• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz restoranda senin yanında bir kadına "wooow ne güzel kadınmış" diye bağırsa

anaksunamun34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
53
0
0
İstanbul
DİYELİM RESTORANDA SEVGİLİNLE YEMEK YİYOSUN VE GAYET GÜZEL ŞAKALAŞIP KONUŞURKEN GENÇ BİR TEMİZLİKÇİ KADIN YERLERİ PASPASLAMAK ÜZERE ÖNÜNÜZDE BELİRİYOR VE SEVGİLİN ONU GÖRÜNCE "AAAA NE GÜZEL KADIN! " DİYOR KADIN BUNU DUYUYOR GÜLÜMSÜYOR ..O ANDA NE YAPARSIN?? :2::32:

OLAY 2 : SEVGİLİNLE STARBUCKSDA KAHVE İÇİYORSUN VE BİR ESPRİ YAPIYORSUN VE İKİNİZDE GÜLÜYORSUNUZ AMA YAN MASADA OTURAN BİR BAYAN DA ESPRİYİ DUYUYOR VE GÜLÜMSÜYOR.. SEVGİLİN ONA DOĞRU DÖNÜP ESPRİ HAKKINDA Bİ KAÇ CÜMLE SÖYLÜYOR.. SONRA KIZ KALKIP GİDİYOR.. PEKİ ŞİMDİ NE YAPARSIN????:ssz:

gozune bi yumruk indiririm biraz diline gozune hakim olsun yahuu laubaliliginde bir siniri var
kizarim yani
yoksa basina ikisi birden mi geldi:26:

biraz kaşı gözü oynıyan biri gibi geldi bana. kızlara düşkünlüğü var gibi.
gözlemlerim. sürekli ona buna bakıyorsa ayrılırım.

kadına bakıpta ne güzel kadın derse bende bi ohaa derdim sonrada bu yaptığını hergün yüzüne vururdum ve aynısını bende ona yapardım yakışıklı birini görünce vay be yakışıklılığa bak falan derdim ikinci olay dahada kötüymüş öyle bi durumda napardım bilmiyorum ama çok gıcık olurdum :47:

Olay 1: Sinirlenirim, sinirlendiğimi belli ederim, salak salak hareket etmemesi konusunda sert bir konuşma yaparım..

Olay 2: Kadının espriyi duyup gülmesini normal karşılarım. Ama sevgilimin kadına dönüp espri hakkında konuşmasına gıcık olurum. Kadın gittikten sonra bir güzel azarlarım sanane elalemin kadınından ne konuşuyorsun vb. şekilde..

:44::44:

Back
X