Sevgiliniz Telefonu sürekli meşgule alıyormu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi umman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

umman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
97
0
86
Ankara
Kızlar sevgiliniz sizi sürekli meşgule alırmı?
Babam var, abim var, evdeyim, araba kullnaıyorum gibi sebeplerle telefonunuzu sürekli meşgule atarmı?
Sizin bu duruma tepkiniz ne olur?

walla mesgule alacağına hiç açmasın daha ıyı
çok sinir olurum ben meşgule atmaya
ben bazen atıyorum oda hastam oluyor telefonum çalsıyor hastanın yanında direk mesgule atarım
işim daha once gelır...

çok nadir atar ben iş olduunu anlarım sık yaparsa herhalde kavga ederim..

peki telefonu meşgule atattığında ısrarla aramısınız açana kadar?

ay benim erkek kardeşim çok yapar onu.kız arar meşgule verir bizim yanımızda asla konuşmaz.başka odayada geçmez kızda ısrarla çaldırır buda ısrarla meşgule verir.bana dedim yapacak biri böle varya 2 günde kapı önüne koyarım valla diyorum.kardeşimde yok abla beni çok seviyor demezmi.hiç hoş bir davranış değil 2 saniye aç musait olmadığını söyle nedir bu yanii.

açamıyosanda müsait değilim diye mesaj at dimi. bende çok ısrarcıyımdır açana kadar ararım oda sürekli meşgule atardı. aynı şeyi kız yapsa kim var yanında, wc ye gir konuş diye üste çıkarlar.

3 seneye oldu beraberliğimizde hiçç böyle bir durumum olmadı.Olsa bile meşgule atar ve müsait biryere geçer hemen arar Şeniz Gerçi ben biraz gıcığım hep o arasın,konuşalımmı diye msj atsın felan diye beklerim belkide oyüzden böyle bir problemle karşılaşmadım

babasımı var? abisimi var? ee derim yani varsa var babane!!
babasından abisinden korkup sevgilisiyle konusmayan kız gördümde,
erkek yeni görüyorum!!

babasımı var? abisimi var? ee derim yani varsa var babane!!
babasından abisinden korkup sevgilisiyle konusmayan kız gördümde,
erkek yeni görüyorum!!

Evet sana katılıyorum erkeğinde böyle bir bahane bulması komik.Hadi bayan olsa neyse sengözlerimebaksanab

bende senin gibi varsa var yeter dedim. oda sen çok üstüme geliyosun ne var açamadıysam belliki konuşamicak durumdayım, zaten konuşcak durumum olsa müsait değilim die mesaj atarım dedi. bizimde 3 yıl oldu 3 yıldır bu sorun hep var aileside beni biliyordu ama yinede açmıyo.
bide zamanında başka hatunlarda girdi hayatına. bende açmayınca ısrarla arıyorum napim

benim eşim flört ederken yanında aile büyükleri varsa konuşmazdı.meşgule atar,hemen sonra mesajı gelirdi.korkudan da değil saygısındandı..neticede telfonu açıp geyik yapamyacağına göre;konturumude yemek istemezdi..iyide yapardı:asigim:
şu anda da işi gereği konuşamayacak durumda olsa bile açıyor.çocuğumuz var çünkü bizim.önemli bir şeyde olabillir.eğer ben geyik yapmak için aramışsam anlıyor ve sonra arayayım seni diyor..bu kadar..

siz gene iyisiniz bayanlar
ben 3 yıllık evliyim
eşimi aradığım zaman yanında birisi varsa benimle konuşamaz
evet hayır kem küm eder müsait değilim der kapatır
ben onun şefinin yerinde olsam bu adam kesin metresiyle konuşuyor derim
kaçak kaçak konuşur benimle
artık alıştım bende ne yapayım huylu huyundan vazgeçmiyor

Yanında aileden biri varsada açmalı telefonu
Müsait değilim yada gerekli izahı yapıp arıcam demeli..

Meşgule atmak ne ya..uyuz olurum bende.
benim müşterim bile varsa açar arıcım seni der kapatırım..

Sanki birazda güvensizlikten kaynaklanıyor senin ki..Başka hatunlar demişsinya.Aradın meşgule atıyorsa birdaha arama bence lmaz:

herkezin aynı şeyi düşünmesine sevindim çünkü kendimi suçlu görüyordum. bende hep aynı şeyi dedim aç konuşumicaksan hemen kapa yada mesaj at uygun değilim die dedim. ama hep beni anlayışsızlıkla suçladı benim gibi düüşünmeniz rahatlattı beni . teşekkürler

Sanki birazda güvensizlikten kaynaklanıyor senin ki..Başka hatunlar demişsinya.Aradın meşgule atıyorsa birdaha arama bence lmaz:

Güvensizilk var evet. ayrıca saygısızda buldum için üsteliyorumm. çünkü o aradığında ben evde köşe bucak saklanıp onla konuşuyorum ama o yapmiyor diye sinirleniyorum. keşke dediğin gibi yapabilseydim.

Kaçan kovalanır diye boşa dememişler.Arama sen onun aramasını bekle.Bu değişiklikte onun dikkatini çekicektir.Ben sözlüm olduğu halde iş saatlerinde aramam oda beni zaten müsait olamıyoruz ama mesajlaşıyoruz.O evde herzaman müsait olamicamı biliyor ancak yatma saatinde ve hafta sonları telde konuşabiliyoruz.Diğer cevabımdada dediğim gibi çok acil birşey olmadan aramam ben kesinlikle o bana msjla sorar müsaitmiyim diye ona göre konuşuruz.Erkekleri çok pohpohlamak iyi olmuyor lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…