- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.089
- 1.423
- 60
Game of Thrones izliyor mu sevgiliniz?![]()
Caligula'yı seyrettimi acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Game of Thrones izliyor mu sevgiliniz?![]()
haha o neyse de spartacus yada true blood falan da izlemişse yandı kondu sahibi![]()
Caligula'yı seyrettimi acaba![]()
arkadaşlarım, ablalarım selam.
belki sizin için çok ufak bi sorun olabilir ama iki gündür benim içim içimi kemiriyor. belki duymuşsunuzdur bu cuma vizyona deadpool diye bi film girdi baya komikmiş falan herkes ondan konuşuyo. benim sevgilim de tutturdu biz de izlemeye gidelim diyee. fragmanını izledim kötü değil güzel ama yorumları okuyyunca filmde 1-2 tane +18 sahne olduğunu gördüm hemde baya baya çırılçıplak gösteriyomuş herşeyiii. ben bunu bilmiyodum sevgilime tamam gideriz dedim ama şimdi ne desem vazgeçiremiyorum. açık açık gitmeyelim kıskanırım da diyemiyorum ama çok sinirlendim ya ne alaka komedi diye gidiceğim filmde kadınların hertarafını gösteriyolarmış((( biliyorum fazla kıskancım ama içime sinmiyo siz olsanız napardınız????
Kusurabakmayin ama utanmaktan ziyade Allahtan korkarim ben cocuk yapmaya gelince herkes kendisine baksin masallah siz baya izlemissiniz sanirim ki boyle konusabiliyosunuz hayasizlarin utanmazlarin ahlaksizlarin nesini izliycem yaa ne kadar tuhaffffBu çıplak sahne çıkınca kanal değiliştiren, ezilip büzülen arkadaşlar çocuğu nasıl yaptı acaba ? Hangi arada yani utanmaktan fırsat bulup.
ben kıskanmaktan değil evgili olduğum halde o sahnelerde utanmamak için gidemezdim herhalde.o isterse internetten de izler hiç merak etme.arkadaşlarım, ablalarım selam.
belki sizin için çok ufak bi sorun olabilir ama iki gündür benim içim içimi kemiriyor. belki duymuşsunuzdur bu cuma vizyona deadpool diye bi film girdi baya komikmiş falan herkes ondan konuşuyo. benim sevgilim de tutturdu biz de izlemeye gidelim diyee. fragmanını izledim kötü değil güzel ama yorumları okuyyunca filmde 1-2 tane +18 sahne olduğunu gördüm hemde baya baya çırılçıplak gösteriyomuş herşeyiii. ben bunu bilmiyodum sevgilime tamam gideriz dedim ama şimdi ne desem vazgeçiremiyorum. açık açık gitmeyelim kıskanırım da diyemiyorum ama çok sinirlendim ya ne alaka komedi diye gidiceğim filmde kadınların hertarafını gösteriyolarmış((( biliyorum fazla kıskancım ama içime sinmiyo siz olsanız napardınız????