Sevgiliniz yıldönümünüzü unutursa tepkiniz ne olur ?

Kendimi bildim bileli eşimle sevgiliydim.. 1 kere bile atlamadık bu yıla dek.. Bu yıl ben unuttum ve gidip arkadaşlarla program yaptım. 😀😀 Eşim şoka girdi, tabi bende. 😀😀 İnsanlık halidir, unutulabilir diyorum o sebeple.. Geçen yıl sorulsaydı bu soru, asla! Derdim. 😀

Çok tatlısınız 💖 ben kendi hatırlasın istiyorum da Bilmi yorum bakalim ne olacak 🤷‍♀️

Teşekkür ederim :oops:
Ben o kadar heyecan yapıyorum ama bir amacım da yok yani. Gidip havai fişek patlatıp çılgınca kutlama yapmıyoruz. Yemek yiyoruz, bir şeyler içiyoruz o kadar. Önemli olan birlikte güzel zaman geçirmek.

Unutmak da normal bence. Tarih unutulmuyor sonuçta, ayın kaçında olduğumuzu takip etmeyince o günün geldiğini unutuyor insan. Hayat yorucu, takip etmek zor. O yüzden çok takılmamak lazım.
O hatırlamıyorsa siz hatırlatın, birlikte plan yapın.

Ben geçen konu geçip sorulunca evlilik tarihimizi söyleyemedim kaç yılında evlendiydik biz die kocama sordum.bizdede unutan benim genelde ama hiç sorun yapmayız.hele çocuktan sora tek önemli gün onun doum günü oldu.çocumun doğum gününü unutursa kıyamet kopar orası kesin.

Bizim yıldönümümüz bile belli değil yahu ehehe. Yani sevgililik için konuşuyorum. Nişanlım beni ilk öptüğü zamanı kutlayalım yıldönümü olarak diyor, ben ilk yemeğe çıktığımız zamanı. Günlere bence çok takılmayın ama madem çok önemsiyorsunuz, sevgilinizle bunu açık açık konuşmanızı öneririm ben. Belki o da sizin bu kadar önemsediğinizin farkında değildir.

Biz de mutlaka ne alsak muhabbeti döner :) unutmam unutturmam..

ayrılık düşüncemiz olduğunda bile hediyemi alıp arabaya koymuş sağolsun :)

Ne zaman sevgili olduğumuzu bilmediğim için benim için sorun olmaz.
Özel günleri severim ama sevgililik günü biraz uydurma geliyor bana. Eski dönemlerdeki gibi çıkıyor muyuz çıktık mı hadi çıkalım anlaşmasıyla sevgili olmuyorsanız gününü bilmek değişik geliyor bana

Benim eski sevgilim her yere şifreli tanışma tarihimizi falan yazardı . İnstada fotolarının altına vs. O kadar aklındaydı yani. Ama 3 senede bir kere bile kutlamamıştı alçak 🤦🏻‍♀️

Evlilik yıldönümünü bile unutabilen bir insanım, bu yüzden eşim de unutsa bozulmam. Bir defasında işyerine çiçek gelmişti de, bir kaç dakika düşünmüştüm bugünün önemi neydi diye.

Asla ama asla unutmadığımız tek gün doğumgünlerimiz. Onu muhakkak kutlarız.

Tahmin edeceğiniz üzere sevgililik yıl dönümü benim için pek anlam ifade etmiyor, bilmiyorum bile.

Ne oluyor ki unutunca? Sizin için bu kadar önemliyse önceden çıtlatın bari..

Ben sevgili olduğumuz tarihi bilmem mesela. Evlilik yıldönümümüzü 3.yılımızda ikimiz de unutmuştuk. Ben akşama doğru hatırladım geç vakit de ona söyledim. Gayet normal böyle şeyler.
Sevgililik, nişanlılık, kına vs. günleri hiç hatırlamam hatırlatmam..

Ilk evlilik yildonumumuzu unutmustu. Hatirlatinca da kutlamak icin beni sinemaya goturmustu. Karate filmine bilet alinca sevgiliyken romantik olan adsmin evlenince kurbagaya dondugunu o zaman farkettim. Oysa hayalimde yeniden gelinligimi giyip basbasa yemek yiyecektik 😣. Olmadi.
Ikinci evlilik yildonumunde de bu kez ben unutmasam da birsey beklemedigim icin pijamalarla karsiladim onu. Elinde bu kez bir cicek vardi. Sanirim ondan aldigim ilk ve son cicek o oldu.

Teşekkür ederim :oops:
Ben o kadar heyecan yapıyorum ama bir amacım da yok yani. Gidip havai fişek patlatıp çılgınca kutlama yapmıyoruz. Yemek yiyoruz, bir şeyler içiyoruz o kadar. Önemli olan birlikte güzel zaman geçirmek.

Unutmak da normal bence. Tarih unutulmuyor sonuçta, ayın kaçında olduğumuzu takip etmeyince o günün geldiğini unutuyor insan. Hayat yorucu, takip etmek zor. O yüzden çok takılmamak lazım.
O hatırlamıyorsa siz hatırlatın, birlikte plan yapın.
Kesinlikle ben de abarti bir sey beklemiyorum o günü hatırlayıp beraber vakit geçirelim istiyorum. Hatirlatma konusunu bilemedim bakalım.

Her türlü özel güne önem veren biri olduğum için, hatırlamasa gerçekten çok üzülür ve bozulurum, sonra da onun burnundan getiririm tabi :-)

Back
X