• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz/eşinizle ilk tartışmanız neydi?

ilk tartışmamız..
3 kasım 2005 de.. buluştuğumuz ilk gün :1:
ortak arkadaşımız var..
biz sevgili olmaya başlamıştık ama ben heyecandan buluşmayı hep erteliyodum
bi gün okulda öğle arasında ortak arkadaşım aradı, okulun önünden geçiyorum, kapının önüne gel de göreyim dedi.
ben indim aşağı ama montum çantam falan her şey sınıfta
etek ve gömlekleyim. hava nasıl soğuk..
nasılsa bi görüp çıkıcam ya..
bir de baktım benimki gelmiş :53:
elinde gül, uzatıyo
ben de ki ilk cümle şu '' bu bana mı?'' :1:
neyse bi yere gitcez oturmaya
ama ben derse gircem diye tutturuyorum :27: nedense birden ders aşkıyla yanıp tutuştum
bi de benim üstümde hiçbir şey yok, onda mont var.
giy de giy diye tutturdu..
''yok ben derse giricem, hem üşümüyorum ki ben'' diyorum. yalana bakkk :17:
en sonunda tuttu kolumdan hadi gidiyoruz dedi. montunu da çıkardı, ben de giymicem o zaman dedi.
ben inat o inat tuttuk cafenin yolunu :10:
hala hatırlar güleriz :6:

Bizim başlayalı kısa süre oldu aslında ama hatırlayamadım, biraz düşünmem gerekti, malum arada bir ameliyat faktörü var. :1::1:

Biz 1 aylıkken benim beynimde tümör saptanmıştı, o zaman ayrılmayı teklif etmiştim, kesin bir dille reddetmişti ama onu pek tartışmadan saymıyorum. :21: O sırada onun şehir dışına çıkması gerekmişti, benimle ilgilenmiyor diye ben de trip atıp sert bir cevap yazmıştım sırf acıdığın için benimle olmak zorunda değilsin diye. Aradı aradı açmadım falan, en sonunda konuştuk ama o zaman kızmıştı biraz, ben de hala kızgınlıkla trip atma derdindeydim. :24::1:

daha 1.haftada kavga etmiştik:26:
abisinin yazlıgında tatildeydi yengeside ingiliz yengesinin kardeşide ordaymış aynı evde kaldıklarını düşündükçe ben deliriyorum saten
1.haftada o kıskançlık niyeysee yani
neyse birden kendi kendimee triplere girdim patladım resmen kız kardeşiylede sen evlen bari dedim msj falan atmadım:51:
ertesi gün tabi ben 1 yıldır seni istiyorumlar seni seviyorumlar falan dedi bana yumşadım tabee:16::16::16:

Back
X