Sevgilinizden yada eşinizden hiç dayak yediniz mi ?

Beray92

Huzur iyiki varsın iyiki.
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
265
0
26
Diğer
Evet hanımlar sorum size sevgiliniz yada eşiniz size hiç el kaldırdımı ?

Son düzenleme:
asla böyle bırsey söz konusu dahı olamaz o sanıye beni kaybedecegını hayatımdan defolacağını gayet iyi bilirr :) :) :)

Hayır
Kavga sırasında hiddetli konuşmaya başladığında da belirtirim hele bir o elin kalksın gider karakolun kapısına bırakırım seni derim.
Hele bi' yapsın...
Dağ başı mı burası canım!

dayak atan erkekten hiçbir hayır beklemem bennnn dayak atanlartın hepsine yok göstermek lazım en önemliside Allah hiçbirimizi böle insanlarla karşılaştırmasınn :26: .................

hayır asla öyle birşey yapacak biri değildir ki zaten yapamaz ama yapmaz da... biz kavga bile kırk yılın başı ederiz
genelde tartışırız o da çok uzamadan sonlanır zaten... düşünmem bile böyle birşeyi onun yapabileceğini... dayak atan erkeğin de asla o kadını sevdiğini kabullenemem ve insan gözüyle de bakmam o adama... seven insan sevdiğine fiske vuramaz çok üzülüyorum dayak kurbanı kadınlara ama kocalarına muhtaç olunca da elden hiçbirşey gelmiyor kimbilir kaç kadın var ülkemizde ((

Son düzenleme:
Eşim bana vurmadı vuramaz karaktersiz bir adam değildir..

Hadi diyelim ki kocası dövenler var aramızda..
Yine hakkı yokta hadi kadın kabul ediyor diyoruz..

Benim asıl anlamadığım sevgilisinden dayak yiyip ilişkiye devam eden genç kızlar..
Yazık sizi büyüten anneye babaya yazık..
Sadece onlara üzülüyorum..

Vuran kadar yiyen de suçlu benim gözümde..

Asla şuana kadar öyle bir durumla karşılaşmadım, eğer karşılaşırsamda bir saniye bile düşünmem. Allaha şükür çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum eywallahım olmaz böyle bir durumda beni kaybeder. Zaten şöyle bir durum var, gerçekten seven, ADAM olan bunu asla yapmaz sevdiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…