sevgiliniz ilkokul mezunu olsaydı ne yapardınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaren_38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üniversite insana matematik geometri vermekten daha farklı değerlerde kazandırır.. üniversite bir yaşam biçimidir. bu yaşam biçimini de öyle anlatmak, mümkün değildir. yaşamak gerekir. yaşamayan anlayamaz.:delphin:

haklısın harıka bi yaşam biçimi...... kızlı erkeklı kımın elı kimin cebinde.. hamile kalan kızlar..... flörtlüğün artık olmazsa olmaz olduğu bi yaşam biçimi.....kesinlikle yaşamayan bilemez...

haklısın harıka bi yaşam biçimi...... kızlı erkeklı kımın elı kimin cebinde.. hamile kalan kızlar..... flörtlüğün artık olmazsa olmaz olduğu bi yaşam biçimi.....kesinlikle yaşamayan bilemez...

sizin aklınıza yaşam biçimi değince sadece bel altımı geliyor. ilginç:delphin:

bu cümleleriniz çok talihsiz.üniversitelerde kimin eli kimin cebinde mi?

üniversiteler eğitim kurumları ahlaksızlık yuvası değil.

bir ünlü roman yazarı gibi kimse okumasın kızlar okumasın çeyiz hazırlasın diyeceksiniz neredeyse.

ben de bu erkeğin kıskançlık yaptığını düşünüyorum aksine teşvik etmesi gerekirdi sevgilisinin okumasını.kendisinden daha da yüksek bir eğitimi almasını hazmedememiş kompleks yapıp engel olmuş kıza işte

geleceğiyle ilgili karar alırken gerekirse herkesi karşısına alması gerekir

sizin aklınıza yaşam biçimi değince sadece bel altımı geliyor. ilginç:delphin:

üneversıtede olan yaşam biçimi dersenız kı geometrı matematıkten harıc bıde dersnz malesf....... ünıversıteden derslerden başka ne alınması gerekıo anlayamdm dogrusu... olmazsa olmazlardan degıl unıversıte benım için sadece bı basamak.. eger arkadslık dostluk demek istıyorsan onlar lısede de ortaoklda da var.. okul dısında da..... :delphin:

üneversıtede olan yaşam biçimi dersenız kı geometrı matematıkten harıc bıde dersnz malesf....... ünıversıteden derslerden başka ne alınması gerekıo anlayamdm dogrusu... olmazsa olmazlardan degıl unıversıte benım için sadece bı basamak.. eger arkadslık dostluk demek istıyorsan onlar lısede de ortaoklda da var.. okul dısında da..... :delphin:

işte yaşamayan bilemez dedim. o çok farklı. anlatılamaz..:kahve:..

ben yaşadım ..ama senın anladıgın yaşam biçimini anlayamdm...garıp dogrusu sende bende üneversite meznuyuz ama anlaşamıyoruz bı konuda tıkanıyorz.

:delphin:demekkı anlaşmanın okumakla bı alakası yok:delphin:

senin şu yazından sonra seninle anlaşabileceğimi hiç sanmıyorum amanbe.. bu da sana son yazımdır. aslında bu yazıdan sonra yazmamam ve sana cevap vermemem gerekiyordu. ama.... oldu bir kere.

eşim ilkokul mezunu ben lise....geçen sene öss ye girdim aöf kayıt oldum okuyorum ....okumamı hiç engellemedi...evlendikten sonra bilgisayar kursuna gittim...sırada ehliyet ve ingilizce kursu var... hiç de bişey demiyo...engellemiyo beni kıskançlık yapıyo tabiki ama ben onu ikna edebiliyorum...zaten bende kökeni üniversite mezunu olan bi aileden gelmiyorum.. ailemde ilkokul mezunu onlarla nasıl anlaşıyosam eşimlede anlaşabiliyorum....

ama şuda var eğerki ailem daha okumuş insanlar olsaydı yaşadığım,yetişdiğim ortam farklı olsaydı bende ilkokul mezunu biriyle yapamazdım...

senin şu yazından sonra seninle anlaşabileceğimi hiç sanmıyorum amanbe.. bu da sana son yazımdır. aslında bu yazıdan sonra yazmamam ve sana cevap vermemem gerekiyordu. ama.... oldu bir kere.

ilginç doğrusuşakkıdı bu kadar sinirlenmenızı gerektıren ne olabılırkiCADIARZU görüşlere acık bi platform sonucta.... benım de size son sözüm o halde..ÜNİVERSİTE PUTUNA TAPMAYALIM.. CAHİLLİYE DEVRINI ÇOKTAN GECTİK ARKADAŞIM...OLMAZSA OLMAZ DEĞİL:lepi:

Ben lise mezunu biriyle anlaşmamıştım offfff

ilginç doğrusuşakkıdı bu kadar sinirlenmenızı gerektıren ne olabılırkiCADIARZU görüşlere acık bi platform sonucta.... benım de size son sözüm o halde..ÜNİVERSİTE PUTUNA TAPMAYALIM.. CAHİLLİYE DEVRINI ÇOKTAN GECTİK ARKADAŞIM...OLMAZSA OLMAZ DEĞİL:lepi:

sinirlimi... yoooo. nereden çıkardınız bunu... ne putu bu arada... ne tapması. sanırım, beni puta tapmakla suçluyorsunuz. yazdıklarınıza dikkat ederseniz ,sevinirim. çünkü şu anda bana hakaret ettiniz...

Ben lise mezunu biriyle anlaşmamıştım offfff

umudum sen yapma bari... hosgeldın bu arada... o arkadaşın sırf lise mezunu dıyemı anlaşamamştın canım yoksa başka nedenlerde varmıydı

umudum sen yapma bari... hosgeldın bu arada... o arkadaşın sırf lise mezunu dıyemı anlaşamamştın canım yoksa başka nedenlerde varmıydı
tek sebep bu değil ya resmen beni okuduğum için bıraktı ama bunun okumakla alakalı değil benimde ilkokul okumuş birçok arkadaşım var onları ünivertelilere değişmem ünvertie başka ortam başka hayatlar ya ne bilim beni tartışmaya katmayın yaram değişiyor onun geri kafalılığı o bıraktı ben sorun etmedim neysesenağlama

sinirlimi... yoooo. nereden çıkardınız bunu... ne putu bu arada... ne tapması. sanırım, beni puta tapmakla suçluyorsunuz. yazdıklarınıza dikkat ederseniz ,sevinirim. çünkü şu anda bana hakaret ettiniz...

arkadaşımmm üniversiteyı cok fazla önemsıyorsunuz anlamında demiştim sadece:delphin: hakaret falan söz konusu değil kesınlıkleşakkıdı

hehe kontrol ediliyoruz banlacaz:))))))))

tek sebep bu değil ya resmen beni okuduğum için bıraktı ama bunun okumakla alakalı değil benimde ilkokul okumuş birçok arkadaşım var onları ünivertelilere değişmem ünvertie başka ortam başka hayatlar ya ne bilim beni tartışmaya katmayın yaram değişiyor onun geri kafalılığı o bıraktı ben sorun etmedim neysesenağlama

umudum senı sevıyorrummmm ay monayı da özledım ben... ben bırazda bızım taafa takılıyım:teselli:

şimdi arkadaşlar.
şunla şu kesinlikle olmaz diye bir şey yok. her insan bir dünyadır. ve kendi dünyasına en yakın kimse onla arkadaş olur. dünya derken. yaşadığı hayattan tutun. okuduğu kitaplara. değerlerine. ahlakına yani tümüyle insandan bahsediyorum.
diyemem aaaaa kesinlikle anlaşamazlar. yada süper olur da diyemem. o anlaşmalarına bağlı. ama üniversite fakülte gördük geçirdik diyenlerde fazla havalı canımmmmm :) onları cebinden çıkaracak nice ilkokul, ortaokul mezunu tanıyorum. ve de beş para etmez fakülte mezunu da tanıyorum. ahlaklı insan olduktan sonrası teferruat.

Back
X