sevgilinize trip yapar mısınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tribin Allah'ını yaparım hem de:ssz: canından bezdirebilirim bazen

Yok ya. Hiç trip yapan bir insan değilim. Sevmem yapmayı da bana yapılmasını da. Sevdiceğim de yapmaz bana şükür kii . Bunlar ilişkiyi yoran şeyler.

Arada yaparım tabi ama suyunu da çıkartmam. Niye arkadaşlarında takıldın,niye cevap vermedin falan bunlar bana saçma geliyor. İki tarafında anlayışlı olması gerek. Sevgilim diye eskiden yaptığı şeyleri kısıtlayacak halim yok. Bana haber verdiği müddetçe istediği arkadaşıyla görüşebilir. Ama şeye çok sinir oluyorum. bazen oyuna dalıp mesajlarıma cevap vermiyor. Bende "ben yatıyorum hayatım iyi uykular" diye mesaj atıyorum. "Öyle mi sevgilim ben de yatacağım birazdan iyi uykular öpüyorum" diye cevap geliyor. Anında cevabı yapıştırıyorum "Uyu tabi aşkım çok konuştuk bugün yorulmuşsundur" :)) Sonra tabi hemen laf sokma sevgilim bla bla bla... :D 6 aydır beraberiz öyle çok büyük kavgamız olmadı. İki üç haftada bir böyle atışmalarımız oluyor sonra gönlümü alıyor. Çok da mutluyuz. Ona güvendiğimi biliyor. Bende biliyorum. Böyle olunca aşırıya da kaçmıyor. Arkadaşyla görüşüyse çok geç saatte eve gitmiyor mesela. Ne istediğimi biliyor çünkü. Trip çok gereksz ya. Ben onunla mutlu olmak için varım. Burnundan getirmek için değil.

ben de trip yaparm hem de kücücük seyleri bi büyütürüm ki.. ama o yerim senin tribini der :) gecer trip filan. ben haklıysam o adım atar kendini affettirir ben de ederim mantıklı acıklama yaparsa. uzatmam yani. ben sucluysam yine trip yaparm ama sonra adımı ben atarım. o da az tripli degil yanii.. gerci suan ayrıyız beni terketti :/

Kim trip atmazkiiiiii, gıccık olur ama yaparım sorada derimki o kedi benim ayağıma gelecek ve benden özür dileyecek hihihih:9:

hanımlar sevgililerinize trip yaparmısınız mesala yapsanız nasıl yaparsınız?

yada sizi çok sinirlendirdiğinde trip yapıp sonra pişman olurmusunuz?

Ben kızdığımda yaparım hatta hep yaparım:roflol:

sonra üzülürüm aşkıma kıyamam yapmasaydım derim :asigim::asigim:

sevgilileriniz sıkılır mı? ne kadar sürer tripler?

konuşmam filan peki sizler??:1rolleyes:

kralını yaparım..evlıyım eşim bana daha dun aksamm aayy ne trıpli bişeysın ya dedı...bende dedım kı o zaman gıt okeydeki hakan abınle evlenseydın .trıp yapmayan kadın mı var laaaan dedım :52: ben kadınım sen erkek tribimi cekıceksın dedım..hep de derım kadınlar nazlı alıngan narın yaratıklardır:8:

Bennde trip yapiiyorumm acayiii fazzzlaa..
Aslindaa icimdenn kiyamiyorummmm hicc buaralar trip yapmamaya ozen gosteriyoruummm bakalimmm nasil gidicekk :)

Son düzenleme:
Back
X