hayranlıkla izlediğim , ah dediğim adamlar 1 en geç 2. buluşmada gözümde sıfır oluyordu. öyle şeylere takıyordum ki, mesela konuşmasına, mesela gülmesine, yaptığı espiriye, ayağındaki ayakkabıya çoraba, kazağının desenine.. bir tanesi hele karşımda bacak bacak üstüne attı diye birdaha görüşmek istemedim. neden bana saygısızlık yaptı diye.. takıntılı olduğum için kendime gıcık oluyordum. herkes evlendi barklandı, bırak çocuğu toruna karışacak ben hala onun kaşı bunun gözü diye takıp adamları çeviriyorum. dört dörtlük adam bulmak diye bişey varmı? dört dörtlük olsa, ben dört dörtlükmüyüm birde o var, bana bakarmı?
yani arkadaşım kısaca yalnız kalırsın, hayat birgün iki gün değil. yalnızlık Allah'a mahsus.. herkesin bir eşi yuvası olmalı. ince eleyip sık dokuma. ha şu son kafede 3 defa garson çağıran adamdan bana kalırsa uzak dur, sırf hava olduğunu düşünüyorum ve ciddiyet sezemedim ben bu konuda. daha çok kullanmaya yönelik olabilir. ama önüne bak, küçük şeyleri problem etme.. dengin birini bul, hatalarını söyle. seni seviyorsa dediğini zaten yapar, sevmiyorsa yapmaz ki seni sevmeyen adamlada olma zaten.
benim başlıklarıma bakarsan bende nişanlımdan çok dert yandım. ama bayağı ilerleme kaydettik. sanırım istediğim gibi birisi olacak.
(inşallah Allahım yarabbim amin)
yani arkadaşım kısaca yalnız kalırsın, hayat birgün iki gün değil. yalnızlık Allah'a mahsus.. herkesin bir eşi yuvası olmalı. ince eleyip sık dokuma. ha şu son kafede 3 defa garson çağıran adamdan bana kalırsa uzak dur, sırf hava olduğunu düşünüyorum ve ciddiyet sezemedim ben bu konuda. daha çok kullanmaya yönelik olabilir. ama önüne bak, küçük şeyleri problem etme.. dengin birini bul, hatalarını söyle. seni seviyorsa dediğini zaten yapar, sevmiyorsa yapmaz ki seni sevmeyen adamlada olma zaten.
benim başlıklarıma bakarsan bende nişanlımdan çok dert yandım. ama bayağı ilerleme kaydettik. sanırım istediğim gibi birisi olacak.