• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize istediklerinizi nasıl yaptırıyorsunuz?

Kurnazca,sırnaşıkça ve birazda tatlılıkla bir şey istendiğinde o istegi yerine getirmeyen erkek yoktur bence. :1::1::1::1::1:

sevgilime değil ama kocama şöyle yapıyorum .kocişim diyorum tabı ses tonum değişiyor;)) yanına gıdıyorum senden birşey ıstesem yaparmısın dıyorum oda söyleyecegın şeye baglı dıyor ve geneldede yapıyor;)

sevgilime değil ama kocama şöyle yapıyorum .kocişim diyorum tabı ses tonum değişiyor;)) yanına gıdıyorum senden birşey ıstesem yaparmısın dıyorum oda söyleyecegın şeye baglı dıyor ve geneldede yapıyor;)

söylemeyi biliyosun ozaman :69: ne güzel
uf ben bilmiyorum ..yapamıyorum acep neden cözemedim kiii :14:

İlk önce 1 2 tatlı söz canim cicim hayatim filan :1: Baktın olmuyor çirkeflik yaparsın azıcık:1::1::1:

ben sonunda tartışma çıkarsa iyi olacağına inanmıyorum çünkü işler dahada çıkmaza giriyor o zaman.
hayır dediğinde inat etmemek gerekiyor.ben kabullenip kendi içimde üzülünce o kabul eder (ama ona surat asmıyorum,tavır yapmıyorum,sadece kendi halimdee üzülüyorum biraz)

ben sonunda tartışma çıkarsa iyi olacağına inanmıyorum çünkü işler dahada çıkmaza giriyor o zaman.
hayır dediğinde inat etmemek gerekiyor.ben kabullenip kendi içimde üzülünce o kabul eder (ama ona surat asmıyorum,tavır yapmıyorum,sadece kendi halimdee üzülüyorum biraz)

ama hic belli etmemek surat yapmamak baya caba ister bence:95:

hayatta mutsuzluğun 2 formülü var 1)herkesi mutlu etmeye çalışmak 2)insanlardan bir şeyler beklemek

neden ondan bir şey bekliyorsun ki? binbir dil döküp söylene söylene istediğini anca yaptırınca mutlu olacak mısın? boşver yahu kendin yap daha iyi :68:

hayatta mutsuzluğun 2 formülü var 1)herkesi mutlu etmeye çalışmak 2)insanlardan bir şeyler beklemek

neden ondan bir şey bekliyorsun ki? binbir dil döküp söylene söylene istediğini anca yaptırınca mutlu olacak mısın? boşver yahu kendin yap daha iyi :68:

evet cok haklısın ..ama zorla yaptırmaktan bahsetmiyorum burda canım .
yani demek istedigim istemeninde bir ince yolu var :1: onu merak ediyorum yanii

Back
X