Sevgiliniz restoranda yanında bir kadına "wooow ne güzel kadınmış" diye bağırsa?

anaksunamun34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
53
0
0
İstanbul
DİYELİM RESTORANDA SEVGİLİNLE yemek YİYOSUN VE GAYET GÜZEL ŞAKALAŞIP KONUŞURKEN GENÇ BİR TEMİZLİKÇİ kadin YERLERİ PASPASLAMAK ÜZERE ÖNÜNÜZDE BELİRİYOR VE SEVGİLİN ONU GÖRÜNCE "AAAA NE GÜZEL kadin! " DİYOR kadin BUNU DUYUYOR GÜLÜMSÜYOR ..O ANDA NE YAPARSIN??
:26::44::44::44::44:
OLAY 2 : SEVGİLİNLE STARBUCKSDA KAHVE İÇİYORSUN VE BİR ESPRİ YAPIYORSUN VE İKİNİZDE GÜLÜYORSUNUZ AMA YAN MASADA OTURAN BİR BAYAN DA ESPRİYİ DUYUYOR VE GÜLÜMSÜYOR.. SEVGİLİN ONA DOĞRU DÖNÜP ESPRİ HAKKINDA Bİ KAÇ CÜMLE SÖYLÜYOR.. SONRA KIZ KALKIP GİDİYOR.. PEKİ ŞİMDİ NE YAPARSIN???? :30:

:19: bu çocuğun karakteri hiç bana göre değilmiş diye düşünürüm, ve ayrılırım. tabi ben olsam.. :34:

etrafında güzel kadın görünce yada kur yapmaya meyilli kadın görünce tepkilerini sizin yanınızda bile gizleyemiyorsa, siz yokken neler yaptığını tahmin edin artık.. :19:

Son düzenleme:
öncelikle masaya su isterdim (eğer yoksa) sonra su geldiğinde garsona mersi deyip bütün suyu kafasından aşağıya itinayla dökerdim ve kalkıp giderdim tabiiki bu en hafif tepkim olurdu :41:

Back
X