• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz sizinle değil arkadaşlarıyla kutlamayi tercih etse zorunuza gidermi?

Hem ilgisiz hem uzakta hem de değersiz hissettiriyor.
Sizce yanınızda olan birini haketmiyor musunuz?
Bu adam miladını doldurmuş.
Gönderin gitsin.
Yeni yılda yeni başlangıç size çok iyi gelecek :)

Sevgili dert ortaklarım, size çok teşekür ediyorum yardiminizdan dolayi.ben hep içime attım halen de atıyorum. Bana dün : 2 sene ilişkimiz var diye malın mi oldum, tazminat mi istiyorsun, eğer birgün senin istemedigimin sebebini bilsem ilk sana soylucem söz, sonra sevmiyorum ulan sevmiyorum dedi. Bende daha bişey demedim. Engellemsemi? Gece çok ağladım çok canım çekti halen kalbim ağrıyor. Çünkü ben onu çok masum sevdim. Herseyine kostüm, işlerini ben hallettim yabancı dilim iyi diye mektublari hep ben yazdım. Manevi dstk verdim. Benimle geçen ay sn birakmixam söz, seninle evlenir derken kanmistim inanmistim. Bana en son :yaw git basimdan belani git baskasinda bul dedi *Kandırıldı beni suan yavaş yavaş nefret etmeye başlıyorum. RABBIM BANA GÜÇ VERSİN. ÇÜNKÜ ÇOK ŞEYLER YAŞADIM ANLATMADIGIM

Son düzenleme:
Sevgili dert ortaklarım, size çok teşekür ediyorum yardiminizdan dolayi.ben hep içime attım halen de atıyorum. Bana dün : 2 sene ilişkimiz var diye malın mi oldum, tazminat mi istiyorsun, eğer birgün senin istemedigimin sebebini bilsem ilk sana soylucem söz, sonra sevmiyorum ulan sevmiyorum dedi. Bende daha bişey demedim. Engellemsemi? Gece çok ağladım çok canım çekti halen kalbim ağrıyor. Çünkü ben onu çok masum sevdim. Herseyine kostüm, işlerini ben hallettim yabancı dilim iyi diye mektublari hep ben yazdım. Manevi dstk verdim. Benimle geçen ay sn birakmixam söz, seninle evlenir derken kanmistim inanmistim. Bana en son :yaw git basimdan belani git baskasinda bul dedi *Kandırıldı beni suan yavaş yavaş nefret etmeye başlıyorum. RABBIM BANA GÜÇ VERSİN. ÇÜNKÜ ÇOK ŞEYLER YAŞADIM ANLATMADIGIM
Bunlari da soylediyse daha uzatmanin anlami yok .Yaptıgı hic hos olmamis ayrilmanin da bir adabi vardir .

Ne kadar da eski sevgilime benzeyen bir adam...tecrübe edinmiş biri olarak söylüyorum; ayrılın ondan. Size değer vermiyor çünkü.sadece bir sevgilisi var mı var? tamam...siz ayrılmazsanız o sizden ayrılacak zaten emin olabilirsiniz.daha fazla uzatmayın bence bu işi.sadece yılbaşı mevzusundan dolayı değil, anlattığınız genel şeylerden yola çıkarak söylüyorum.

Aaa zaten olanlar olmuş; ilk mesajımı bunu okumadan yazmıştım. Haklı çıktığıma üzüldüm ama maalesef gerçekler böyle.güçlü olun

Son düzenleme:
Bence ayrılın çok ciddi söylüyorum.. 2 ayda 1 kez görüşmek nedir??

Offff of kusura bakma konu sahibi içim şişti gerçekten bak dön etrafına bi bak neler oluyor ya adam sana beş kuruş değer vermiyor çok afedersin zerre kiymetin yok hala ağladım içim cıktı yok sıcak tutan kazak aldım oldu canim kusura bakma ben burda şunu gordum artık adamın totosunu kaldırıp arsa çıkarıyorsun adam sevmiyorum diyor g
Hala ağlıyorsun ne yani host köpek demek zor mu hiç mi zorluk yasamadin hiç mi acı çekmedin de bu kadar kendini parcaliyorsun hemde seni zerre sevmeyen bir adam için gerçekten yazık şunu unutma insan kendi değerini kendi belirler

2 ayda bir buluşup araba oturup en iyi ıhtımalle bı yerde oturup konuşmak mı sevgılılık ? Hani ilgi değer ? Seni çantada keklık görmüş. Sen onu hayatının merkezı yapmışsın o bunun farkında ama o seni 2 ayda bır gördüğü sevgılı yapmış hayatında. Kesınlıkle ayrıl yenı yıla yenı başlangıçlar yap. Lütfen yapamıyorum sevıyorum gibi zırvalıklara girme. Aşk sevgı iki kısılık olursa bısey ıfade eder

Hiç abartı değil, arkadaşlara vakit ayrılıyorsa sevgiliye de yapabilir. Bence hiç alttan almayın.

Sevmiyorsa ne diye oyalıyormus madem zorla mi tutuyordun sanki. Engelle hiç acıma. Varlığı yokluğu belli olmayan biriymiş zaten. Nasılsa bütün erkekler gibi pişman olup dönmek ister o zaman alırsın hıncını

Herkese canı gönülden teşekür ediyorum sizin desteklerinizle güçlü durmaya çalışıyorum. İnanın bi fıkrim yok, kendisi ailevi sorunları var, sorumluları fazla. Buna rağmen destek çıktım. .bende ne istedi inanin bi fırın yok. On hiç uzmeye Kıyamadim hiç ayrılmadım sürekli o ayrıldı. Benim güçlü olmam.lazım. Suç benim ben onu bu dünyada tek erkek oymus gibi hissetirdim. Ondan başkası olmaz ..yapamam.onsuz diye garanti verdim eline bunun için kaybettim. Nasıl. Olsa valeriaa geri döner.. O konuda rahatı. Çok rahatı hemde. Ben hakkımı helal.etmiyorum belki kizicaksinz bana ama gerçekten hakrtmedim. Seninkide dert mi diceksiniz Estağfurullah lakin insanın zorund gidiyor işte. Ben evlilik hayallerini kurarken daha 1 ay önce sabır et evlenicez canm diyince busefer evlenmcem demesi canimi yaktı mahçup oldum aileme karşı. Onlar hakli diye.. utaniyorum

Herkese canı gönülden teşekür ediyorum sizin desteklerinizle güçlü durmaya çalışıyorum. İnanın bi fıkrim yok, kendisi ailevi sorunları var, sorumluları fazla. Buna rağmen destek çıktım. .bende ne istedi inanin bi fırın yok. On hiç uzmeye Kıyamadim hiç ayrılmadım sürekli o ayrıldı. Benim güçlü olmam.lazım. Suç benim ben onu bu dünyada tek erkek oymus gibi hissetirdim. Ondan başkası olmaz ..yapamam.onsuz diye garanti verdim eline bunun için kaybettim. Nasıl. Olsa valeriaa geri döner.. O konuda rahatı. Çok rahatı hemde. Ben hakkımı helal.etmiyorum belki kizicaksinz bana ama gerçekten hakrtmedim. Seninkide dert mi diceksiniz Estağfurullah lakin insanın zorund gidiyor işte. Ben evlilik hayallerini kurarken daha 1 ay önce sabır et evlenicez canm diyince busefer evlenmcem demesi canimi yaktı mahçup oldum aileme karşı. Onlar hakli diye.. utaniyorum
5 aydır yeni yeni toparlanmaya başladım. İlişkim sizinki kadar uzun değildi ama çok seviyordum. Ama şimdi düşünüyorum da aslında bana hiç değer vermiyormuş.böyle insanlardan ne kadar kurtulursak o kadar iyi aslında zaman geçince anlıyor insan bunu. Sevginin ve sevilmenin değerini kıymetini bilmeyenler bizim kendimizi suçlamamıza gerek yok. başkalarının kıymet bilmezliği yüzünden üzülmeyin,utanmayın

5 aydır yeni yeni toparlanmaya başladım. İlişkim sizinki kadar uzun değildi ama çok seviyordum. Ama şimdi düşünüyorum da aslında bana hiç değer vermiyormuş.böyle insanlardan ne kadar kurtulursak o kadar iyi aslında zaman geçince anlıyor insan bunu. Sevginin ve sevilmenin değerini kıymetini bilmeyenler bizim kendimizi suçlamamıza gerek yok. başkalarının kıymet bilmezliği yüzünden üzülmeyin,utanmayın

Merhaba çok geçmiş olsun canım, cok doğrusun ama elde değil .. Umarım benim gibi herkes zamanla unutur

Merhaba arkadaslar,

Beni merak edenler, bi kaç gün daha geride bıraktım. Çok üzdu beni. Ama artık kötü şeyleri düşünüp soğutmak iyice koparmak istiyorum.. 2sene içinde beni kandırıldı, yok evlenicez diye. Ben buna göre inanıp bekledim. Belki çok saftim. Çok eziktim belki ama benimki belki sadece saplantiydi bilemiyorum. Bildiğim tek şey var oda nekadar aptal olduğumum. Bu 2 sene içinde sürekli giden o oldu. Yok sevmiyorum sonra geri gelip seviyorum, vsvs. Belki eski sevgilisini unutamadi.. Ama ben onun birnevi aile konusunda mutsuz olduğunu düşünüyordum ve bunun için kiyamiyorum. Ben sırf o uzulmesin diye hiç ailemden bahsetmedim. Tabi bahsettimde fakat mesela aile için bi aktivite yaptığımda ona söylemedim yazık belki kendisi yapmıyor diye Üzgün olmasın diye. Ben bukadar ince düşünerek o beni düşünmedi. Argo konuştu : Seni sevmiyorum ulan, salak rolüne girme, evlenmcem senle, Allah' yakın bneden uzak, bırak beni, arama sorma. Gibi ağır kelimeler söyledi. Oysa ben sadece sevmiştim. Çok yardım etmiştim her konuda.. O ise beni kandırdi.. Ama neden? Ben iyilik yaparken bunu haketmedim.. O ailesine siir i bende bile sakladı, kendim öğrendim.. anlatmak zorunda değildi.. Ama çok kaleslik yaptı. AnlaticaK okadar şey varki ama dugumleniyorum.. içime attım.. Nefret etmek istiyorum..

Back
X