sevgiliniz gün içinde kaç kerer arar sizi..

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
kızlar merhaba ben yeni bi ilişkiye başladım fazla emin değilim çocuktan çünkü lisedeyken çıkmıştık olmadı ayrıldık kaç sene sonra yeniden başladı.gün içinde 1 kere arıyor sonra da bir kere mesaj gönderiyor o kadar.mesajlaşmamızda 5,6 ı mesajı geçmiyor.eski sevgilim 10 kere arardı bende onu onla çok kötü ayrıldık aldattı falan..çok acılar çektim.aynısı olmasın diyorum ama bu da çok ilgisiz,yanıma geldi o başka memlekette işte gelirken hediye falan getirmiş sonra yolda çiçek aldı falan gitti memleketine sonra bir uzaklaşma falan.ben çok sıcak davranmamıştım bir de yavş ilerlesin demiştim.lisedeyken çok ilgili değildi ama..normal mi sizce..bu kadar günlük konuşma

3-4 günde bir, bazen haftada bir konuşuruz

benim esim günde 2 kere ariyor.
cok kafaya takma. biz cikmaya basladigimizda 1 defa bile konusmuyorduk. mesajlasirdik. sonradan sonraya sIk sIk konusmaya basladik...
sizde biraz cikin devami gelir... merak etme.

canım sevgi aramasıyla çiçeğiyle hediyesiyle anlaşılmaz ki
bu sadece ilgidir
her ilgili olan seviyo mudur sence?
ki diyelim ki durmadan aradı seni, sürprizleri hiç bitmedi vs.
peki sadece bu yeterli mi sevgi için?
öncelikle senin bunu hissetmen lazım
ne biliim yanındayken elini öyle bi tutmalı ki sanki hiç bırakmıcakmışçasına
ya da öyle bi bakmalı ki gözlerine, eriyip bitmelisin..
bu tarz şeylerden anlıyabilirsin seni sevdiğini
çok merak ediyosan biz günde 200 sms i, ayda 2000 dakikayı bitiriyoruz, her gün de görüşüyoruz.
ama bu demek değildir ki böyle yaptığımız için birbirimizi çok seviyoruz
o duyguyu oluşturan bambaşka şeyler var

biz işin bokunu çıkaranlardanız,gün içinde akşam 9a kadar ayrı ayrı zamanlarda yaklaşık 60 dakika,akşam 9dan sonra da gece 2ye üçe kadar falan aralıklarla konuşuyoruz.Haftanın iki günü ücretsiz,o zamanlar kapanmıyo zaten telefon
bizimkisi tabiiki abartı ama günde bir de çok azmış,babam bile annemi daha sık arar gün içinde...

Bilmem hiç saymadım.:26:
Biz genelde muhabbet için değil de bir şey sormak,söylemek ya da birbirimizi çağırmak için telefonla konuşuruz.
Gün içinde de işimiz olmadığı hemen her an beraberiz zaten.

calismiyorken 10 kere konusurduk en az ama simdi 2-3 saatte bir. isteyken de aramaz hic.

gün aşırı bir gün konuşuyosak diğer gün konuşmuyoruz ama konuştuk mu en az iki saat bazen 3 veya 4 gün knoşmadğımz oluyo ama geceleri facedn yazışırız

Günde yarım saat felan konuşurum 10 tane felanda sms atarım. Ama akşamları hep benimle

bir konu vardı erkek arkadaşınız gün içinde haber veriyor mu falan diye bulamadım..
bilen varsa linkini gönderebilir mi??
yeni konu açıp da fazlalık yapmak istemeedim..
konu sahibi arkadaşın da izniyle size bir şey sormak istiyorum..
sevgiliniz gün içinde size haber veriyor mu?
veriyorsa neleri haber veriyor??
24 yaşında birinden (farklı şehir farklı ülkedeyiz) gün içinde ondan mesaj istemek yanlış mı??
merak ettigim için istedigimi de defalarca söylemiştim.. yani evden gidince okulda yemege gidip dönünce falan..
bunları istemek cok mu büyük bir şey??
size sevgiliniz böyle şeyleri haber veriyor mu veriyorsa yaşınız kaç neleri haber veriyor bir yazar mısınız???
NOT: ayrıldık ama beni bunları istedim diye çocuksun senin gibi başkası istemez bunu herkes mutlu sevgilisiyle bla bla.. bunları söyledi..
o yüzden merak ettim..
cevaplarsanız sevinirim teşekkürler...

Gün içinde 2-3 saatte bir mesajlaşırız gecede yatmadan önce ararız birbirimizi.
Şimdi uzaktayız ama aynı şehirlerdeykende böyleydik...

ben öyle haber istemem ondan ben 19 o 26 yaşında 2 yıldır beraberiz gün içinde haberleşme olmaz yani bildirim şeklinde olmaz mesela günün sonunda telefonla konuşurken o anlatmak isterse anlatır gün içinde yaptıklarını ben istersem ben anlatırım...
ama kafama takılan birşey olursa o günü burnundan getiririm.
Nasıl diyim banada biraz çocukça geldi yemek yedim, yemeğe gidiyorum bilmem ne..
Benden istese günlük rapor vermemi hoşuma gitmez benden ondan istemem ama merak ederim laf arasında sorabilirsin merak ettiğin şeyleri.

canım biz ayrıldık bu mesaj olayı sadece minnacık bir sorundu...
yaşlarımız aynı idi..
ondan her anını yamasını istemedim ama evden ckınca eve girince bilmek istedim..
ben yurt dısındayım ve aklım onda kalıyor onu merak ediyorum..
bu ona çok geldi önceleri yazardı günaydın falan meger yalanmış.. beni denemiş.. bu gereksizmiş aslında ben hata yapmışım istemekle gözüme sokmak istemiş..
aramazsa? haber vermezse bir günaydın iyi geceler ben evdeyim cıktım evden.. ya da yemege gittim geldim.. bu üc şeyi istedim..aramız kötü idi zaten ben bunları bilince rahatlıyordum onunsa aramak sormak umrunda degildi.. yurt dısındayım aramak yok yazmak yok hiç bir şey yok ??(kontor mesaj dakıkası sorunumuz yoktu bdavaya bulmuştum bir uygulama..) böylesini kaldıramadım...
ama neler sydı neler dedi.. donakalmıştım...
sadece merak ettim..

Son düzenleme:
bi süreligine görüşmuyoruz işini ayarlayana kadar bu kararı aldım. 3 yıldır çıkıyoruz.günde 30 civarı mesajlaşırdık.anlatacagımız çok şey olursa artardı bu sayı.yemege geçiyorum vs değil de napıyosun hayatım bitanem dediginde mesajını gördügümde yemek yediysem veya mutfaktaysam yemek flan yedim hayatım derdim o şekildeydi.dışarı çıktıgımda söylerdim o da söylerdi nereye gidip geldigini.biz bunlardan rahatsız değildik çünkü seven insan sevdiginin neyaptıgını merak eder.ah işini ayarlasa da sevgilimle aram düzelse onun günaydın bitanem tarzında mesajlarını çok özledim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…