- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
doğumgünümü etrafımdakilere 1 ay kala hatırlatmaya başlayan ben, kendi doğumgünümü unutmuş insanım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğumgünümü etrafımdakilere 1 ay kala hatırlatmaya başlayan ben, kendi doğumgünümü unutmuş insanım![]()
Aynen oyle büyük kutlamalar falan olsun demiyoruz ama hatirlanmak istiyorumBen de doğum günü, yıldönümü falan kutlama beklemem ama en azından karşı tarafın hatırlamasını beklerim. Unuttuysa önem vermiyordur net.
Geçen gün sohbet sırasında nişan tarihimizi hatırlayamayıp nişanlıma sordum ne zamandı diye. Olabilir öyle şeyler çok da şeyapmamak lazımDaha önce başıma geldi . Bu yil da sevgilim yıl dönümümüzü unutacak mı merak ediyorum . Siz böyle bir durum yaşadınız mı, tepkiniz ne olurdu ?
Ben de sevgililer gününü hiç onemsemem ama yil dönümü bize özel o yuzden önemli benim içinBen bile tam tarihi hatirlamiyorum. Onun yegeninin kina gecesi oldugu gundu. Tarihten emin olmak istedigimde takvime bakiyorumdogumgunumu ve sevgililer gununu es gecmemesini isterim ama yil donumunu pek onemsemiyorum
Bakis acisi. Asıl olan karsinizdaki kisinin sizin deger verdiginiz seylere saygi duyuyor olmasiBen de sevgililer gününü hiç onemsemem ama yil dönümü bize özel o yuzden önemli benim için
Gecen kirildim demistim ama sanirim bu yeterli değil anlamasinaBiz evli olmamıza rağmen tanışma yıl dönümünü kutluyoruzkutluyoruz demiyim aslında eşim kutluyor bi hediyeyle filan bu konuda odun olan benim sanırım
ama öncesinde başlarda bir iki defa tavir yaptım ondan sonra hiç sekmiyor söylemeden daha güzel oluyor ama siz bi iki defa tavır yaparsanız belki sizin önem verdiğinizi anlayarak o da önem verir
Ben de bozuluyorum malesefÖzel günlere değer veren biri olarak maaaalesef bozulurdum.
Iste hatırlamayınca o da olmuyorkonuyu gorunce hangi aydayiz, yildonumumuz var mi diye baktim :) sevgili olma, evlilik, nisan, söz, dogumgunleri... bir suru gun var, bence unutulsa sorun yok, sadece opulerek kutlansa ok. cok abartmam yani
Ben de sadece hatırlasın istiyorum da Bak alım ☺benimki sevgili olduktan sonraki ilk doğum günümü unutmuştuçok üzüldüm sitem ettim o da gerçekten üzüldü özürler diledi telafi etti bir daha böyle bir şey yapacağını sanmam
özel günler için öyle çok büyük planlara gerek görmüyorum ama en azından hatırlanması lazım bence. yıl dönümümüzü unutsaydı daha önce de doğum günü vakası olduğu için tepki gösterirdim![]()
Yaabenim eşim herşeyi unutur ama herşeyi. annem çocuğu parka tek götürmesine izin verme diyordu kızım daha küçükken, öyle unutur. havam yerindeyse ben plan yapıyorum, onu dahil ediyorum. ikimizin doğumgünü ve evlilik yıldönümümüz dışında kutladığımız bişeyde yok gerçi ( kutlamak=dışarıda yemek yemek). beklentim varsa söylüyorum yoksa ikimizinde canı sıkılıyor. bir erkeğin kendi kendine düşünmesini, bir şeyleri akıl etmesini beklemeyecek kadar olgunlaştırdı bu hayat beni.