• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz yada Eşiniz avea kim nerede servisini kabul etmese tepkiniz ne olur?

canım böyle davranman ilişkinizi belli bir sure sonra cok yıpratır.eger bunu tek basına cozemıyorsan pisikolojik bi destek al derim ben.madem güzel bi ilişkiniz var bunu ikinizede borçlusun...

Bence bu senin kuruntun bu kadar üstüne gitme derim ben.Erkekler baskıya asla gelemezler.Kaş yapayım derken göz çıkartma derim.Bir yerden sonra o kadar bunaltırsınki bu sefer elinden kaçırırsın.Uzun süredir birlikteliğiniz var ve az çok tanımışsındır onu.Üstünden bu güvensizliği at sende güvensizlik paranoya haline gelmiş.Bence güvenini sarsacak birşey yapmadıysa güvenilmeyi hakediyordur.

evet cnm güvensizlikle alakalı bi durum yaşamdım ama 3,5 yıldır uzakta 2 ayda bir gelio böle değildim daha önce uzaklık yaramıyor bana ama napiim seviyorum

ben de gördüm o servısı benımkıne msj attıracaktım ancak cocuk belkı o an baska bır yerde acıklayamacagı bır yerde ve zor durumda ama sen anlat neredeydın dıyorsun
cok hos degıl bence ınsan kendı aılesınden bırıne bıle zor yapar onu, ben tasvıp etmıyorum
güven olmalı ılıskılerde bırazcık yahu mirmirmirmir

kızlar hepinize yorumlarınızın teşekkür ederim ona güvenmeyi öğrenmeliyim allah şükür çok sabırlı bir aşkım var:CüvCüv:

fadıl takipte gibi:))) o ne yahu öyle öyle şeymi olur sana bi yanlışımı olduda buyüzden böyle davranıyosun ?

Back
X