• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize bir kz ilgi duyarsa ne yapardnz? ben imdi ne yapaym? yardm.

tabii canım gıcık bi durum, kafana takma demek istiyorum yani

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anam korkulur senden, çocuk rezil olur ama işyerinde, ne demezler adamakaydirigubbakcemile3

bana ne yahu....
benim olana kimse yan gözle bakamaz!
o karı o adiliği yaparken rezil olcam diye düşünmemiş de ben mi düşüncem aman rezil olcam diye :umursamaz:
sevgilim de yok yapma etme aman rezil olurum falan derse bi tane de ona çakarım kötükedihüso

ama yinede sevgilinin bunu sana anlatması yanlış, kendine saklayabilirdi, ya seni kıskandırmak için uyduruyorsa, olabilir mi?kaydirigubbakcemile3

bana ne yahu....
o karı o adiliği yaparken rezil olcam diye düşünmemiş de ben mi düşüncem aman sevgilim rezil olcak diye :umursamaz:
herifim de yok yapma etme aman rezil olurum falan derse bi tane de ona çakarım kötükedihüso

yok zaten senin sevgilin sana böyle bişey asla anlatmaz sanırımkaydirigubbakcemile3

gerçekten cok gıcık bı durum..canım bence bişey yapmaana gerek yok sevgilin gerekeni yapmış.şimdi diceksinki içim içimi yiyo ne kadar güvensemde çok haklısın..bence sevgiline korkunu bellı etme, o kızın karsısına gecıpte bagırma.yanı aramızda sen sorun bıle olamazsn hesabı davran;) benım fikrim bu tatlım umarım işine yarar:Saruboceq:

valla sevgilim gereken cevabı verse de ben o kızın ağzını yüzünü dagitirim hiç affetmem :delphin:

bana ne yahu....
o karı o adiliği yaparken rezil olcam diye düşünmemiş de ben mi düşüncem aman rezil olcam diye :umursamaz:
sevgilim de yok yapma etme aman rezil olurum falan derse bi tane de ona çakarım kötükedihüso

Aynen vereliniortak

Sevgilim gerekeni söyledi, ben susup oturayım diyemiyeceğimi biliyorum yapım itibariyle..

Kızı bir güzel rezil ederdim...:olmaz: :dilcikar:

kesinlikle yerinde olmak istemezdim çünkü senin kadar sabırlı olamazdım tamam gereken cevap filan
ama bu senin kendi şahsına saygısızlık o şahıs seni es geçiyor sen yokmuşsun sevgilinle beraber
değilmişsin gibi hangi mantık ve cesaret çerçevesinde sevgiline açılabiliyor ya.. ya da ilişkinizi hafife
alıyor bu da bir fıttırma ve ortalığı ayağa kaldırma nedeni benim için! :oklava:

Bence de eğer ilgisini ve vb davranışlarını devam ettirirse ağzını burnunu kır acıma kaydirigubbakcemile5

1?
yine iyisin..
bizim karisimize kimler cikti..
gormezden geldik.. icimize attik..
bugun ikimizde rahatiz..

şahsen benimkinin bi arkadaşı vardı habure hal hatır sormalar buluşmalara davet etmeler bilmem ne hiç hazetmem böle davranışlardan kızı msnde uyardım. Bana o benim dostum aramızı bozamassın die cevap verdi ukala bi daha dedim ara bi daha msnden yaz bak gör nasıl bozuorum seni dedim. Aynı şehirdeyiz bunun bide bi arkadaşı daha var yılışıklar allahım bak gene sinir oldum onu da onun aracılığıyla uyardım bidaha bulaşamadılar. Bunun gibi kadınlara sakin tepkiler verirsen üste her zaman çıkarlar bak sinir oldum şimdi aklıma geldi olanlar sen bana gönder o kızın bu sinirlilikle ağzını burnunu dağıtayım

Back
X