Sevgiliniz eski kız arkadaşlarından hiç bahsetmiş miydi ?

Evet :) Tüm maceralarını,yaramazlıklarını her şeyini nerdeyse anlattı. Merak ediyordum anlattı bana :)

Benim sevgilimde bana anlatmıştı. Ben sormadım, konu açılmıştı sadece o da anlatmıştı.
Ama yinede bunları konuşmak doğru değil ve gereksiz diye düşünüyorum. Mantığıda yok.

Konu konuyu açmıştı bende sormuştum o da eski sevdiği kızla ile ilgili detaylı herşeyi anlatmıştı. oOldukça açık ve samimi bir şekilde anlattı ben arkadaşıymışım gibi. Bir an baktım gözlerimden yaş süzülüyor. Onların sevgilerine üzülmüştüm çok severken kız başkasına gitmişti, üzülmüştüm işte o an. Kendisi de belki tamamen unutamamıştır bilemem ama o zamanlar beni çok sevdiği belliydi(biteli çok oldu ve başkası ile evlendi)

Geçmişte yaşadığımız ya da yaşayamadığımız ilişkileri birbirimize anlatırız ben ona üzülürüm o bana üzülür...Sonra bu üzüntü hali geçer bi kavga çıkar...Kıskançlıktan...Ama ben eşim anlatsın isterim...Onun üzüldüğü herşeyi bilmek istiyorum...Aramızda sır kalmadı mı daha çok seviyorum daha çok bağlanıyorum...

Eski asklarin anlatilmasina cok karsiyim. bilmek istemem, kendimde anlatmam. Anlatan eski sevgilim, anlatirken benim icin "eski" oldugunun farkinda degildi ((= ayrilinca ogrendi :1: anlatmasinlar bana kardesim eski sevgililerini.. ne dicekler ? Cok sevdim, cok kostum pesinden, cok asik oldum, beni soyle surundurdu, ama o da sevdi, ama sartlar iste ayrildik.. simdide senle bi tekrar yapiiim dedim mi ? ya bi git... :36:

Bazen anılardan bile bahsederiz biz...:ssz:
Kavgalardan,küslüklerden...
Malum her ikimizin de sicili pek parlak değil maalesef...:ssz:
Ama benim içim o kadar rahat ki biliyorum adamın beyninde ve yüreğinde artık sadece ben varım!!!:nazar::16:

Evet anlattı, dinledim dinlerken sakin gibi göründüm fakat konusması bitince sinirden üstüne atladım :)
Ne gerek war canım anlatıyorsun ben sana soruyormuyum sanki? Bana anlattırmıyor eskilerimi o kadar kıskanc ki deliriyor.
Ben sinirlendiğini bildiğim icin anlatmıyorum o anlatıncada bogazına yapısıyorum;)

benim sevdicegim asla durduk yere anlatmaz. ben ısrar ederim. ' bak hayatım elini tuttum desem bile üzülceksin biliyorum , üzmek istemiyorm seni ısrar etme ' der . illa anlat derim :) akılsız kafam sonrada oturur üzülürüm . biliyorm üzülcegimi ama napim dayanamıyorm. o bana sormaz cünkü benim ilkimmm o :16:

Ben asla sevgilime geçmişini falan sormadım sormam da. Eski sevgilisiyle ilgili tek ayrıntıyı bile bilmek istemiyorum. Öğrenipte kendime eziyet mi edeyim. Hiç işim olmaz :51:

banada anlattı merak etmiştim anlattı yani :D

Back
X