sevgilinize asılan yüzsüz kızlar

ols

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
21
3
1
Arkadslar sevgilinize nisanliniza mesaj atan asılan kızlar oldu mu ve sizin tepkilerini ne oldu merak ettim.

Tepkiyi direkt nişanlım/sevgilime veririm, postalamazsa tabii! Yüz bulan astar istiyor bu devirde, suçu direkt karşıya atmam yani!

• Beğen
Reactions: ols
öyleleri çok umursayıp kıymete bindirmeyin sevdiğinize kendinize güvenin yeter o güven yoksa yürümez zaten

• Beğen
Mesajı nerden atıyorlar? Nerden buluyorlar nosunu veya herne ise onu

kızın yüzsüz olduğunu ne biliyorsunuz.
nişanlınızdan bu cesareti alıyor belkide..

Yüzsüz kızlar
Delikanlı erkekler

Yok benim başıma gelmedi de,

Nişanlısı ve sevgilisi varken başka kızlarla aşna fişne yapan yüzsüz erkekler çok tanıdım... :KK14:

Soyle ki eger kizlarda bir ayarsizlik bir capkinlik var isee sevgili/es bu tuzaga kolaylikla dusebilir bende yasamistim ama ne olduuu baslarina gecti olanlar uatelik birsey yapmamistim Allah cc yardim etti diyelim ...efendim yok oyle birseyler,anne gelip cok kiskanc ariza cikariyorlar ki annemde ona inanmisti belirteyim,benim hakli gozyaslarim derdimi anlatamamam vee sonucta ayrilik.....kaldiramadim kardesim benle evlilik hazirligi yapiyirsan baskasina bakmayacaksin ha yok ben bakarim diyorsan bende seni birakirim pismanmiyim asla uzuldummu ayrilirken mahzun mahzun gozleri yasardi bendeee yasasin ozgurluk diye ciglik atasim geldi....onleminizi alin msj atilmasin adam duzgunse tavrini koyar ha yok meilliyse yol ver gitsin ne verem olacaksin

kızın yüzsüz olduğunu ne biliyorsunuz.
nişanlınızdan bu cesareti alıyor belkide..
Ya illaki oyle kıza yüz veren erkekte vardır. Ben sadece sordum. Bazı kızlar da yüzsüz bu da bir gerçek. Ama erkek durust olursa tabikide daha fazla asılamaz. Asıl iş erkekte bitiyor.

Aynen öyle ama şimdiki devirde yüz vermeden bile mesaj atan kızlar illaki vardır.

Devir değişti hem cinsimden daha çok korkarım ama şuda var sevgilim peşinden giderse suçlu odur bir daha geri gelmesin haydi kapıya

Aynısı başıma çok geldi .
Sevgilimin whatsap fotoğrafında , facebookunda hep fotoğrafımız var .
Ama tam 4 kişi asıldı son iki ayda .
Birisi kocasından boşanmış çocuklu bi kadın sevgilimin giyinme dolabına not bırakmış 'benim evime gel' gibi .
Sonra daha dün akşam kadının biri sevgilime bi kızı ayarlamaya çalışmış .
Sevgilim anlattı bunları kızlara yüz verdiğini hiç sanmıyorum .
Bu devirde artık kızlar erkek peşinde koşuyor sevgilisi olması umurlarında değil .

• Beğen
Aynısı başıma çok geldi .
Sevgilimin whatsap fotoğrafında , facebookunda hep fotoğrafımız var .
Ama tam 4 kişi asıldı son iki ayda .
Birisi kocasından boşanmış çocuklu bi kadın sevgilimin giyinme dolabına not bırakmış 'benim evime gel' gibi .
Sonra daha dün akşam kadının biri sevgilime bi kızı ayarlamaya çalışmış .
Sevgilim anlattı bunları kızlara yüz verdiğini hiç sanmıyorum .
Bu devirde artık kızlar erkek peşinde koşuyor sevgilisi olması umurlarında değil .
Aynen canm haklsn smdi kizlar koşuyor

Yok benim başıma gelmedi de,

Nişanlısı ve sevgilisi varken başka kızlarla aşna fişne yapan yüzsüz erkekler çok tanıdım... :KK14:
Oyleleride cok canm. Allah herkesi durust insanlarla karsilastirsin

Oldu canım oldu... Hepsini kendi ellerimle haşladım... Artık sosyal medya diye bir illet var. Gören mesaj atıyor anında. Numarasına yada özel bir uğraşa gerek kalmıyor. Biri şiir yazmıştı.. Cemal Süreya'dan. Bende "Canım ben sevgilisi, gece gece cinleri tepeme toplama. Güzel şair Cemal Süreya'dan yaptığın alıntıyı al ve git asabımı bozma" demiştim. Küfür etmek ilk tercihim değil. Zorlarsa ederim tabi :KK70:

Back
X