- Konu Sahibi december90
Bnde öle düşünüyorum zaten gelsin bi dağıtıma o zmn konuşucam bizde 4 yıldır çıkıyorz yaklaşık ve askere giderkende hep buluştuk ona alışveriş yaptık hiç bi sorun yoktu aramızda sonra gitti yine yoktu yemin töreni cuma günüydü çarşamba konuşmuştuk telde haftasonu seni görürüm msn e girip sonra konuşurz demişti ayrıca mektup yazmış daha yollayamamış haftasonu yollarım demişti öyle kapattık telefonu bnde tabi arıcak diye 3 gün boyunca hiç dışarı çıkmadım dedim der bu çocuk msn e gir o yüzden evde oturuyım ama nerde pazar gecesi oldu yok hala aramıyor bnde salı gününe kadar dayandım salı günü annesini aradım korktum acaba bişimi oldu diye sağlık açısından yni annesi dedi bnde gece geldim işte hakan nasıl dedim erkek arkadaşım yni.iyi dedi zayıflamış kararmış ama sağlığı iyi bol bol gezdik dedi bianda sinirlerim bozuldu bol bol gezdik lafına tabiki gezicek ailesiyle ama bir kez olsun aklına gelmezmi insanın sevgilisi bi arıyım veya msj atıyım demezmi yha :çok üzgünüm: sonra bekledim ne açıklama yapıcak diye aradı bikaç gün sonra dedi haklısın o gün elime hiç telefon gelmedi bnde aramadım ztn gezdik hep k.bakma özür dilerim dedi :uhm: iyice sinirim bozuldu tabi daha birsürü şey sölicektim malesef kısa konuştuğumuz için söyliyemedim dedim gelince konuşuruz yüzyüze oda tmm dedi tabi belki benimkisininde dağıtıma geldiğinde hiç aklına gelmem daha ilk izinde bni böyle unuttuğuna göre o yüzden artık bnde büyük konuşmuyorm bu olaydan dolayı