• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz kızlı erkekli alkollü ortamda olsa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başta bana garip garip şeyler yazdı, ilk kez bu kadar sarhoş olduğuna şahit oldum, normal düzeyde içse bişey demem de sarhoş olunca da insanın illa kontrolü kaymaz mı?
Şu an sakinleştim başta bi yükselmiştim de.
Ben sarhos olmayı sevmem, genelde grupta sarhoslari toparlayip cekip ceviren insan ben oluyorum.
Ama kendi birkac sarhoslugumda da, arkadaslarimda da oyle icip icip millete yazma durumu olmadi.

Kontrolunu kaybeden illa ki vardir ama icinde olmayan insan sırf icti diye evrim gecirip saga sola yurumuyor. Alkol isin bahanesi.

Uyumsuzluk sorun olmaz da alkolik olursa diye korkuyorum.
Başka biri alıp bırakacak hepsini, araba kullanmayacaklar
Uyumsuzluk nasıl sorun olmaz? Yaş kaç? Uyumsuzluk sorun olmaz diyorsan küçüktür yaşın muhtemelen.

Bak sana anlatayım neler olacak. Adam çıkacak sen çıkma diyeceksin sürekli, aynı şehirde olsanız sen de gel diyecek sen ben gelmem ya da gelemem diyeceksin. Benim girmediğim ortamda senin ne işin var diyeceksin. O da boğma beni darmama beni sıkma beni diyecek. Varmaz ya ola ki evliliğe vardı bu ilişki arkadaşlarını evinde ağırlamak isteyecek sen istemeyeceksin. Ailesiyle oturup içmek isteyecek sarhoş muhabbetini ayık insan çekemez kolay kolay sen sinirleneceksin. Gelsin kavga gürültü ondan sonra.

Olmaz olmaz bu iş olamaz.

Adam da alkolik falan olmaz ama haftada 2 içse sen alkolik diyeceksin 😉

Bi de instagramdan baktım ordaki erkek arkadaşının storysine kızın biri göğüs dekoltesi giymiş iyice kuruldum.. kimsenin giyimine karışmak haddim değil taşlamayın da ne bileyim kıskancım galiba :KK43:

Sizi hiç ilgilendirmez kızın ne giydiği bu ayrı konu.

Bu adam sürekli mi içiyor ve bu şekilde sarhoş oluyor?
Eğer sürekliyse tamam dicem.
Ama 40 yılda bir olduysa sorun ne anlamadım.
Madem alkol istemiyosunuz ona göre biriyle birlikte olun ayrılmanız ikiniz açısından da hayırlı olacak gibi.

Yapı gereği kıskançsınız anladığım kadarıyla. Bunu yargılamayacağım. Her insan ve ilişkisi kendine özgüdür.

Ben ise başıma gelse en çok tuhaf tuhaf mesaj atmasına kurulurdum sanırım. Madem eğlenmeye çıkmış, eğlensin. Neden abidik gubidik yazıp sizi huzursuz ediyor ki?

Uyumsuzluk nasıl sorun olmaz? Yaş kaç? Uyumsuzluk sorun olmaz diyorsan küçüktür yaşın muhtemelen.

Bak sana anlatayım neler olacak. Adam çıkacak sen çıkma diyeceksin sürekli, aynı şehirde olsanız sen de gel diyecek sen ben gelmem ya da gelemem diyeceksin. Benim girmediğim ortamda senin ne işin var diyeceksin. O da boğma beni darmama beni sıkma beni diyecek. Varmaz ya ola ki evliliğe vardı bu ilişki arkadaşlarını evinde ağırlamak isteyecek sen istemeyeceksin. Ailesiyle oturup içmek isteyecek sarhoş muhabbetini ayık insan çekemez kolay kolay sen sinirleneceksin. Gelsin kavga gürültü ondan sonra.

Olmaz olmaz bu iş olamaz.

Adam da alkolik falan olmaz ama haftada 2 içse sen alkolik diyeceksin 😉
Yanlış ifade etmişim, uyumsuzluk olmadı bu zamana kadar diyecektim, daha önceki hiçbir içmesi sorun olmadı, ilk kez bu sorunu yaşıyorum. Kızları tanımadığım hatta o da pek tanımadığı bi masada bu kadar sarhoş olması beni rahatsız etti.
Haklı da olsanız olmasanız da bu üslup ne? Biraz haddinizi bilin. Gelmiş sürekli ayar vermeye çalışır tarzda yorumlarınız. Üstten üstten konuşacaksanız hiç yazmayın daha iyi sadece irrite ediyorsunuz bi faydanız yok ;) .

Alkol kullanmadığım için sarhoş olunca ne olur bilmiyorum, sırf bu sebeple eğlence anlayışımın aynı olmadığı, alkol kullanan biriyle birlikte olmazdım.

İçiniz içinizi yiyor durduk yere. Hiç gereği yok ilişkide böyle atraksyonlara.

Karşı taraf icinde aynı şey geçerli bence, alkol almayı seviyorsa kendi gibi biriyle birlikte olsun, beraber eğlensin ya da bir yere çıktığında açıklama derdinde düşmesin. Öylesi çok daha güzeli olur iki taraf içinde.

Yapı gereği kıskançsınız anladığım kadarıyla. Bunu yargılamayacağım. Her insan ve ilişkisi kendine özgüdür.

Ben ise başıma gelse en çok tuhaf tuhaf mesaj atmasına kurulurdum sanırım. Madem eğlenmeye çıkmış, eğlensin. Neden abidik gubidik yazıp sizi huzursuz ediyor ki?
Aynen kendisi başlattı ben masada kız var mı diye bile sormadım, kendisi çok saçma bi şekilde ifade etti bunu da

Yanlış ifade etmişim, uyumsuzluk olmadı bu zamana kadar diyecektim, daha önceki hiçbir içmesi sorun olmadı, ilk kez bu sorunu yaşıyorum. Kızları tanımadığım hatta o da pek tanımadığı bi masada bu kadar sarhoş olması beni rahatsız etti.
Haklı da olsanız olmasanız da bu üslup ne? Biraz haddinizi bilin. Gelmiş sürekli ayar vermeye çalışır tarzda yorumlarınız. Üstten üstten konuşacaksanız hiç yazmayın daha iyi sadece irrite ediyorsunuz bi faydanız yok :KK66: .
İrrite olup olmaman senin sorunun şekerim o konuda yapabileceğim bir şey yok.

İşte daha çok rahatsız olacaksın diyorum. O ortamlar olacak. Muhtemelen yeni bir ilişki, ilk yaz mevsimi. Yaz geldimi aksi bir durum yoksa gençler kızlı erkekli eğlenmeye çıkarlar sık sık. Bu bazen kankalarla olur, bazen içlerinden sadece birini tanıdığın bir grupla. Tanışır kaynaşır eğlenirsin bi akşam. Bu içlerinden birine yürüyeceğin ya da bir şeyler yaşayacağın anlamına gelmez.

Merhaba herkese,
Sevgiliniz 7 kişi arkadaşlarıyla takılıyor, 4 kız 3 erkek. Bu kızlardan 2’siyle eh samimi, 1’i yakın arkadaşı uzun süredir.1’ini bilmiyorum hiç ne derece samimi.

Şu an zil zurna sarhoşlar, önlerini göremiyorlar. Bu durumu takar mısınız?

Ayrılmayı düşünüyorum ama sinirle yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Ben alkol kullanmıyorum, o yüzden bilemiyorum ama sarhoş olunca beğenmediğin kişi bile güzel gelir, hormonlar tavan yapar diye duydum hep. Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?

ekleme: farklı şehirdeyiz şu an, normalde aynı şehirdeydik.
Siz alkol almıyorsunuz ama sevgiliniz zurna olacak kadar içen bir tip. İlişki ciddiyse işiniz zor. Bir de covid ortamında bu ne gevşekliktir ? Kendi hayatına sorumlu olmayan sizin hayatınızı ipine dolamaz. Lüzumsuz ilişkiler, kadın erkek samimi arkadaş falan geçin bunları, dizginleri elinize alın yoksa çok üzülürsünüz.

Ayrılın bence. Adama da eziyet çünkü. Yazık günah, bi de açıklama falan yapacak yarın sabah ayılınca. Salın adamı kendi gibi biriyle mutlu olsun, siz de kendiniz gibi biriyle mutlu olun.
Sabah değil şu an kafası güzelken açıklama yapıyor. İçtiğinden içeceğinden pişman olmuştur zaten.

Bence alkol kullanmayan biri ile kör kütük içecek kadar kullanan biri beraber olmamalı. Farklı şehirlerde olmasanız şu an orada olsanız yine rahatsız olacaktınız. Belli mi sosyal ortamlarınız uymuyor. Bu herkes 100% uymak zorunda değil bazı şeyler esnetilebilir durumlarından değil bence.

Sizi hiç ilgilendirmez kızın ne giydiği bu ayrı konu.

Bu adam sürekli mi içiyor ve bu şekilde sarhoş oluyor?
Eğer sürekliyse tamam dicem.
Ama 40 yılda bir olduysa sorun ne anlamadım.
Madem alkol istemiyosunuz ona göre biriyle birlikte olun ayrılmanız ikiniz açısından da hayırlı olacak gibi.
40 yılda bir değil. Alkole de karşı değilim. O ortamda sarhoş olmasından rahatsız oldum.

Sabah değil şu an kafası güzelken açıklama yapıyor. İçtiğinden içeceğinden pişman olmuştur zaten.

Bence alkol kullanmayan biri ile kör kütük içecek kadar kullanan biri beraber olmamalı. Farklı şehirlerde olmasanız şu an orada olsanız yine rahatsız olacaktınız. Belli mi sosyal ortamlarınız uymuyor. Bu herkes 100% uymak zorunda değil bazı şeyler esnetilebilir durumlarından değil bence.
Kafa bi milyon adamda 10 dk sonra unutuyordur yaptığı açıklamayı da 😂 Ama eğlenmek dururken bin km ötedeki sevgiliye mesaj yazmak sinir bozucu bence de. Gerçi kendi yazmış ilk. Muhtemelen huzursuz oldu sevgilisi sorun çıkaracak diye.

Başta bana garip garip şeyler yazdı, ilk kez bu kadar sarhoş olduğuna şahit oldum, normal düzeyde içse bişey demem de sarhoş olunca da insanın illa kontrolü kaymaz mı?
Şu an sakinleştim başta bi yükselmiştim de.
Sarhoş olunca kişinin karakterine göre normalden farklı davranma durumu olabilir ama şöyle olur içinde aldatma niyeti olmayan erkek gidip sarhoş diye başkasını öpmez. Zaten gevşek biri ise o sarhoşluktan faydalanır rahat davranır çevresine.
Mesela ben alkol alıp sarhoş olunca sevgilime saçma şeyler yazdığım oluyor ama normalde yazmayacağım şeyler değil ama içimde tuttuğum şeylerdir ona karşı.

Merhaba herkese,
Sevgiliniz 7 kişi arkadaşlarıyla takılıyor, 4 kız 3 erkek. Bu kızlardan 2’siyle eh samimi, 1’i yakın arkadaşı uzun süredir.1’ini bilmiyorum hiç ne derece samimi.

Şu an zil zurna sarhoşlar, önlerini göremiyorlar. Bu durumu takar mısınız?

Ayrılmayı düşünüyorum ama sinirle yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Ben alkol kullanmıyorum, o yüzden bilemiyorum ama sarhoş olunca beğenmediğin kişi bile güzel gelir, hormonlar tavan yapar diye duydum hep. Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?

ekleme: farklı şehirdeyiz şu an, normalde aynı şehirdeydik.
Bu mevzunun güvenle çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum, benim de sevgilim var ve güveniyorum ama öyle bir ortama girse ben de rahatsız olurdum kesinlikle. Ayrılmadan önce sakin kafayla bir düşünün erkek arkadaşınızla da konuşun. Sakıncalı bir durum olmadığına kanaat getirirseniz ne olursa olsun bir daha böyle bir şeyin tekrarlanmasını istemediğinizi belirtir ve devam edersiniz.

İrrite olup olmaman senin sorunun şekerim o konuda yapabileceğim bir şey yok.

İşte daha çok rahatsız olacaksın diyorum. O ortamlar olacak. Muhtemelen yeni bir ilişki, ilk yaz mevsimi. Yaz geldimi aksi bir durum yoksa gençler kızlı erkekli eğlenmeye çıkarlar sık sık. Bu bazen kankalarla olur, bazen içlerinden sadece birini tanıdığın bir grupla. Tanışır kaynaşır eğlenirsin bi akşam. Bu içlerinden birine yürüyeceğin ya da bir şeyler yaşayacağın anlamına gelmez.
İlla yazıcam diyosun istemesem de yazıcaksın sanırım. Napalım çekicez mecburen 😂 Söylediklerinden değil söyleme şeklinden rahatsız oldum bu arada anlamadıysan.

Ben çabuk sinirlenir çabuk sönerim, eğer bana mantıklı bi şekilde izah ederse orta yolu buluruz muhtemelen.

İlla yazıcam diyosun istemesem de yazıcaksın sanırım. Napalım çekicez mecburen 😂 Söylediklerinden değil söyleme şeklinden rahatsız oldum bu arada anlamadıysan.

Ben çabuk sinirlenir çabuk sönerim, eğer bana mantıklı bi şekilde izah ederse orta yolu buluruz muhtemelen.
Forumdasın, sen yazma istemiyorum deme hakkın yok. Ben eğilip bükülmeden dümdüz yazarım. Gerçekler suratına çarpan konu sahipleri genelde rahatsız olur. Dediğim gibi bu benim sorunum değil. Evet yazmak istediğim sürece yazacağım, üzgünüm.

Sana niye eğlendiği bir geceyi mantıklı bir şekilde izah etmek zorunda olsun ki karşındaki insan? Gören de üç kızla yatakta basılmış sanacak 😂 alt tarafı içip eğlenip sarhoş olmuş zavallım.

Forumdasın, sen yazma istemiyorum deme hakkın yok. Ben eğilip bükülmeden dümdüz yazarım. Gerçekler suratına çarpan konu sahipleri genelde rahatsız olur. Dediğim gibi bu benim sorunum değil. Evet yazmak istediğim sürece yazacağım, üzgünüm.

Sana niye eğlendiği bir geceyi mantıklı bir şekilde izah etmek zorunda olsun ki karşındaki insan? Gören de üç kızla yatakta basılmış sanacak 😂 alt tarafı içip eğlenip sarhoş olmuş zavallım.
Açıkçası burda her detayı vermek istemiyorum ifşa olurum diye ama fitili kendisi ateşledi, yüzeysel şekilde ifade edecek olursam; Ben masada kız var mı diye bile sormadım. Kendisi istediği bir şey olmayınca sırf rahatsız olayım diye saçma sapan bi şekilde masadaki kızları söyledi. Şimdi de başına patladı.

Kızcağız senin tarzına alışkın değil hahahha

Ama neyi izah edecek çocuk onu ben de anlamadım?

Ya işte o yüzden diyoruz içenle içmeyen birlikte olması için içmeyen tarafın gerçekten bunu sorun etmemesi lazım. Diğer türlü bir eziyete dönüşüyor.
Bana çok normal gelen bir şeyi karşımdakine açıklamak zorunda kalıyorum mesela ne zorum var ki??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X