Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz erkek arkadasimla evlenmeyi dünüsüyorduk annesi bizi ayirdi...sonradan biz bi tartistik bügün dedim gel bi konusalim yavraldim gurumu ayaklarima aldim sonra bana dedi unut vaktim yok senin icin bu is asla olmaz naparsan yap demek istedi. Bende dedim bir gün gelecek icimden sende bana yavralcaksin diye düsündüm ve Allaha havale etdim. asla olmicak dedi ya görcez sonra ben dönüp ona bakmicam.
asla olmıycakmı dediakannehir buyuk konusmus sen Allaha havale et canım emin ol o senin canını yaktıysa onunda canı cok yanar cok pisman olur bide vaktim yok diyor saygısız iste bosver sen icini rahat tut o kaybetti daha cok aglar..
Bir kere bu şekilde koptu mu artık eskisi gibi olmazz dönsede çok zor yani tekrar aynı hissiyatları yakalayabilmeniz..şimdi düşünsene dönse bile sana asla olmıcak unut vaktim yok gibi laflar sarfeden bir adamı o dönsede affedebilcekmisin yutabilcekmisin bu lafları yutamıcaksın.. gün gelicek sana geri dönecek kabul de edeceksin yani ama içinde o lafların verdiği kırgınlık olduğundan bunların acısını çıkarmaya çalışacaksın ve naz yapacaksın o da bir dayanacak 2 dayanacak sonunda yine vazgeçecek eski eskidir o yüzden... yapıcak bişey yok devam edecek olsaydı ederdi değil mi.. annesi ayırdı diyorsunuz ben buna da pek ihtimal vermiyprum açıkcası bayan olsun erkek olsun gerçekten istediler mi öyle bir duruyorlar ki aşklarının arkasında anne falan hak getire isteyen devam ederdi anneye suç bulmayın
Umut vermek istemiyorsa artık tamamen bitsin istiyorsa bakmaz...bak ben böyle sert konuşuyorum diye kızma lütfen ama ben zamanında bu hataları yaptım artık neyin neden yapıldığını gerçekten tahmin ediyorum yaşadığı şeylerden ders almak bu olsa gerek.. o erkek sen bayan olduğun için duygusal bakmıyorun sebebi bu değil sen daha çok sevdiğinden duygusal bakıyorsun.. aslına bakarsan işi özü şu ayrılıklar bir tarafın sevgi eksikliğinden kaynaklanır bir taraf ya az seviyordur yada hiç ayrılığın sebebi genel olarak bakarsan bu..ben bu yüzden severek ayrılma demagojisine de inanmam bir tarafın sevgisi azalmıştır
Asla olmaz diyen biri umarım asla sizsiz mutlu olamaz da değerinizi anlar.Ben de bu durumdayım malesef.
Aileme söyleyemedim bile üzülmesinler diye.Evet üzülüyorum ama bir o kadar da kızıyorum ve bu yüzden bu kadar rahatım değerimi anlar diye.Elimizden geleni yaptıysak içimiz rahat olmalı, onu bizim gibi sevebilecek tek kişinin biz olduğunu biliyorsak elbet bir gün o da bunu anlayacaktır.sonunda benim ahimi aldi ve ben buna inaniyorumki herkez yaptini bulur bir gün yarin olmasi lazim deyil bir senede sonra deyil ama bir gün. Üzülme bak ben cok üzüldüm suan hasta oldun ve zor kendimi topliyorum deymez inan deymez icim agliyor ama aylem icin güclü olmam lazim sende anneni düsün bir erkek ugruna sakin aylen üzülmesin.
Evet, elimizden geleni yaptıysak içimiz rahat olmalı kesinlikle. En güzeli "hayırlısıysa dönsün" demek.
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim; konuyu açan arkadaşım, güzel bir konu açmışsın ancak çok ilginç bir yazı tarzın var, açıkçası ne anlatmak istediğini daha net ve düzgün kelime ve imla kullanarak yazarsan biz de daha net anlarız seni. Herkes kitap gibi konuşsun demiyorum, sonuçta bu bir forum ama insanlar sana fikirlerini verip yardımcı olsun istiyorsan yazı tarzını düzeltmeni öneririm.
Aileme söyleyemedim bile üzülmesinler diye.Evet üzülüyorum ama bir o kadar da kızıyorum ve bu yüzden bu kadar rahatım değerimi anlar diye.Elimizden geleni yaptıysak içimiz rahat olmalı, onu bizim gibi sevebilecek tek kişinin biz olduğunu biliyorsak elbet bir gün o da bunu anlayacaktır.
Eski 2 sevgilimle de asla olmaz diyerek karşılıklı ayrıldık, 2si de tıpış tıpış gelip yalvarmıştı
Klasik erkek modları aslında, asla olmaz deyip de hepsi istisnasız dönerler...
Yeter ki biz kadınlar 'gurur'u 'onur'u elden bırakmayalım...
![]()