Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabii canım gıcık bi durum, kafana takma demek istiyorum yani
valla sevgilim gereken cevabı verse de ben o kızın ağzını yüzünü dagitirim hiç affetmem![]()
valla sevgilim gereken cevabı verse de ben o kızın ağzını yüzünü dagitirim hiç affetmem![]()
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anam korkulur senden, çocuk rezil olur ama işyerinde, ne demezler adamakaydirigubbakcemile3
bana ne yahu....
benim olana kimse yan gözle bakamaz!
o karı o adiliği yaparken rezil olcam diye düşünmemiş de ben mi düşüncem aman sevgilim rezil olcak diye :umursamaz:
herifim de yok yapma etme aman rezil olurum falan derse bi tane de ona çakarım kötükedihüso
ama yinede sevgilinin bunu sana anlatması yanlış, kendine saklayabilirdi, ya seni kıskandırmak için uyduruyorsa, olabilir mi?kaydirigubbakcemile3
bana ne yahu....
benim olana kimse yan gözle bakamaz!
o karı o adiliği yaparken rezil olcam diye düşünmemiş de ben mi düşüncem aman rezil olcam diye :umursamaz:
sevgilim de yok yapma etme aman rezil olurum falan derse bi tane de ona çakarım kötükedihüso