Sevgiliniz veya einiz size akn nasl itiraf etti ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

Zeyno90

Ziyaretçi
Ilk olarak ben anlatayim zemuszemus
Ayrildik ama ona asigim,döner diye bekliyorum :gitme:
Bir sene önce tanismistik,her zaman arardi bir yerlere davet ederdi.
Ama adi konulmamisti,yani ben ondan hoslaniyordum oda benden,ikimizde belli ediyorduk,ama bi türlü söylemeye cesaret edemiyorduk.
Bu böyle bir ay sürmüstü,artik ümidimi kesmistim,sanirim sadece dost olmak istiyor benimle diye düsünmüstüm.Neredeyse bütün günümü onunla geciriyordum,ama iki kanka gibiydik.
Bir gün,cep telefonuma cagri birakti,ve hemen ardindan mesaj gönderdi:
- Icimden sana cagri birakmak geldi :)

Bende bu mesaj'dan sonra ona cagri biraktim.
Tekrar bir mesaj yazdi ve dedi ki :
- Demek seninde icinden cagri birakmak geldi,seviyorsun beni degil mi ?

Bende hemen cevap yazdim :
- Hmmm, bilmem seviyor muyum ?
Seviyorum galiba :)

Ve cevabimi hemen aldim mesaj ile :
- Bende seviyorum...

Havalara uctum...:asigim:
O gün zaten sinemaya gideriz diye anlasmistik.
Sinemaya gittigimde,sinemanin kapisinda bekliyordu,yanina gittim...
Ikimizde tam 10 dakika kapinin önünde durduk ve tek kelime bile etmedik.
Sonra birden elimi tuttu,hadi filmi kacirmayalim dedi opuyorumnanaktan

Güzel bir yil gecirdim onunla...Sonra ayrildik,bir ay gecti ardindan.
Ben hala bekliyorum belki pisman olupta döner diye :sinifsinif:

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden kimse cevap yazmamis benim ilk Konuma :çok üzgünüm:

cnmm hayırlı olsun topiğinn ...
çok güzel başlamış ilişkiiz ama yarıda kalmış inş. barışırsınızz

cnmm hayırlı olsun topiğinn ...
çok güzel başlamış ilişkiiz ama yarıda kalmış inş. barışırsınızz

sagol canim...
evet güzel basladi,ama barisma ihtimali hic yok maalesef...

biz de eski sevgilimle önce kanka gibiydik, "canım, meleğim" filan derdi samimiydik. sonra bi gün mesaj attı "sen benim neyimsin biliyomusun" diye ben de "neyin?" dedim "aşkım" dedi 1 saat boyunca yüzümün kızarıklığı geçmemişti
ama çok kısa sürdü ayrıldık....hala gönlüme yeni biri girer diye umutla bekliyorum oof of

1 defa gördü beni 2. de istanbuldan mersine geldi bişi konuşmamız lazım die bide baktımki sevgili olmuşuz bde baktımki dğünümüze alltta yazdığı kadar gun kalmış :asigim:

Eşimle(ozaman ki biricik aşkımla:)bulustuktan sonra ben eve geldım yarım saat sonra telefon caldı cama cıktıgımda kocaman bı cıcek gordum sadece yerde yanındada senı sevıyorum yazıyodu yerde ablasının rujunu heba etmıs :)) 6 ay sonrada evlendık :)

Ne yazıkki kendisi söyleyemedi aradaki insanlar saolsun.Geçen yıl onu tanıyan herkes gelip onun beni ne kadar çok sevdigini , hatta şarkı bile yazdıgını , fotografımı çekmeye çalıştıgını söylerdi.Keşke kimse olaya atlamasaydıda kendim yaşayabilseydim bu anı...
Benim yanıma gelmeye bile utanırdı.Beni sevdiğini o titrek sesinden duysaydım ilk , eriyip biterdim heralde.. =/ =/

aaah ah :asigim: 1 ay süren muhtelif bahanelerle görüşme çabalarım ve aynı zamanda onun da gerçekleştirdiği çabalar neticesinde bir akşam msn de konuşurken "yarın buluşalım mı" dedi. ben de sürekli buluştuğumuz için " olur " dedim. "şoförünüz akşam 19da sizi kapınızdan alacak hanımefendi" dedi... ertesi gün aldı beni, bir restorant-cafeye gittik. karşılıklı oturduk. bu başladı;

"senden çok hoşlanıyorum, seni daha yakından tanımak istiyorum" dedi.
"ben de seni tanımak istiyorum" dedim.

sonra elini verir misin dedi. daha öncede "gördüğüm en güzel eller" diye iltifat etmişti. ben de saftorik ellerime bakacak sandım. bir baktım elini aldı avuçlarının içine tutuyor bana bakıyor. şok oldum. "rahatsız olduysan bırakabilirim " dedi... rahatsız olmadım ama çok utandım ve çektim elimi. sonra eve giderken arabada;

"kısaca senden çok hoşlanıyorum" dedi
"ben de"
elini uzattı " o zaman tut elimi" dedi
ben de tuttum :asigim: yol boyunca bana baktı yola bakacağına, bütün kırmızı ışıklara bile bile yakalandı.. aaah ah çok güzeldi..

bana ilk seni seviyorum dediği gün ise arkadaşlara gitmiştik. çıktık ordan, apartmanın önünden ayrılırken " seni seviyorum" dedi gözlerime bakarak.. eridim bittim, sarıldım ona... yağmur çiseliyordu. o yokuş aşağı bense yukarı doğru gittim. arkama doğru baktığımda ellerini cebine sokmuş, gökyüzüne bakarak bağırır gibi yapıyorudu opuyorumnanaktan o hali gitmez gözümün önünden

ahhh ahhh hiç beklemediğim bir anda hiç beklemediğim insandı kendisi...
internette tanışmıştık 3ay geçti aradan msjlaşma başladı tlf ile ne cesaret bende tlf verdim herife eyvahedigeldismile
sora msj msj msj derken ilk görüşme oldu yine cesaretime hayran olduğum noktalardan biri
bi kaç gün msjlaşma devam ederken bu bana hayranlığını dile getiren bi msj yazdı ben korkularımı yazdım derken 2.buluşma oldu akşama ertesi güne bir msjlaşma ile ben karar verdim bize aşk büyüsü yapıcam buna hayır diyemezsin dedi veeee "BıZ" olduk...opuyorumnanaktan
11.03.2006 da başladı halen daha devam ediyor ilk günki gibi herşey....:asigim:
Allah'ım nazardan korusun...:Saruboceq:

valla ilk aşkını itiraf eden bendim napayım dayanamadım :kedi:

bizimki çok ilginç bir tanışma ve buluşmaydı.kütüphaneye giderken yolda beni görmüş durdurdu ve aslında bal gibide bildiği 4 yıllık üniversitesinin kampüsünde kırtasiye olup olmadığını sordubilmiyorumkismile kendisi vazla konuşkan olduğu için okula kadar peşimi bırakmadı.o gün kütüphanede de beraber çalıştık:asigim: bendekide deli cesaretimi neyse tanımadığım insanla aynı gün çıkmaya başladım.ama anladımki bizi biraraya getiren kaderdi.aile görüşlerimiz tamamen aynıydı.benim ailem onu onun ailesi beni çok sevdi.ve ne tesadüfki abimin üniden arkadaşı çıktı:1hug: gerçi şuan ayrı şehirlerdeyiz bir dargın bir barışık devam etmeye çalışıyoruz ve şuan dargınız:gitme: ne olacak halimiz bilmiyorummafoldumben hayırlısıboshayallersmile

benim delü nişanlım nete arada girer..
neyse bizim muhabbet girdiginde naber falan ..
sonra birgün 'senle birşey konusmam lazım 'dedi.
'konus 'dedim..
'yüzyüze^' dedi..o an anladım ben.. ama bozuntuya vermedim..
ısrar ettim olmaz dedi..
'ya şimdi söyle ya da sonsuza kadar sus' dedim..
'tamam 'dedi.
'ben seni cok seviyorum..' dedi..
'sacmalıyorsun 'demisim şaşkınlıktan
hala unutmaz bunu..
herneyse 5-6 ay kdr acı cektirdikten ve süründürdükten sonra kabul ettim ..

biz çok iyi arkadaştık tanıştığımız zamanlar. daha sonra onun bana ilgisi aşka dönüşmüş. ben farkediyordum ama bozuntuya vermiyordum. çünkü ozaman sevgilimden ayrılmıştım ve zamana ihtiyacım vardı.( ondan nefret ediyorum klava: ) daha sonra okulun bahçesine indirmişti beni bir şey konuşmam gerekiyor senle diye ve seni seviyorum peki sen diye sordu kabul etmedm zamana ihtiyacım var diye 4 ay süründürdüm kendisini sonra da çıkmaya başladık:asigim:

sevgilim degil ama bana aşkını itiraf eden en son kişi çok romantikti ama olmadı

arkadas grubuyla kapadokyaya gittik aracı falan o ayarladı oralıydı çünkü
bütün gün gezdik en son gün batımına yakın panaroma diye bi yere gittik o an herkes kayboldu
sonra beni çağırdılar gittim
aşk vadisi diye bi yer varmış ve oraya çiçeklerle ismimi falan yazmış kalp yapmış orda hayatım boyunca benimle olurmusun seni seviyorum dedi manzara çok güzeldi düşüncede
ama sevmiyordum olmadı hayır demek zorunda kaldım
keşke sevdiğim insan bu kadar romantik olabilseydi

İtiraf olmadı da birisi vasıtasıyla bana kağıt yolladı içinde güzel sözler yazan(Öncesinde araştırmış sevgilim varmı yokmu diye felan) O kağıttan sonra bende onu takip etmeye başadım yaklaşık 1 hafta.Sonrasında beni face den eklemiş öyle konuşa konuşa başladık.Bu sene nişan düşünüyoruz Allahın izniyle..

görücü usulü

bayramın 3.günüydü
babam dediki dünürcü gelcek ben dedim ki olmaaaaaaaaz

yok neyse geldiler
bizimkide gelmiş
babam aileyi tanıyorum oğlanlan konuşun dedi
neyse bi akrabam bi o bide ben
terasa çıktı
hava buzzz
7 sene önce ramazan bayramı çünkü
titreye titreye knouştuk
neysem yolcu ediyoz merdivenden iniyor ama kafa yukarda
hatta teyzem kız oğlana nettin diyo teh diyo
neyse 3 gün sonra sözümüz kesildi
o gün pat elimi tuttu ben çektim o tuttu ben çektim
ertesi gün çok hoş bi mesaj kendi cümleleriyle ve sonunda seni seviyorum ama şimdi unuttum ama yazmıştım bi deftere bana attığı mesajları
ama ben şaşırmıştım 5 günde seviyorum demesine bu ne hız diye
ama hoşumada gitmişti
sonra bi mesajlar bi mesajlar ki sormaaaa
halada yazar öyle küçük notlar

ama bazende çok ama çokkkkkk üzüyor beni

14.07.2013 saat 01:24'te senden çok hoşlanıyorum diye mesaj atmıştı bende aynı gün 01.55te
Çıkmamız da ayrı bir olaydı zaten Kafede oturuyorduk önceki akşam ben sinyalleri vermiştim çünkü daha önce teklif etmişti fakat ben hazır değilim demiştim PP
Velhasıl kelam otururken bir lafı beni sinirlendirdi aramızdaki konuşma şu şekilde;
o_ Alındın mı
ben_Hayırrrr!!
o_Kızgın mısın
ben_Hayırrr!! (yalana bak sinirden üstüne atlayacaktım)
o_Peki benimle çıkar mısın?
ben_ hayırrr!!

o kadar hayır demeye alıştım ki anlamadım başta ama iş işten geçmişti o gün 85 kere etmiştir 6 saatin sonunda kabul ettim offf çok güzeldi keşke bir daha yaşasam o anı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…