Sevgiliniz/Esinizle ayni seyleri ayni anda düsünür/söylermisiniz?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Kizlar bu sevdigimle basima defalarca geldi. Birbirimizi ilk tanimaya basladigimiz andan bu zamana kadar defalarca ayni seyleri ayni anda söylemisligimiz, yada düsünmüslügümüz oldu.
Hos bi tesadüf mü, yoksa kafa yapilarinin uyusmasimi, yada bambaska birsey mi bilemiyorum. Gerci tesadüflere pek inanmamda, oda ayri bi konu:)

Sizinde basiniza geliyor mu böyle seyler? Bazen saskinlik icerisinde kaliyoruz..

aynen bizdede olur.
Bazen dayanamaz söylerim beynimimi okuyosun derim :delphin:
Aynı kelimeleri sarf etmek ve aynı şeyleri düşünmek tesadüf mü? başka şeymi cözmüş dilim.
Cözen varsa diyi versin gayri:smiley-cool:

düşüncemızle olayları o yönde ilerletiyoruz da ondan
snra aynı seylerı düşünüyor oluyoruz malum,

sevgılıyle aıleyle bunlar boyle... :delphin:

duygularımız yönünde hareketlenmesek;
aynı düşünüyor oldugumuz ortaya cıkmazdı

aynen bizdede oluyor:emir_bebek:

aynı şeyleri düşünüp söylüyoruzmirmirmirmir

kalp kalbe karşı ahhahhh:asigim:

olmaz mı bir süre sonra hayata aynı yönden bakmaya başlıyorsun.
aklından geçirdiğin bir şeyi bilmeden yapması
aynı anda birbirini aramaya çalışmalar (bizde çok olurdu)
aynı şeyi yapmayı teklif etmeler vs. vs.

ama ben telepatiye de çok inanıyorum.
en yakın arkadaşımı da ne zaman aklımdan geçirsem arar:)
ya da ben aradığımda aynı şeyi söyler.

yani... bizdede oluyor.. ama cogunlukla o daha demeden ben ne söliceni anlayıp karsılık veriyorum.. hem şaşırıyor hem bozuluyor..=) ama bu karsındaki insanı tümüyle tanımakla lakalı bişey..=)

bizdede cok oluyor ayni anda mesaj yaziyoruz sik sik ayni anda ayni seyi söylüyoruz ayni seyi dünüyoruz sonrada ya o veya ben birimiz erken davraniyor digeride tam ben söylicektim diyor:D hatta ayni zamanda hastalaniyoruz birinde öyle olmustu ikimzde grip olmustuk ve birinde ayni gün ayni saate ikimzde dis doktoruna randevu almistik (hemde o türkiyede ben almanyada akliyorum:D) cok sasiriyoruz bizde bu sevgiden öte bisey diyoruz gercekten neyle alakali bizde anlamis degiliz ama o kadar cok oluyor ki alistik artik

ay bi bizde olmuyor heralde ya.. ama biz çok çok az görüşebiliyoruz yani o kadar ki sadece sevip sevildiğimizi bilerek gün içinde ordan oraya koşuşturuyoruz kendi uğraşlarımızla.. heralde aynı frekansa ulaşamıyoruz =)
off dertlendim gece gece yaf :)

Back
X