arkadaşlar biraz gerçekçi olsun,aşk güzel bir laf evet ,mantığı kimine göre vardır aşkta kimine göre yoktur bu ayrı bir tartışma konusu,ama üniv.mezunu bir kişinin mezun olup bu krizde kaç ayda iş bulabildiğini araştırmanızı öneririm ,ne kadar zor görüceksiniz,eğri oturup doğru konuşalım ilkokul mezununu hayal bide edemiyorum(küçümseme anlamında değil,benim haddime bile düşmez küçümsemek) ,peki siz bir ev kurmak ne kadar biliyomusunuz?Bana ailesinden bişi görmeden bunları nasıl yapabileceğini söylermisiniz ve torpil olmadan ki torpille bile zor,büyüklerin bir lafı vardıe''birbirinizimi yiyeceksiniz'' derler,erkek o durumda işsizse ve bu işsizlik uzun sürerse,kızda iş bulursa o erkeğin egosu ne olur siz biliyomusunuz,ister ilkokul ister master mezunu olsun erkeklerin egoları vardır,ve altta kalmak istemezler,kendilerini yerler,kimisi 3 günde kimisi 1 senede belli eder bunu ha yok ben böyle olmayanından,ego 0 çok çalışkan,hayat boyu iş bulur çalışır , ama ilkokul mezunu diyorsanız kaçırmayın derim ben ne olursa olsun.0 çocuk sizce(soruyu soran arkadaş )neden kızın okumasını istemiyor ? çünkü egosu zarar görecek çünkü kız üstün olacak ,yeterince açık değil mi?