevgilinizin bir içeriğe ulaşımını engellemek kıskanmaktan çok daha öte bir saplantı 'kendi malı' ilan etmektir.
Hele gençler yapmıyor mu şunu, deliriyorum resmen!
Bir film yahu film!
Bu arada sizi hiçbir şey zannetmedim sıradan yanındaki adamı uçan böcekten kıskanıp, özgüveni yerle bir olan bir kadın olarak görmekten hariç...

Bu işin normali yok ki. Siz rahatsız oluyorsanız, oluyorsunuzdur. Burada 50 kişi için izlenebilirse, 150 kişi için izlenemezdir, buradan çıkıp başka platforma baktığınızda 200 kişi birden amannn izlesin ne olacak der.
Ben rahatsız olmam.
Ama bu sizin ilişkiniz, siz rahatsızsanız, uygun bir dille açıklayın, derim. Ama şunu da unutmayın, internet çağında müstehcen içerik elinin altında sayılır. O izlemek istemediği sürece engellemenizin pek bir bir yolu yok gibi.
Haa nasıl olsa yapacak, razı gelin demiyorum, yanlış anlamayın. Hoşlanmadığınız hiçbir şeye rıza göstermek zorunda değilsiniz, sadece o rıza göstermediği sürece müdahale edebilmeniz çok zor diyorum.

ya sanırım erkekleri çıplak göstermiyormuş striptiz yapan çırılçıplak kadınlar varmış o yüzden hani erkekleriçıplak görmeyeceğim için ben rahatsız olmam da o güzel güzel kızları görücek diye kıskanabilirim:KK43:(((

canım kıskançlık duyguna bir şey demek istemiyorum ama sence de bir filmde birkaç saniye göreceği aktrislerden sevgilini kıskanmak uç bir durum olmuyor mu?
yani nasıl söyleyeyim muhtemelen adam bir ay sonra filmi hatırlamayacak, bırak striptiz sahnelerini!
bir kadın sevgilisinin hayatının bir yerinde bulunan "gerçek" bir kişiyi kıskanabilir ama şüphelendiği bir durum vardır, sevgilisinin ona karşı değişik bir tutumu vardır ama film sahnesinden bahsediyoruz yahu!
bu bakış açısı seni de ilişkini de yıpratır benden söylemesi.

Sen olsanda olmasanda güzel vücutlu çıplak kadınları başka filmlerde, başka yerlerde görebilme ihtimali zaten var.

Çok isterse açar evde izler.
Bir iki sahnede çıplak kadın var diye kiskanmakta nasıl bir sevgidir anlayamıyoruz.

Birlikte gider izlerdim. En azindan konuyu kıskançlık yüzünden inada bindirip tek başına izlemesindense birlikte izlemeniz daha iyi.

Anneden kıskanmak anormal ama filmdeki bir karakterden kıskanmak normal!
Pes!
Biscolata reklamlarından ne zaman sevgiliniz sizi kıskanır, izleme diye baskı yaparsa o zaman sizin bu davranışınız normal olur.
Hiçbir canlı seviyorum diye kısıtlama hakkını kendinde bulamaz!
Siz kıskanmayı kısıtlamayla karıştırmışsınız, oturun kendi kendinize kıskanın ama sevgilinizin bir içeriğe ulaşımını engellemek kıskanmaktan çok daha öte bir saplantı 'kendi malı' ilan etmektir.
Hele gençler yapmıyor mu şunu, deliriyorum resmen!
Bir film yahu film!
ayyy valla şu an hiç sizinle uzun uzun tartışacak durumda değilim doğru düzgün okuduysanız "kısıtlamak istemediğim için" kıskanıyorum izleme vs demiyorum. sadece içim rahat etmediği için, bu konuda böyle düşünen bir ben miyim diye benden büyüklerin veya yaşıtlarımın fikrini almak istedim durum budur. haydi size iyi geceler ablacım!

Sen olsanda olmasanda güzel vücutlu çıplak kadınları başka filmlerde, başka yerlerde görebilme ihtimali zaten var.

Çok isterse açar evde izler.
Bir iki sahnede çıplak kadın var diye kiskanmakta nasıl bir sevgidir anlayamıyoruz.

Birlikte gider izlerdim. En azindan konuyu kıskançlık yüzünden inada bindirip tek başına izlemesindense birlikte izlemeniz daha iyi.
haklısınız sanırım bu kıskanclığımın üstüne gitmek belki de aşmama yardımcı olur. tek izlemesinden daha iyi birlikte izlemek...

canım kıskançlık duyguna bir şey demek istemiyorum ama sence de bir filmde birkaç saniye göreceği aktrislerden sevgilini kıskanmak uç bir durum olmuyor mu?
yani nasıl söyleyeyim muhtemelen adam bir ay sonra filmi hatırlamayacak, bırak striptiz sahnelerini!
bir kadın sevgilisinin hayatının bir yerinde bulunan "gerçek" bir kişiyi kıskanabilir ama şüphelendiği bir durum vardır, sevgilisinin ona karşı değişik bir tutumu vardır ama film sahnesinden bahsediyoruz yahu!
bu bakış açısı seni de ilişkini de yıpratır benden söylemesi.
offf ilişkiden önce beni, kendi içim yıpratıyor zaten. dediğiniz gibi düşünmeye çalışıcam nasılsa bir kaç hafta sonra filmin o sahnesnin bile unutacak :(

Saat gece 3 e geliyor ve sen gece 12 den sonra üye olmuşsun..
Konunda dolaylı olarak +18 li.
Bakalım civcivmi çıkcek, kuş mu :KK53:

çok komik gerçekten fragmanında görmüştüm kötü kedi şerafettindeyken :KK49: o filme gidicem ama tek başıma :KK43:

Geçen gün benim kızım gitti o filme arkadaşları ile..filmlerden bile kıskanmak pek iyi bir ruh hali değil. .bence yanlış yapıyorsunuz

Bu işin normali yok ki. Siz rahatsız oluyorsanız, oluyorsunuzdur. Burada 50 kişi için izlenebilirse, 150 kişi için izlenemezdir, buradan çıkıp başka platforma baktığınızda 200 kişi birden amannn izlesin ne olacak der.
Ben rahatsız olmam.
Ama bu sizin ilişkiniz, siz rahatsızsanız, uygun bir dille açıklayın, derim. Ama şunu da unutmayın, internet çağında müstehcen içerik elinin altında sayılır. O izlemek istemediği sürece engellemenizin pek bir bir yolu yok gibi.
Haa nasıl olsa yapacak, razı gelin demiyorum, yanlış anlamayın. Hoşlanmadığınız hiçbir şeye rıza göstermek zorunda değilsiniz, sadece o rıza göstermediği sürece müdahale edebilmeniz çok zor diyorum.

çok haklısınız. ben de aslında filmden kıskanmanın çok normal olduğunu düşünmüyorum sonuçta bizden çok uzakta, ve hatta evli barklı çocuklu bir kadını çıplak görünce o kadınla aralarında bir ilişki başlamayacak. hatta 1-2hafta sonra unutacak bile o görüntüyü ama anlık kıskançlıklar yıpratıyor beni... inşallah aşabilirim yorumunuz için çok teşekkürleri.

Back
X