Dediğim gibi önceden bu konuda pek sıkıntım yoktu. Sürekli çok güzelsin vs diye sözle ifade etmese de belli anlarda bakışlarından, yorumlarından vs anlardım ve bu da beni mutlu etmeye yeterdi. gelgelelim son 2 senedir git gide kilo aldım. Ve bunu da fark etmiyormuş gibi davrandı hep. Ben aşkım kilo aldım değil mi eskiden inceciktim vs dedikçe "Sen mi kilo aldın aşkım ya hayır gayet iyisin." vs derdi. Ben de zaten fark etmiyor diye iyice saldım kendimi
Gelgelelim geçenlerde "Aşkım ya geçen eski resimlerimize bakıyordum da, cidden o zamanla şimdiki halin arasında bayağı fark var." deyince başımdan aşapı kaynar sular döküldü

Ne yani artık güzel bulmuyor musun dediğimde ise güldü ne alakası var bu dediğimden bunu mu çıkardın dedi ama hayır aşkım tabii ki çok güzelsin vs bişi dediği yok
Belki de ben abartıyorum, sonuçta eskiden daha inceydim evet ama şimdi de çirkin değilim ki yahu

Aksine hafif balık etli hoş bir hatun oldum

Çevremde alakalı alakasız insanlardan bunu duyarken sevgilimden duymamak biraz burukluk yaratıyor ne yalan söyleyeyim....Neyse bir haftadır karatay diyeti uyguluyorum zaten. Bir de eski kiloma kavuşunca nasıl olacak o zaman bakıcaz