- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi yaren_38
Pes doğrusu kılık kıyafete geçtik şimdi de...
Eğitim şart!
Eğitim şart!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunun özeti bu sanırım..Tercih meselesi olay bu..Kimsenin kimsenin insanlığını ahlakını küçümsediği yok..:lepi:
Tabiki tercih meselesidir denizim ver her insan tercihinde özgürdür...lakin benim vurgulamak istedigim sey, her insan ayni sansa sahip olabilmeli...
Belkide yaptigmiz bu tercih bizim cok iyi bir dost bir arkadas bir ese sahip olmamiza engel, tanimadan bilmeden sadece egitim durumuna bakip ben bununla görüsmem demek cokta güzel bir tercih degil kanimca....benneyaptımki
Bir üni mezununu tanidiktan sonra arkadas olup olmayacagina görüsüp görüsmeyecegine karar verdigin gibi bir ilk okul mezununada ayni davranabilirsin, hic olmazsa adil bir davranis olur...
Ayni yemek olayi gibi ben pizzayi tercih ederim her zaman ama gecenlerde suratina bile bakmadigim pirasa yemeginin tadina baktim ve hicte fena degildi kizyerimseniben
afadersin görüşüne saygım var cümlesini kuramıcam
etiket önemli kılan kimseler egosunu tatmin etmemiş kendilerini bmarkayla ispatlayan kişiler inanın benim salı pazarıdan aldıgım giysiyle tarabyanın en lüxs restoranında yemek yiyen biriyim ne oldu insanlıgımmı zedelendi bırakın alah aşkına şu bencillik tavırları annelerimize bakalım markaylamı dogmuşlar vallah benim için insanlık diplmaymış markaymış
haklısın harıka bi yaşam biçimi...... kızlı erkeklı kımın elı kimin cebinde.. hamile kalan kızlar..... flörtlüğün artık olmazsa olmaz olduğu bi yaşam biçimi.....kesinlikle yaşamayan bilemez...
Bak sinemcim sen simdi burda böyle konuyu nerden nereye getirirsen insanlara karsi kirici olur fikirlerine saygi duymazsan kizdigin bu Etiket Egitim olayini dogrulamis olursun...
Herkes tabiki böyle davranacak okumamis iste diyecek (kizma lüften) oysaki kendini cokta iyi ifade edebiliyorsun öyle degilmi??:teselli:
Dogruyu ve sana göre dogrularini söylemenin bir tek yolu var, iylikle söylemek...![]()
Pes doğrusu kılık kıyafete geçtik şimdi de...
Eğitim şart!
Etiket önemsiz mi? nasıl yani önemsiz? Etiket çok önemlidir şekerim nasıl görmezden gelirsiniz bunu?
İnsanlık ahlak bilmem ne onlar ayrı konular evet bunların okumakla alakası yok..Siz konuyu bunlarla bağdaştırıyorsunuz ama bunu biz de kabul ediyoruz bunlar farklı evet..
Ama kariyerin etiketin toplumda önemsiz olduğunu nasıl söylersiniz hayret?
Avukat bir beyeefndi ile dolmuş şöförü bir beyefendinin toplumdaki intibasının eşit olduğunu mu düşünüyorsunz gerçekten?,,,Haaa bence önemsiz dersen ok, ama bence çok önemli mesela...TERCİH meselesi işte, bahsedilen bu..
Dolmuş şöförlerini küçümseme gibi birşey anlamayın sakın, örnek verdim ya da imkanı yoktu da okumadı ya da şöför olan belki kendini daha iyi geliştirdi konusuna girmeyelim..Onlar ayrı.Burda kastım toplumdaki intibasının asla eşit olmadığıdır..[/QUOTE
şuan tekrar okudum sölediklerim hala gecerli
bu arada ben liseden terk dışardan versem lise mezunu olucam yani aynı tahsildeyz bilmem anlatabildimmi hı yanlış anlama ama dogru bulmuyorum avukat şöför kıyaslamanı sonrada küçümsemiyorum dememe bu ne anlama geliyo etiket mevzusuda sen önemli dedn cevap verdim görüşünü dogru bulmuyorum ama seni kırdıysam özür dilerim
Kısaca bu ayetlere göre;
Bu gibi düşüncelerle vakit kaybetmeyin..
Varsın ilkokul mezunu olsun yeterki Allah inancı olsun, Allah yolunda olsun diyorsunuz siz ..
Saygı duyarız tabii de, tercih meselesi işte..
Ayrıca tartışıp fikir almakta da bir sakınca görmiyorum tatlım..
pardon görüşüne sagı duymadıgım içinmi parantez içinde yazmişsin buda senin anlayışın