• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz/eşinizle ilk tartışmanız neydi?

ebushhh

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
2.071
4
316
Rusya
kızlar merak ediyorum eşiniz yada erkek arkadaşınızla ilk tartışmanız neydi?
benimki telefonu duymamamdı. çok kızmıştı 11 defacık aramışta:1::8:

cevap gelmemesi normal bence hatırlamak zor birde kimse olumsuz şeyler yaşamıyor gibi
o konu hakkında hiiç ses seda çıkmıyor
neyse
ben eşimle görüşmeye başladığımızın ilk haftasında bana (ikimizde ciddi düşündüğümüzü konuşmuştuk)
SENİ SEVİYORUM
dedi
benim memnun olup sırıttığımı görünce
sende söyle dedi
seni sevmiyorum ki dedim
bu arada eşim çok ısrarcıydı ozamanlar
baskı baskı ayyy çok çok sinir olmuştum
ilk başlangıç o oldu

ay bende ekliyim :1:
şimdi hatırladıkça gülüyoruz.ilk tartışmamız marilyn manson ın konserini türkçeye çeviriyoduk arkadaşlarla gülerek dalga geçerek.telefon nasıl aradıysa hala anlamakta güçlük çekiyorum sevdiceğimi aramış.sevdiceğimde romantik romantik aşkımmm diye açmış ben kopuyorum telin diğer ucunda gülmekten tabi :1::1: ona çok bozulmuştu daha başlayalı 2 hafta falan olmuştu.telefonuna söle aramasın öle dedi :47:
ama açıklayınca ikimzde rahatlamıştık :16::16::16:

kimse yazmayınca bende çıkmıştım
ilk tartışmalar genelde komik oluyor
ayyy teşekkür ederim kızlar:8::8:

valla hatırlamıyorum şimdi düşündümde 4 koca yıl geçmiş bu süre içinde ettiğimiz kavgaları saysam 1000 tane olmuştur o yüzden ilkini düşündümde şimdi malesef hatırlamıyorum :26:

Hatırlamıyorum ben ya :26:
En eskiye gidiyorum zor zamanlar atlattık biz.
O zamanki kavgaları hatırlamak bile istemiyorum.
:19:

Benim eşim temizlik konusunda çok hassas en ufak toza tahammülü yok :25: :21: Buda ufak çaplı tartışmalara yol açıyor... :21:

bu soruyu görünce farkettim ömrüm gitmiş bea:) daha ufacık kızdım ozamanlar dermişim:)) 6 yıl öncesini pek hatırlayamadım bi mesajdı sanırım askerdeydi beni başkasıyla karıştırdın vss baya saymıştı ne yazdığımı hatırlamıyorum ama öyle bişi tabiki yoktu .askerlik psikolojisi olsa gerek.

bizimde 3 sene oldu aslında hatırlamamın asıl sebebi bir ilk 4 ay hiç tartışmadık ilk kavgamız ne olurdu acaba diye soruyorduk birbirimize:1:

Benim eşim temizlik konusunda çok hassas en ufak toza tahammülü yok :25: :21: Buda ufak çaplı tartışmalara yol açıyor... :21:

ay ne güzel keşke benimkide hassas olsa onun için tartışsak. 1+1 ne güzel topluyorum ertesi gün darmadağınık ev banyo öyle amannn. her gün neredeyse dip temizlik yapıyorum.

aynen aynen bende 19 dum ahhh ahh ne çabuk geçmiş yıllarr şimdi 24 oldum ve o zamanlar gözümde kocamannn ettiğim tartışmaları arar hale geldim şimdi daha büyük kavgalaarla başbaşayım çünkü:31:

canım benim geçer inşallah bak o zaman gözünde büyütüyomuşun belki yine öle yapıyosun :34:
çok şükür görüşememek dışında bi tartışmamaız olmuyo biizm.farklı illerdeyiz çalıştığı için görüşemiyoruz yüzyüze tek sıkıntımız o bu sene atlatıcaz onuda inşallah :16:

öyle oluyor ya çok büyütüyoruz. o günlerde dişlerimi sıkıp tartıştığım konulara şimdi gülüyorum. artık evli çocuklu bir bayanım sorumluluklar özeli bile geride bırakabiliyor

canım benim geçer inşallah bak o zaman gözünde büyütüyomuşun belki yine öle yapıyosun :34:
çok şükür görüşememek dışında bi tartışmamaız olmuyo biizm.farklı illerdeyiz çalıştığı için görüşemiyoruz yüzyüze tek sıkıntımız o bu sene atlatıcaz onuda inşallah :16:

ya aslında ilk zamanlar farklı şeyler için tartışıyodukta şimdilerde aşılmaz soğukluklar bir takım deli saçması şeyler çıktı sorun olarak birde eski tadı alamıyorum diyebilirim bilemiyorum işte ilk gün ki gibi olsa keşke bütün ilişkiler:31:

Çıktığımız gün kavga etmeye başlamıştık çok iyi hatırlıyorum.
Benim engin diye bi abim vardı abi gibi görüyordum fakat bana ilgisi varmış onunla görüşmüştüm oda çok kızmıştı kavga etmiştik :)

Back
X