• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz sizi başkalarıyla kıyaslarsa?

Kendi adıma söyliyim , hiç hoşuma gitmez... Eksik olduğum ya da ona göre eksik olduğum hissine kapılırım...

Ancak sizin konunuz farklı sanırım ,giyim konusunda kıyaslamaktan bahsetmişsiniz ben başlıktan o

anlamı çıkarmamıştım yazdıklarınızı okuyunca farklı bir durum varmış meğerCADIARZU

Erkekler dar kıyafetleri sevmez , erkek gözüyle baktıkları için olaya sevgilisinin giymesini istemiyor...

Eğer aranızda çok sorun oluyorsa ve sevgilin rahatsız oluyorsa bu tarz giyiminden , azcık daha bol

giyinerek ya da biraz daha onun istediği tarzda giyinebilirsin...
ne biliyim çok dar giyindiğimi düşünmüyorum ben ama o öyle diyo zaten olmaz ben böyle giyinirim diye kafa tutmuyorum tamam diyorum ama bunu başkalarıyla kıyaslamadanda söyleyebilirdi

ne biliyim çok dar giyindiğimi düşünmüyorum ben ama o öyle diyo zaten olmaz ben böyle giyinirim diye kafa tutmuyorum tamam diyorum ama bunu başkalarıyla kıyaslamadanda söyleyebilirdi

Bir seferlik olduysa yanlışlıkla ağzından kaçmıştır diye düşünebilirsin ve ona da bir daha

başkalarıyla kıyaslamamasını söylersin ! Aranızda başka bir sorun yoksa bu çok da

üzerinde durulacak bir şey değil bence... Sonuçta kişiliğin konusunda ya da güzellik

konusunda kıyaslama yok...Sadece giyim konusunda , o da belki kıskançlıktan...

Bir seferlik olduysa yanlışlıkla ağzından kaçmıştır diye düşünebilirsin ve ona da bir daha

başkalarıyla kıyaslamamasını söylersin ! Aranızda başka bir sorun yoksa bu çok da

üzerinde durulacak bir şey değil bence... Sonuçta kişiliğin konusunda ya da güzellik

konusunda kıyaslama yok...Sadece giyim konusunda , o da belki kıskançlıktan...

haklısın cnm sağol..

Kimseyi, hele ki bir erkeği karıştırtmam kılık kıyafetime.sengözlerimebaksanab
Sevgilim ya da eşim olsun fikrim sabit bu konuda.
Kıskançlığına yenilen ,bencil bir erkek bana onun gibi,şunun gibi giyin diyecek haa!...Dünyasını yıkarım onun başına.:delphin:

Tabi ki sevdikleriniz sizi eleştirebilirler, yorum yapabilirler ama olumlu ya da olumsuz,ne olursa olsun hiç bir konuda kendinizi başkasıyla kıyaslatmayın, size başkalarını örnek göstermelerine izin vermeyin...Doğrunuzla/yanlışınızla siz sizsiniz bir başkasına benzemek zorunda değilsiniz...

sevgiliniz size başka kızları örnek verip bak bunlar senin gibi degil veya senin gibi yapmıyor derse ne yapardınız ne düşünürdünüz???:çok üzgünüm:
ne düşünecem kafama yazık.eyvallah der çekip giderdim.o kim oluyomuş yakötükedihüso

onlar ben degil bende onlar degilimkaydirigubbakcemile
ama döner bi düşünürüm niye yaptı niye böyle dedi acaba diyeCADIARZU

sevgiliniz size başka kızları örnek verip bak bunlar senin gibi degil veya senin gibi yapmıyor derse ne yapardınız ne düşünürdünüz???:çok üzgünüm:

asla kendimi kıyaslatmam, kıyaslarsa ben de kıyaslarım o zaman onu. hatta fazlasıyla yaparım deli ederim :kızgın:

kapının yolunu gosterırdım guzelce
o kım kı benı kıyaslıyo
haddını bılsın!

bırak sevgiliyi kendi eşim beni işyerindeki kadının biriyle
çok kıyasladı şimdi ikisindende nefret ediyorum

Back
X