• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...Sevgiliniz veya askeriniz yanınızda olsaydı ona söylemek isterdiniz..???

Bnde öle düşünüyorum zaten gelsin bi dağıtıma o zmn konuşucam bizde 4 yıldır çıkıyorz yaklaşık ve askere giderkende hep buluştuk ona alışveriş yaptık hiç bi sorun yoktu aramızda sonra gitti yine yoktu yemin töreni cuma günüydü çarşamba konuşmuştuk telde haftasonu seni görürüm msn e girip sonra konuşurz demişti ayrıca mektup yazmış daha yollayamamış haftasonu yollarım demişti öyle kapattık telefonu bnde tabi arıcak diye 3 gün boyunca hiç dışarı çıkmadım dedim der bu çocuk msn e gir o yüzden evde oturuyım ama nerde pazar gecesi oldu yok hala aramıyor bnde salı gününe kadar dayandım salı günü annesini aradım korktum acaba bişimi oldu diye sağlık açısından yni annesi dedi bnde gece geldim işte hakan nasıl dedim erkek arkadaşım yni.iyi dedi zayıflamış kararmış ama sağlığı iyi bol bol gezdik dedi bianda sinirlerim bozuldu bol bol gezdik lafına tabiki gezicek ailesiyle ama bir kez olsun aklına gelmezmi insanın sevgilisi bi arıyım veya msj atıyım demezmi yha :çok üzgünüm: sonra bekledim ne açıklama yapıcak diye aradı bikaç gün sonra dedi haklısın o gün elime hiç telefon gelmedi bnde aramadım ztn gezdik hep k.bakma özür dilerim dedi :uhm: iyice sinirim bozuldu tabi daha birsürü şey sölicektim malesef kısa konuştuğumuz için söyliyemedim dedim gelince konuşuruz yüzyüze oda tmm dedi tabi belki benimkisininde dağıtıma geldiğinde hiç aklına gelmem daha ilk izinde bni böyle unuttuğuna göre o yüzden artık bnde büyük konuşmuyorm bu olaydan dolayı

ayy canım çk üüzldüm bak bn sana kendimi anlatım
biz 1 ay konuştuk ve askere gitdi bu askerdeyken işte hergünümü sninle geçiricem seni çok özledim felan dedi bu geldi dağıtım izinine mesaj çekti bn geldim die bende bekliorum buluşuomuyuz demesini ama bu msnye girdi konuştuk bana demezmi bn sışarı çıkıorum napcan dediğimde arkadaşlarla takılıcam dedi nasıl sinir olmuştum ama bana sorduğumda ewde misafir olduğunu sölemiştim acaba bu yüzden mi sölemedi bana:uhm:
ben ertsi gün işe gittim işte mesajlaşıoz felan bu akşam gelmedi bnde bunu aradım
o sırada elefonunda sorun varmış sesim gitmiomuş teli kırmış güya bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası
salı günü elinde tel olmadığı için konuşmadık hiç o yüzden o günde buluşmadık bn arkadaşıma anlattm olanları oda buna anlatmış bu bnden özür diledi felan çarşamba perşembe cuma buluştuk iş çıkışlarında geld, canım cumarteside buluşmadık pazar günüde gitdi
o hafta hep babasının yanındaymış çalışıomuş ne kadar doğru bilemicem tabii yani düşün biz bile doya doya o izinin tadını çıkaramamıştık ama takmıorum artık

sende takmamalısın bence herşeyi izine geldiğind eveya askerliğini bitirip döndüğünde açık açık konuşmalıısn tatlım

seninkide gerçekten çok kötüymüş cnm yha belki bi 25 gün sonra bunları bnde yaşıyabilirim bilmiyorum artık.insan o kadar beklesin hergün onu düşünsün sonra gelince doğru dürüst görüşeme çok kötü bişi bide sen 1 aydır çıkıyomuşsn ztn seninle daha çok ilgilenmesi lazım şu askerdeki en sıkıntılı konuda bu zaten yha içimde konuşmak istediğim ona söylemek istediğim birsürü şey var ama şimdi ulaşamadığım için hiçbirini söyliyemiyorum konuştuğumuzdada 4-5 dk naber nasılsın napıyosunla geçio ztn.Usta birliğine geçmiş olsa belki ararım ankesörlü telefondan ulaşırım ama şimdi acemi birliğinde olduğu içinde arıyorum ama ulaşamıyorum birtürlü neyse inş. geldiğinde mantıklı bir açıklaması olur seninkininde benimkininde :) çünkü her aklıma geldiğimde çok sinirim bozuluyor

Seniii Çok seviyorum askerimmmm.. herşeyimsinnnn..senden başkaaa kimse olmasın bi sen ol yeterr.. sana okadarrr çok ihtiyacım vark, hep benimle kalll.. kocam benim :) yakındaa kocacım diyebilcem tam anlamıylaaaaa bekle bizi 314 gün :)

Back
X