• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz sürekli öleceğim dese ?

sevgılınızın yaptıgı cok ayıp .hastalıgı olur bır seyı olur anlarım da sureklı ben olucem hazırla kendını demesını .ama hıc bır seyı yokken bunu sureklı soyleyıp duruyorsa acıtasyon yapıyor derım .hanı sızın sevdıklerınızı kaybetme korkusunu yenemedıgınızı de bılıyor yaa, o yuzden sıze sureklı acıtasyon yapıyordur .bunu sureklı soyluyorsa psikiyatriste gıtmesı sart.aynı zaman da sızın de gıtmenız gerekıyor dıye dusunuyorum .cunku sızde de sevdıklerınızı kaybetme korkusu var ,ve sevgılınızın bu blofune ınanıp telefonu acmadıgında o'na bırsey oldugunuzu dusunuyorsunuz .bence sızde bu korkuları yenmenız ıcın bırlıkte psikiyatriste gıdebılırsınız .

Son düzenleme:
Yavu bi de insan nasıl kıyar sevdiğini üzmeye bu kadar.
İnsanın sevgisinden şüphe edesi geliyo tööbe tööbe.

Senin o konudaki zayıflığını kullanıyor canım kafana takma...
Sonuçta öyle demesini gerektirecek Allah korusun hastalığı falan yokmuş...
Bir arkadaşın da dediği gibi hepimiz ölücez birgün falan de ki anlasın...

Blöf yaptığını bende düşünüyorum ama korkum olunca gerçek gibi geliyor bu korkularımı başından beri bilir ve çok kızardı bana. Telefonda zaafımı kullanma diyorum gerçekler alış diyor. Kaçayım kıymetimi anlasın dediğimde uzaktayım tabi bulmuşundur okulda sevgin bu kadardı ölüceğim zaten der sevgimi gösterdiğimdede bunu sen istedin kızacağımı bile bile akşam çıkıyorsun ölüceğim zaten der nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi :84:

Yavrucum boşuna yorma kendini.
Yol ver gitsin. Çekilmez bu böyle.
Sevgi bir yere kadar bu adamın sana saygısı yok.
Göz göre göre yaranı deşen adamdan hayır gelmez sana.
Sende kolay şeyler yaşamamışsın.
Bir uzmana görün tedavi ol canım benim.
Derslerinde başarılar dilerim:71:

ah canım benim öyle ben ölcem denilince ölünmüyor. kolay değil ölmek. hele öyle az az içki içerek ölünecek olsaydı köprü altları ve sokaklar şarapçı kaynamaz, barlar, meyhaneler boş kalırdı.
babasını, dedelerini, anneannesini, kuzenini, dayısını ve 2 tane arkadaşını kaybeden biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. ölümden korkmam ama annemi, ablamı ve eşimi kaybetmekten çok korkarım. ama biri bana devamlı ben ölcem ben ölcem diye blöf yapmaya kalksa beni düşünmeyeni, üzeni ben hiç düşünmem der arkama bile bakmazdım. yıpratma kendini. sevgilinle arana yavaş yavaş mesafe koymaya çalış çünkü sevgilin hiç sağlıklı değil.

teşekkür ederim canım beni anladığın için bende hemen ölünmeyeceğin farkındayım ama bu konuda hassas olunca aklıma geliyor istemeyerek.mesafe koymaya karar verdim. Artık aramıyacağım aradığımda çağrımı gördüğünde bile merak etmez ama en azından aramayınca merak eder beni arar. Neden aramıyorsun dersede kendini alıştır dedin alıştırıyorum desem çok mu ağır olur ?:41:

sevgılınızın yaptıgı cok ayıp .hastalıgı olur bır seyı olur anlarım da sureklı ben olucem hazırla kendını demesını .ama hıc bır seyı yokken bunu sureklı soyleyıp duruyorsa acıtasyon yapıyor derım .hanı sızın sevdıklerınızı kaybetme korkusunu yenemedıgınızı de bılıyor yaa, o yuzden sıze sureklı acıtasyon yapıyordur .bunu sureklı soyluyorsa psikiyatriste gıtmesı sart.aynı zaman da sızın de gıtmenız gerekıyor dıye dusunuyorum .cunku sızde de sevdıklerınızı kaybetme korkusu var ,ve sevgılınızın bu blofune ınanıp telefonu acmadıgında o'na bırsey oldugunuzu dusunuyorsunuz .bence sızde bu korkuları yenmenız ıcın bırlıkte psikiyatriste gıdebılırsınız .

evet yaptığı şey çok ayıp annemi merak ederken ne hallere girdiğimi bilir beni sakinleştirirdi. Bence bilerek yapıyor öldürmeyen Allah öldürmez psikolojik sorunları var benimde var ama ölüm konusu açıldığında oluyor genelde aklıma yer ediyor sürekli sorguluyorum. Ben tedavi olamıyorum cevap vermiyorum bir türlü belki antidepresandan dolayıdır psikologla konuşmayamı ihtiyacım var acaba ?

Senin o konudaki zayıflığını kullanıyor canım kafana takma...
Sonuçta öyle demesini gerektirecek Allah korusun hastalığı falan yokmuş...
Bir arkadaşın da dediği gibi hepimiz ölücez birgün falan de ki anlasın...

zayıflığımı kullanması bile çok kötü durum. Sonuçta o halimi gördü bunuda okuluma gidiyorum diye yapıyor gören bara gittiğimi sanıcak onsuz gezmek bile anlamsız ev okul arası gidip geliyorum yaptığına bak :5: hastalığı yok Allaha şükür birdaha bu konuyu açarsa birgün hepimiz ölüceğiz diyeceğim bakalım ne dicek:5:

Yavrucum boşuna yorma kendini.
Yol ver gitsin. Çekilmez bu böyle.
Sevgi bir yere kadar bu adamın sana saygısı yok.
Göz göre göre yaranı deşen adamdan hayır gelmez sana.
Sende kolay şeyler yaşamamışsın.
Bir uzmana görün tedavi ol canım benim.
Derslerinde başarılar dilerim:71:

öncelikle teşekkür ederim :61: belli bir süre onu takmamaya çalışıcağım onu hala çok seviyorum ama sürekli iyi niyetimi kullanıyor hergün ağlayan taraf ben oluyorum :5: bir süre takmazsam belki kıymetimi anlar elinden kayıp gittiğimi anlar hergün bunları çekmek zoruma gidiyor antidepresan olarak değil psikolog tedavisi görsem daha iyi olucak gibi :5:

Peki ya başka düşünceler ? Onu aramamaya karar verdim peki ya o aradığında hemen açayım mı ? Açtığımda normal mi konuşayım nasıl davranıyım ? Annemede anlattım bugün birşey olmaz domuz gibi o korkunu bildiğinden yapıyor takma kafana dedi :5: ya kızlar aklıma ne geldi o bu huyunu devam ettirirse telefonda bayılmış gibi yere düşsem hemen evi arar annem açar anneme konuşuyorduk biryanda sesi kesildi merak ettim der annem bir sn deyip telefonu açık bırakıp odama gelir ve kızımm noldu sana diye bağırır oda duyar Allahım yarabbim aklıma neler gelmeye başladı :47: sizce yapayım mı bu oyunu çoçukçamı ? Dedikleri kafasına dank eder mi ?

Birde aramadığım süre boyunca aradığında açtığımda neden aramıyorsun dediğinde kendini alıştır dedin alıştırıyorum desem çok mu ağır olur ? Birde üstüne gidicem artık alttan almıcam ölmücek adamı öldürmeyeyim artık yeter diye ? Bak gene aklıma takıldı :5: birde birkaç gün aramazsa aklıma kötü şeyler gelir aramadan duramam birşey mi oldu diye o zaman napıcağım ? :5:

öncelikle teşekkür ederim :61: belli bir süre onu takmamaya çalışıcağım onu hala çok seviyorum ama sürekli iyi niyetimi kullanıyor hergün ağlayan taraf ben oluyorum :5: bir süre takmazsam belki kıymetimi anlar elinden kayıp gittiğimi anlar hergün bunları çekmek zoruma gidiyor antidepresan olarak değil psikolog tedavisi görsem daha iyi olucak gibi :5:

Evet canım bir de bu yolu dene bakalım.
Umursamaz davran bir müddet bakalım nasıl etki edecek.
Çok ağlayıpta üzme kendini. Sağlığından olursun mazallah.
Böyle ufak birikimler gün geliyor bomba gibi patlıyor içimizde.
Hayat güzel. Sen yaşamana bak. Ne güzel öğrencisin.
Geleceğin çok parlak olur inşallah.
Benimde bir takım takıntılarım vardı. Ufak tefek şeyler...
Yinede gittim psikolga konuşa konuşa hallettim.
Sende atlatırsın içindeki bu korkuyu umarım:70:

Evet canım bir de bu yolu dene bakalım.
Umursamaz davran bir müddet bakalım nasıl etki edecek.
Çok ağlayıpta üzme kendini. Sağlığından olursun mazallah.
Böyle ufak birikimler gün geliyor bomba gibi patlıyor içimizde.
Hayat güzel. Sen yaşamana bak. Ne güzel öğrencisin.
Geleceğin çok parlak olur inşallah.
Benimde bir takım takıntılarım vardı. Ufak tefek şeyler...
Yinede gittim psikolga konuşa konuşa hallettim.
Sende atlatırsın içindeki bu korkuyu umarım:70:

teşekkür ederim yorumun için amin inşallah:1::1: deniyeceğimde eğer bir süre aramazsa gene kötüye yorar ararsam ne olucak :5: nasıl dayanıcağım :5: hergün ağlıyorum bende sıkıldım artık neden hep üzülen benim burnu sürtse anlasa hatasını çok sevineceğim :5: aradığında normal mi konuşayım ?

erkeklerin ''yok kendimi öldürürüm yok senszi yasamam'' vs laflarına nedense hiç inanamıyorum hepsi blöf terkedilme korkusu tamamen....hepsinin köküne kibrit suyu:47:

Yaramaz çocuklar sacma sapan hareketler yaparlar ilgi çekmek için, bu da aynen oyle.
Bence tamamen senin ilgi ve alakani celbetmek için yapiyor.
O bunlari soylediginde sen kelime sayini arttirip ses tonunu dusuruyorsan bu bile ona yetiyordur.
Ilgini çekmek için sevgisini yetiskin insanlar gibi dogru durust gosterse, hem iliski guclenecek hem birbirinizi mutlu edeceksiniz ama gel gelelim ki bu "çocuk" bunu henuz idrak edememis. Allah tez zamanda buyumesini nasip etsin, ne diyim...

Back
X