Sevgiliniz Telefonu sürekli meşgule alıyormu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi umman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babası abisi bilmemnesinin yanında benimle konuşamıyorsa ,yanındakinin babası abisi vs olduğundan şiddetle şüphe ederim..
yok eminsem daha saygılı davranır ona göre zırt pırt aramam ondan aranmayı beklerim..:hulya:

zaten bu sebeplerden dolayı bitti. ayrıldık. ben dediğim gibi kendimi suçluyordum. ama benim gibi düşünenelerin olması beni rahatlattı.

Ama dediğine katılıyorum erkekleri pohpohlamayacaksın, ben sana bir lütüfum gibi davranacaksın. geç oldu ama anladım :1closedeyes:

hiç öyle bişey yapmadı çok anlayışlıyımdır ama bana babam var abim var gibi bahane uyduracağına sıradan biri gibi telefonu açsın müsait olmadığıını söylesin kapatsın şayet meşgule alırsa bir daha zor konuşur

Çok nadir meşgule atar. Oda işinin oldugunun göstergesidir...
Israrlada hayatta aramam. Ararken bile telefon calmasını sayarım 5 olunca kapatırım.
Demekki işi var bukadar caldıgına ve acmadıgına göre derim kaparımşakkıdı
Bu telefon konusunda baya tutucuyum yada başka şeymiydi aceb:bbo:

atamaz meşkule neyim yanında müdürü bile olsa açar aşkım-hayatım-bitanem neyse artık bi 5dk sonra arıyımmı seni der tamam derim kapatır

ancak ve ancak konturum yoktur oda bilir ben onu çaldırırken nolar sonra kendi arar :delphin:
haa ama bizim sakar cebinden çıkarırken sürekli nası beceriyosa no ya basar :roflol:

sürekli değilde bazı zamanlarda meşgule alabilir ona saygı duyarım ama sürekli üst üste böyle yaparsa sinir olurum

Ara ara olabilir..
Erkek arkadaşınızın duruma göre değişir.Yoğun çalışan bir adam sürekli telefonlara cevap vermek durumunda değil.
Ender de olsa meşgule atar,bende sorun yapmam.Zaten en fazla 15-20 sonra arar beni..

benim en nefret ettiğim şeyy telimin meşgule atılması..ona söledim sevmiyorum sakın bida öle yapma die..baktım arada hala yapıo zaten meşgule atınca töbe aramam o arayıncada fırçayı çekerim yada bende meşgule atarımm laelaelaelaelae artık pek fazla aramıyorum..her şeyde erkeğiz tabi biz yaparız demesini biliolar kendileri arasın ölede yapıo zaten arada msj atarım o kdr.. gün boyu sesi çıkmasa bile merakımdan çatlasamda aramam huyum kurusunn :umursamaz: zemuszemus amannn yoğunum zırt bırt bahanelerede gelemem..

işi olduğu zaman atıyor
bazen araba kullanırkende atıyor bazen açıyor ama
ben açma taraftarı değilim arabayı durdur da konuşalım diyorum genelde
ya da hiç açmıyor
bunlar normal şeyler bence.

valla benimki ben aradıgım zaman kontürüm gitmesin diye meşgule alıp kendisi arıyo..cok düşüncelidir kendileriopuyorumnanaktan

binde bir almaz meşgule ben hoşlanmam kız yapar da erkek olmaz:umursamaz:

mantıklı bir açıklaması var derim ama eğer hemn dönerse

mesgule atılmak hoş bişi deil hemde hiç deil
tamam bikes atarsın aradan gecer kendi arar sorun deil
ama ard arda babam var arabadayım bahaneleri sacma

benim aşkım çok yogun çalısıo biliorum
ona karsı güwensizlik de hissetmem
aramam gerektiinde ararım bazen açar bazense mesgule alır
bilirim ki mesgule aldıında gercekten çok mesguldürzemuszemus
bazen nefes almaya bile zamanı oluo ama fırsat buldugu ilk an arar
yada benim söylemem gereken bişe warsa msj atarım
gün içinde cogunluklu o beni arar

hep mesgule atar benim kontürüm bitmesin die ama anında ara mesgule attıktan sonra müsait olmasa bile arar acil bişimi var hayatım müsait diilim der

yogun oldugu zamanlar mesgule atıyor daha sonra arıyor tabii :asigim:

yok öyle sebeplerle mesgule almaz ancak işi vardır yogundur vs,
ama ya açmaz, ya mesgule alırsa gerı arar,

mesgule atınca gerı aramazsa ısrarla ararım zaten cingar cıkartana kavga cıkana kadar ararım
ne demek mesgule alıp da aramamak?! ayrılık sebebı

cok fazla almaz ama ama bazen ust uste denk gelirse tartısma cıkar yani

almaz alsa bıle sureklı olmaz sureklı olursa cok fena tartısırım bıdahada
cesaret edemz zatenkaydirigubbakcemile2

Benimde eşim zaman zaman meşgule atar deliririm o meşgule atma sesinden hiç hoşlanmam telefona cvp verlimemesinden ve meşgule atılmasından.... Bende çözüm buldum cep tlf nu taşımıyorum bu aralar... Akşamdan akşama görüşürüz muhabbetiii

Back
X