Sevgilinize , eşinize ilk aldığınız hediye nedir ?

MawidenKadin

Yoga teacher 🧘🏼‍♀️
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.957
410
163
38
Konuyu aslında fikir almak amaçlı açıyorum.
20 gün sonra yıldönümü nişanlımla ilişkimizin başlamasının.
Nasıl hediyeler aldınız. ?
Değişik fikirler hem bana hem hediye alacaklara yardımcı olabilir sanırım.
Şimdiden hediyelerinize sağlık kızlar

İlk hediyemmiydi hatırlayamadım şimdi ama
"Seni Seviyorum
Çünkü...
isimli bir kitap almıştım.Kitapta hoşuma giden yerleri işaretlemiş öyle vermiştim.
Yazarı hatırlayamadım,şimdi baktım netten Mehmet Çoşkundeniz imiş.

Güzelmiş gerçekten :)))

Süpermiss canım ne güzel düsünmüssün, bunu bende yapayım
Gömlek almıstım ben galiba.

ben parfüm almıştım doğum gününde, yıldönümümüz gelmedi henüz

bende saat almıştım geçen sene hala taksiti bitmedi biraz fazla pahalıydı :)
bu senede spor ayakkabı aldım üstüne de sevgililkten nişanlılığa kadar olan birkaç resmimizin birleşimini koydum bu ne dedi 1.5 yılımızın özeti dedim eli ayağı birbrine dolaştı :)

Kazak ve gömlek almıştım.

Ama özel bir şeyler olsun istersen sana özel mesaj yollayacağım,o siteye bir bak canım.

ilk parfüm almıştım,,sora kilerde bikere kalpli bi yastık almıştımm üzerine isimlerimizin baş harflerini yazdırdımm,,ve şimdi yastık odamızdaa ewlendik şimdii tabii,,bikerseninde romantik bi resmimizii,,kalpli çerçeve almıştımm ona koydum,,yanında gömlek almıştım,,bikerede duygusal bi mektup ve şiirr defteri hazırlamışrımm tamemen kendi duygularımm,,,,çokmu duygusallmışım bende

sevgililer gününde aldım ilk hediyemi...fotograf makinsı....son dogumgününden sonra bi daha da hediye yok ona...memnuniyetsizzzzz

Eşime ilk aldığım hediye kol saatiydi....3 gün önce yine doğum günüydü beraber kullanabileceği gomlek ve mevsimlik kazak almıştım....onun bana ilk hediyesi cep telefonu ve parfumdu....geçen ay doğum günümde kol saati almıştı....bugünde parfumcuye gittik aynı markadan birtane bana bir tane kendisine parfüm aldı....yaaa ben bu hediye işini seviyorum....karşılıklı olduğu sürece.....

içinde osmanlı tuğrası olan bi kol saati almıştım siyah ve çok şıktı gerçekten çok severek almıştım :)

kitap almıştım kürk mantolu modanna en sevdiğim kitaptır sabahattin alinin sevdiğim bir yerin altına çizerek hediye etmiştim . :)

kendim atkı örmüştüm ve mektup yazmıştım sonra güzel bir kutunun içerisine önce mektubu ve küçük kalplere yazılmış notları yerleştirdim üstünede atkıyı yerleştirdim ve kargoyla yolladım çok hoşuna gitmişti

ilk saat almistim !! sonra parfüm kazak gömlek ceket parfüm seti tras seti eldiven anahtarlik cikolata pasta yapdim ..... ne cok sey almisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…