Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimizinki dilediği gibi olur canım
canım neler yaşadınız ne kadarlık bi ilişkiydi bilemiyorum ama geri dönmesi için yaşananların ne denli derin ve uzun olması çok nemli
ilişkimizin 4.5 yıl olmuştu gerçekten çok güzel bir beraberlikti.askerden yeni gelmiş ve olabildiğince maddi problemle karşılaşmıştı kardeşine ve babasına emanet ettiği iş yeri batmak üzereydi bütün bu sitresi tabi benim tepemede bindiriyordu.kavgalar,şehir farkı derken ayrılık.bu işin oluru yok artık dedi olmuyo dedi nedenini sordum çok bunalttın dedi.hiç saygısızlık etmedim ağır konuşmadım sadece bir mesaj yazdım ilerde birgün evlenirsen her sabah yanında uyandığın kadının ben olmadığımı hatırla ve pişman ol dedim.ve bütün kapılarımı kapattım bana ulaşabileceği her yolu engelledim.sessizliğe gömüldüm.ama tırnaklarımın etime geçtiği günleri bilirim.1.5 ay sonra sessiz telefonlar ve art arda mesajlar pişmanlığı anlatan önce cevap vermedim.sonra benim için bittiğini anlatan cevaplar verdim oysaki hiç bitmemişti.kısacası tekrar başladık:) 1.5 yıl yine devam ettik ve mutlu son evlendik:)şuan hatta koltukta oturuyorum oda yerde ayaklarımın dibinde uyuyor:)çok mutluyuz Allah'ıma bin şükür gözlerimin içine bakarak beni sevdiğini söyler sürekli ve hissetirir gerçekten.
demen o ki gerçekten sevgi varsa bir bağ varsa arada bazen ayrılıklar dahada pekiştiriyor aşkı.çünkü yokluğunda anlıyorsun elindekinin kıymetini.dilerim herşey gönlünce olur sevdiğinden eminsen bekle mutlaka geri gelir...
canım neler yaşadınız ne kadarlık bi ilişkiydi bilemiyorum ama geri dönmesi için yaşananların ne denli derin ve uzun olması çok nemli
ilişkimizin 4.5 yıl olmuştu gerçekten çok güzel bir beraberlikti.askerden yeni gelmiş ve olabildiğince maddi problemle karşılaşmıştı kardeşine ve babasına emanet ettiği iş yeri batmak üzereydi bütün bu sitresi tabi benim tepemede bindiriyordu.kavgalar,şehir farkı derken ayrılık.bu işin oluru yok artık dedi olmuyo dedi nedenini sordum çok bunalttın dedi.hiç saygısızlık etmedim ağır konuşmadım sadece bir mesaj yazdım ilerde birgün evlenirsen her sabah yanında uyandığın kadının ben olmadığımı hatırla ve pişman ol dedim.ve bütün kapılarımı kapattım bana ulaşabileceği her yolu engelledim.sessizliğe gömüldüm.ama tırnaklarımın etime geçtiği günleri bilirim.1.5 ay sonra sessiz telefonlar ve art arda mesajlar pişmanlığı anlatan önce cevap vermedim.sonra benim için bittiğini anlatan cevaplar verdim oysaki hiç bitmemişti.kısacası tekrar başladık:) 1.5 yıl yine devam ettik ve mutlu son evlendik:)şuan hatta koltukta oturuyorum oda yerde ayaklarımın dibinde uyuyor:)çok mutluyuz Allah'ıma bin şükür gözlerimin içine bakarak beni sevdiğini söyler sürekli ve hissetirir gerçekten.
demen o ki gerçekten sevgi varsa bir bağ varsa arada bazen ayrılıklar dahada pekiştiriyor aşkı.çünkü yokluğunda anlıyorsun elindekinin kıymetini.dilerim herşey gönlünce olur sevdiğinden eminsen bekle mutlaka geri gelir...
Geri dönenler bu kadar kısa sürede dönüyor benimki 2 ay olacak neredeyse..Biz de 4 yili askin bir süredir birlikteyiz. Bu sürecte o kadar cok kavgamiz, tartismamiz oldu ki anlatamam...
1 kere de ciddi olarak ayrildik.. Hatta kendileri baska bir kizla görüsmeye bile baslamis... O aralar epey yogun oldugum icin cok da aklima gelmemisti.. Benden ses cikmadigini anlayinca 1 ay sonra cikagelmisti...
epey de cekmisti, ist.da kimsesi yok, kalacak yer problemi yol problemi yemek problemi... ama ohh olsun...
Simdi iyiyiz cok sükür...
insallah boyzulmaz ben onu coook seviyorum :)
eğer silebiliyorsan heryerden sil senin sevginden emin sen nasıl ki birbirimizi takip ediyoruz diyosan o da biliyo senin onu takip ettiğini ve rahat bu yüzden 3 yıl az zaman değil kimse sevmeden 3 yıl sürdürmez bir ilişkiyi eminim sevmiştir seni. bu yüzden şaşırt,onu unuttuğunu düşünsün erkekler hep merakının peşinden giderler sen onu meraklandırırsan o da tıpış tıpış peşinden gelir3 yıllık bir ilişkiydi bizimki.Ben ilişkimiz tozpembe sanıyordum ama meğer onun için değilmiş.Bir anda bitirdi ''Sıkıldım artık'' diyerek.İlk başta çok yalvardım ama kabul etmedi, sonra ayrılınca sessizliğe büründüm hiç ona karşı tepki vermedim, normal hayatıma devam ettim ki yıkıldığımı görmesin diye.Biz birbirimizi silmedik msn'den de Face'den de.Birbirimizi gizlice takip ediyoruz işte=) 2 ay olacak ayrılalı neredeyse, 2 defa konuştuk msnde o yazdı, ben hala yazmıyorum o canı isterse yazar diye.
Ne güzel ya barışmışsınız çok sevindim ah ah bunlar gördükçe benimki de böyle olur diye mutlu oluyorum=)
Zaten dün yeni msn adresi aldım ve iletime yazdım yeni adresi, eklemek isteyen ekler diye düşüdüm, o hala eklemedi.Eklemezse benim de onu eklemediğimi anlar en azından.Ama iletişimi ben koparırsam ben de istemiyorum sanıp gelmezse? Of ne yapacağımı şaşırdım ama zaten tek yaptığım ona bir şey yazmamak, ondan beklemek.3 yıl olmuştu elbet şu an özlem çekiyordur diyorum ben de işte ki umarım öyledir.eğer silebiliyorsan heryerden sil senin sevginden emin sen nasıl ki birbirimizi takip ediyoruz diyosan o da biliyo senin onu takip ettiğini ve rahat bu yüzden 3 yıl az zaman değil kimse sevmeden 3 yıl sürdürmez bir ilişkiyi eminim sevmiştir seni. bu yüzden şaşırt,onu unuttuğunu düşünsün erkekler hep merakının peşinden giderler sen onu meraklandırırsan o da tıpış tıpış peşinden gelir
Zaten dün yeni msn adresi aldım ve iletime yazdım yeni adresi, eklemek isteyen ekler diye düşüdüm, o hala eklemedi.Eklemezse benim de onu eklemediğimi anlar en azından.Ama iletişimi ben koparırsam ben de istemiyorum sanıp gelmezse? Of ne yapacağımı şaşırdım ama zaten tek yaptığım ona bir şey yazmamak, ondan beklemek.3 yıl olmuştu elbet şu an özlem çekiyordur diyorum ben de işte ki umarım öyledir.
Zaten dün yeni msn adresi aldım ve iletime yazdım yeni adresi, eklemek isteyen ekler diye düşüdüm, o hala eklemedi.Eklemezse benim de onu eklemediğimi anlar en azından.Ama iletişimi ben koparırsam ben de istemiyorum sanıp gelmezse? Of ne yapacağımı şaşırdım ama zaten tek yaptığım ona bir şey yazmamak, ondan beklemek.3 yıl olmuştu elbet şu an özlem çekiyordur diyorum ben de işte ki umarım öyledir.
Pişman olacağı konusunda şüphen olmasın.Sen arayıp sormazsan en odun erkek bile gelip bir şekilde iletişime geçiyor veya takip ediyor Facebook'tan falan=) Böyle basit bir şeyden dolayı ayrıldığı için çekeceği vicdan azabı da cabası.Şimdi o ''Oh rahatladım'' diyerek gezmeye faşan başlar aradan bir ay geçsin jeton düştüğünde özlemi arttığında karşına gelir.Bu işler böyleymiş ben de yeni anladım=)bana sana sevgim kadar nefrertmde var dedi hatta hatta en son sevmiyorum istemiyorum beni unut demi.bin pişman olup döner inşallah hepsi hepsi.2 yıldır güven problemi yaşamadık seviyorduk birbirimizi gelmiş bana sana güvenmiyorum diyor nedenide faceten takip etmiş fotolarıma yazan çocuğa gülen yüz koymam.bence o nefret değil kıskançlık bende bekleme aşamasına girdim bi gelişme olursa yazarım ama kolay kolay olmucak ama olucak adım gibi biliyorum. :82:
Ben benimkimden hiç beklemezdim ama o bile ''Özledim'' diyebildiyse hepsi gelirmiş gibi geliyor.Çünkü benimki odun değil kalastı resmen.Biz çıkarken bile ''Daha özledim seni'' dediği olmuştuBen de hiç arayıp sormuyorum ama kimse geri dönmüyor. :86: :86: :86: