• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz ne sıklıkla sizi güzel bulduğunu söylüyor?

tarz meselesidir bazılarının dilinde bazılarınn gönlünde. çok söylemesi çok güzel bulduğu anlamına da gelmez. 6 yıllık ilişkide ne bilim her gün ne güzelsin dese garip olmaz mı? yoksa sevgsini belli ediyordur ama her dakka boyuna posuna iltifat bekleme ki mutsuz olma.

Dediğim gibi önceden bu konuda pek sıkıntım yoktu. Sürekli çok güzelsin vs diye sözle ifade etmese de belli anlarda bakışlarından, yorumlarından vs anlardım ve bu da beni mutlu etmeye yeterdi. gelgelelim son 2 senedir git gide kilo aldım. Ve bunu da fark etmiyormuş gibi davrandı hep. Ben aşkım kilo aldım değil mi eskiden inceciktim vs dedikçe "Sen mi kilo aldın aşkım ya hayır gayet iyisin." vs derdi. Ben de zaten fark etmiyor diye iyice saldım kendimi :(

Gelgelelim geçenlerde "Aşkım ya geçen eski resimlerimize bakıyordum da, cidden o zamanla şimdiki halin arasında bayağı fark var." deyince başımdan aşapı kaynar sular döküldü :( Ne yani artık güzel bulmuyor musun dediğimde ise güldü ne alakası var bu dediğimden bunu mu çıkardın dedi ama hayır aşkım tabii ki çok güzelsin vs bişi dediği yok :emir_bebek:

Belki de ben abartıyorum, sonuçta eskiden daha inceydim evet ama şimdi de çirkin değilim ki yahu :D Aksine hafif balık etli hoş bir hatun oldum :27: Çevremde alakalı alakasız insanlardan bunu duyarken sevgilimden duymamak biraz burukluk yaratıyor ne yalan söyleyeyim....Neyse bir haftadır karatay diyeti uyguluyorum zaten. Bir de eski kiloma kavuşunca nasıl olacak o zaman bakıcaz :51:

Bence asil sorun siz kendiniz kendinizle memnun degilsiniz.
Kilolarinizla barisik olsaniz zaten sevgilinizin soylediklerine veya soylemediklerine bu kadar takilmazsiniz.

Dediğim gibi önceden bu konuda pek sıkıntım yoktu. Sürekli çok güzelsin vs diye sözle ifade etmese de belli anlarda bakışlarından, yorumlarından vs anlardım ve bu da beni mutlu etmeye yeterdi. gelgelelim son 2 senedir git gide kilo aldım. Ve bunu da fark etmiyormuş gibi davrandı hep. Ben aşkım kilo aldım değil mi eskiden inceciktim vs dedikçe "Sen mi kilo aldın aşkım ya hayır gayet iyisin." vs derdi. Ben de zaten fark etmiyor diye iyice saldım kendimi :(

Gelgelelim geçenlerde "Aşkım ya geçen eski resimlerimize bakıyordum da, cidden o zamanla şimdiki halin arasında bayağı fark var." deyince başımdan aşapı kaynar sular döküldü :( Ne yani artık güzel bulmuyor musun dediğimde ise güldü ne alakası var bu dediğimden bunu mu çıkardın dedi ama hayır aşkım tabii ki çok güzelsin vs bişi dediği yok :emir_bebek:

Belki de ben abartıyorum, sonuçta eskiden daha inceydim evet ama şimdi de çirkin değilim ki yahu :D Aksine hafif balık etli hoş bir hatun oldum :27: Çevremde alakalı alakasız insanlardan bunu duyarken sevgilimden duymamak biraz burukluk yaratıyor ne yalan söyleyeyim....Neyse bir haftadır karatay diyeti uyguluyorum zaten. Bir de eski kiloma kavuşunca nasıl olacak o zaman bakıcaz :51:

Ben cok cabuk kilo alip veririm birinde dahi olumsuz bir sey demez ama kilo alinca cok zayiftin iyi oldu der zayiflayinca manken gibi oldun fiziğin super der anlamadim ne sevdigini 2 yildir:)) politik davraniyor galiba:)

Ama kiloluda olsam zayifta su bir gercek ornegin iki gün pantolon tshirt spor ayakkabı toplu sac gezdiysem üçüncü gün etek bluz sandalet acik sac ve güzel bir makyaj yaptigimda mutlaka iltifat eder ...bu yuzden bence düğün nisan için değil haftada iki uç kez kendin icinde değişiklik yapmalisin iltifat etmese bile sen iyi hissetmiş olursun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben cok cabuk kilo alip veririm birinde dahi olumsuz bir sey demez ama kilo alinca cok zayiftin iyi oldu der zayiflayinca manken gibi oldun fiziğin super der anlamadim ne sevdigini 2 yildir:)) politik davraniyor galiba:)

Ama kiloluda olsam zayifta su bir gercek ornegin iki gün pantolon tshirt spor ayakkabı toplu sac gezdiysem üçüncü gün etek bluz sandalet acik sac ve güzel bir makyaj yaptigimda mutlaka iltifat eder ...bu yuzden bence düğün nisan için değil haftada iki uç kez kendin icinde değişiklik yapmalisin iltifat etmese bile sen iyi hissetmiş olursun...

Nabza göre şerbett :D

Bence asil sorun siz kendiniz kendinizle memnun degilsiniz.
Kilolarinizla barisik olsaniz zaten sevgilinizin soylediklerine veya soylemediklerine bu kadar takilmazsiniz.

doğruya doğru. kilolarımla barışık değilim çünkü hayatımın hiçbir döneminde bu kadar kilolu olmamıştım. o yüzden bir an önce vermeye bakıyorum. çünkü sadece dış görünüş için değil, sağlığım için de problem olmaya başladı. mide rahatsızlıklarım başladı. tabii bu kadar rahatsız olduğumu sevgilime çok belli etmemeye çalışıyorum, çok uyanmasın diye bendeki değşimlere :1: ama rahatsız olduğumu o da biliyor. kendini daha iyi hissedeceksen ver tabii ama seni her halinle güzel buluyorum demişti bir kere. çok şükür böyle bir cümle duydum ağzından bir kere :27:

ama bunun dışında ne bileyim buluştuğumuzda ettiğimizde saçıma değişik bir şekil versem, güzel bir elbise vs giysem bile ufak tefek ama bariz belli olan değşimlerime ondan tepki alamıyorum :( İnanın onun dışında herkesten sık sık iltifatlar alırım çnkü dış görünüşüne, süsüne ve bakımına dikkat eden ve değişiklikleri seven bir insanım. hatta yolda bile çevirip saç rengimin ne olduğunu nerde boyattığımı, elbisemi, ayakkabımı nerden aldığımı vs soran yabancılar çok olmuştur. kaç kere onun yanında da oldu. ama nedense o bunları fark etmiyor gibi. nasıl olmuşum aşkım diyorum misal, güzel diyor :52: sağ olsun.

Ha bunları böyle yzıyorum diye sanmayın ki onu bunaltıyorum ve srekli bana iltifat etmesini istiyorum. bir kaç kez dedim sadece ama baktım bi değişiklik yok, hiç umursamıyor davranıyorum üstüne filan gitmiyorum. sadece kilo veriyorum şimdi. bakalım fark edecek mi :51:

daha iki gün önce;
suratında fondöten olmasa evde kalacaksın zaten, diyerek fondöteni iyice suratıma yediriyordu :30:

bu incelikte ki adamdan iltifat duymayalı epey oluyor tabi ki de ...

......
8 senedir beraberiz ve bu tür konular aramızda mesele değil.
iltifat etmeler eskide kaldı..
şimdi Allah ne verdiyse :)

gözleri güzel baktıktan sonra, ben laflara takılmıyorum pek.
sevgilinizin de söylediği gibi elbette güzel buluyorlardır..
mesele güzel bakmakta ve kendine güvenmekte.. :34:

Canım 2 yıllık evliyiz öncesiyle birlikte 10 yıldır tanışıyoruz.Bana hep güzel karım der.Hatta ben ölsem ölümü bile yicekmiş 😄😄😄😄. Şaka bir yana yapı meselesi tatlım kimi erkek iltifat etmeyi çok sever kimisi zorlanır.Bu seni sevmediği ya da beğenmediği anlamına gelmez.Sıkma canını takılma böyle şeylere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

daha iki gün önce;
suratında fondöten olmasa evde kalacaksın zaten, diyerek fondöteni iyice suratıma yediriyordu :30:

bu incelikte ki adamdan iltifat duymayalı epey oluyor tabi ki de ...

......
8 senedir beraberiz ve bu tür konular aramızda mesele değil.
iltifat etmeler eskide kaldı..
şimdi Allah ne verdiyse :)

gözleri güzel baktıktan sonra, ben laflara takılmıyorum pek.
sevgilinizin de söylediği gibi elbette güzel buluyorlardır..
mesele güzel bakmakta ve kendine güvenmekte.. :34:

ahahaha :1: biz de 6 senedir beraberiz canım. sanırım haklısın, cicim aylarımız geçeli çok oldu :1: sanırım hala yeni kıyafetimi, yeni saç modelimi fark etmesini beğenmesini beklemek fazla polyannacılık oluyor :52: her ay 2 kilo aldım mesela, kaç ayda adam fark etmedi bile :D şimdi yavaş yavaş veriyorum onu da fark ediyor gibi durmuyor :1: anca çok büyük değişiklikler olacak da öyle fark edecek....neyse umarım gelinliğimi giydiğimde bir güzel söz söyler :51:

Tabiki hakkin.bende 1bucuk yildir evliyim bende soyluyorum bunu bana soylemiyosun diye o soyledigini idda ediyor ama demekki bana yetmiyor.ben sarki soylerken nerdeyse odadan kacack ama tvde sanatci olmayan biri sarki soyleyince seside guzelmis diyor sinir oluyorum. Bana iltifat et arkadasim senin bu cümleleri bana soyledigini duyyum demi

alemsin canım yaa :1: :1:

benimki de aynı biliyor musun...ben şarkı söylerken susturmaya çalışır :52: çok şahane olmasa da fena bir sesim olduğu söylenmez. en azından susturulcak gibi değilim bence :emir_bebek: ama şakayla karışık eeee aşkım benim işim var şimdi gitsem falan dediği çok olmuştur :emir_bebek: ama maşallah çok beğendiği sevdiği şarkıcı ve grup vardır :1:

Ne zaman makyajsız olsam, o zaman iltifatları nirvanaya ulaşıyo valla.
Bizde ters tepki olayı mı vardır nedir bilmem ama... Adam benim hastalıklı gibi ruh gibi göründüğüm doğal halime ölüp ölüp bitiyo :D

Aynen öyle:) bana gerçeği söyle duymak istediğimi değil diyorum tamam simdi gerçeği soyluyorum böyle çok iyisin diyor:) kurnaz:)

Ama öylesi daha iyi ya, çok açık sözlü olsalar o zaman hiçbirimiz kaldıramayız eminim.

Bizde ters tepki olayı mı vardır nedir bilmem ama... Adam benim hastalıklı gibi ruh gibi göründüğüm doğal halime ölüp ölüp bitiyo :D

Yalnız değilsin canım benimki de aynı böyle :D

Aynen ya suslenirim bunumu giycen dugunemi gidyoruz.evde amele gibi yatarım sac bas dagilmis iltifatlar.ya düğün günü dugun makyaji yapıldı adam ozamani beğenmedi. Cokda güzel olmusdum..ama ben unuttum mu asla hala basina kalkarim:)

Sürekli söyler.
Uyurken, banyodan sonra, pijamalı, bornozlu, dışarı çıkarken, eve girerken her daim söyler :))
Altı yıllık evliyi mı beş yılda öncesi var...

Son düzenleme:
Benim iliskim dort yillik, ben de bakimli ve insanlarin hos buldugu bi kizim. Yani surekli iltifat etmiyor erkek arkadasim, genelde eder ama boyle bir beklentim yok. Sevgilin sana her gun cok guzelsin dese ama sana saygisi olmasa ne ise yarardi ki ? Benim esim her gun soyluyor diyip bununla ovunmenin manasi yok, sevgilim bana her gun iltifat etmesin varsin ama saygili olsun. Bana agza alinmayacak hakaretler eden adam beni guzel bulsa ne bulmasa ne. Diger konundan da biliyorum, erkek arkadasin gayet saygili, duzgun biri. Takilma bunlara.

Eyvahh yandinnn! Simdi hergun binlerce gul yapragi basindan asagi dokulerek esinin kendisini nasil guzel buldugunun anlatildigi hikayeleri dinleyecek daha da bunalima gireceksin :))

ne hoş yazmışsınız itiraf etmeliyim ki kahkaha attım. :27: harbiden de öyle oluyor. :27:

bana gelirsek sevgilimin ''güzelsin'' demesinin bir sıklığı yok. içinden gelirse söylüyor. böyle şeyleri pek dillendirmeyi seven biri değil keza benden hoşlanmıyorum aşırı iltifattan. fazla dile getirince bazı şeylerin değeri kalmıyor. 3,5 yıldır beraberiz. bana her gün 'güzelsin', 'ne de güzelsin', 'ay sen çok güzelsin' 'en güzelsin' dese ben bunalırım :27: bir zaman sonra anlamını yitirir ettiği iltifat. telefonunda ''güzel kadınım'' diye kayıtlıyım. onu gördükçe iltifat almış kabul ediyorum. :37:

Son düzenleme:
Back
X