sevgilinize yaptığınız yada yapmayı düşündüğünüz süprizler nedir tatlışlarımm=)))

Canım formayı sen giyeceksin zaten,sende kalacak,yani çakma da olsa olur.:1:Demek istediğim sevdiği takımın formasıyla,aşkını bir arada görünce çok mutlu olur diye düşünüyorum.:39: Onun hediyesi saat,forma mevzusunda da ona aşkını itiraf ederek en büyük hediyeyi vermiş oluyorsun.Yani bence.:16:

canım onun yanında guzel bır not yaz çok hoşbır not kartına yada bende saat almıştım ve saatcıde arkasına metal kısmına her anımın senınle geçmesi dileğiyle gıbılerınden bır yazı yazdırmıştm gerckten mukemmel gorunuyor istersen bu tarz bıseyde yapabılırsın...

aa bu da çok güzelmiiş ne kadara yaptırdın peki tatlım?

Canım formayı sen giyeceksin zaten,sende kalacak,yani çakma da olsa olur.:1:Demek istediğim sevdiği takımın formasıyla,aşkını bir arada görünce çok mutlu olur diye düşünüyorum.:39: Onun hediyesi saat,forma mevzusunda da ona aşkını itiraf ederek en büyük hediyeyi vermiş oluyorsun.Yani bence.:16:

beşiktaşlı değilim ama çok koyu galatasaraylıyım :(

Yaaa böyle baskı yapan yerler oluyor her yerde,fotoğrafçılara sor bi başta,basımevi gibi yerler falan da yapıyor,yardımcı olan biri çıkar illaki canım.:34::46:

Ben bi battaniye yaptırdım.Üstüne de ona hitap sözcüğümü yazdırdım.Koca bebeğim yani.Evlenince ona sarılıp uyuycaz birlikte inşallah.:54::16:

battaniyeye yazı yazdıranı ilk defa duyuyorum canım nerden aldın ve bu yazıyı yazdırdın merak ettim açıkçası güzel bir hediye de:34:

battaniyeye yazı yazdıranı ilk defa duyuyorum canım nerden aldın ve bu yazıyı yazdırdın merak ettim açıkçası güzel bir hediye de:34:

Utandım,şımardım...:1::27:Canım bi site var,orda inanılmaz orjinal hediyeler var,ordan sipariş vermiştim,en geç beş gün içinde ulaşıyor eline.Şimdi uluorta yazamıyorum,reklam oluyor diye,100 mesaja da ulaşmadan özel mesaj atamıyorum.:50:100 mesaja ulaşayım ilk işim sana mesaj atmak olacak.:1:

Son düzenleme:
Utandım,şımardım...:1::27:Canım bi site var,orda inanılmaz orjinal hediyeler var,ordan sipariş vermiştim,en geç beş gün içinde ulaşıyor eline.Şimdi uluorta yazamıyorum,reklam oluyor diye,100 mesaja da ulaşmadan özel mesaj atamıyorum.:50:100 mesaja ulaşayım ilk işim sana mesaj atmak olacak.:1:

tatlım o siteyi bende istiyorum banada lınk olarak atarsan çok memnun olurum..

Erkek arkadasim Türkiye´de yasiyor ben ise yurtdisinda yasiyorum okulum biter bitmez bende dönecegim Türkiye´ye. Süpriz yapmak bir zor olsada imkansiz degil ama. Iki hafta önce onun isyerine mesajli özel kurabiyeler yaptirip göndertim...

cok mutlu olmus ve sasirmisti...

yaptıklarım :
6 yıl önceden başlıyorum :)
boksördü o zamanlar, kanguru almıştım boxör eldivenli
kol düğmesi
şeker yastık diktim
araba minderi diktim :)
oyuncak yaptım :)
kravatlar,
gömlekler
baş harflerimizden oluşan araba süsleri
manşetinde başharflrimiz olan gömlek özel dikim :)
cüzdan
son bir yıldır her gittiğimde sevdiği çikolatalardan yaptırıyorum :)
tişört diktim :)
kanguru yaptım arabasına :)
aşkın kitabını yapmıştım :)
şimdilik bunlar geldi

yaptıklarım :
6 yıl önceden başlıyorum :)
boksördü o zamanlar, kanguru almıştım boxör eldivenli
kol düğmesi
şeker yastık diktim
araba minderi diktim :)
oyuncak yaptım :)
kravatlar,
gömlekler
baş harflerimizden oluşan araba süsleri
manşetinde başharflrimiz olan gömlek özel dikim :)
cüzdan
son bir yıldır her gittiğimde sevdiği çikolatalardan yaptırıyorum :)
tişört diktim :)
kanguru yaptım arabasına :)
aşkın kitabını yapmıştım :)
şimdilik bunlar geldi
bi doğum gününde iş yrinin arka kapısından girmiştim :D alt katın ışığını kapatmıştım pastanın mumlarını yakmıştım :) şok olmuştu :D
arabaasının altını muhakakkak kontrol eder, arabayı kullanacağı zaman kedi filan var mı diye :) arabsının altına pasta koymuştum :P
video hazırladım :)
kumandalı kocaman araba almıştım :) arabamız yoktu o zaman :) üzerinde pasta :) bakmıştı ayağının trafında dolaşan bi araba var :D doğum günü yakınlaştı :D yine nasıl şaşırtacaksın beni diyor :)) bu arada pastalarını ben yaparım :) onun sayesinde usta oldum :)

ben kırtasite den iki tane kırmızı karton aldım.
son ra evde bole kalp şeklinde sticker vardı , o stıckerla tek tek kalp çizdim , sonra hepsını tek tek kestım . ve her bırıne aşk sözcükleri geç.irdiğimiz güsel anları yazdım .. onları bir kutuyu koydummmmmm (kutu kısmı bıraz zor cunku cogunlukla kızlara hedıye edılecek kutular) aralarına cıkolata serpiştrridimm :D cok begenmişti.

sonra kitapevlerinde satılan kartlardan aldım duygularımı yazdım bulustugumuzda farketmeden cebıne koydum eve gıdınce de mesaj attım , cebıne bak dıe :)

o zaman da mutlu olmustu bayagı :):16:

ben de eşimle çıkarken ona kartlardan kalp yaptım onları da dolabına kitabına ceketinin cebine koydum hala saklar ilkbabalar gününde de ona cd hazırladım oğluma hamileliğimle başlayan ve o güne kadar olan resimleri ekledim üstüne yazılar ve çok sevdiği şarkıyı hazırladım bi de pasta yaptırdım çok mutlu olmuştu
bu babalar gününde oğlumla ona aynı renk üstünde aynı şeyleri yazan tişörtler alıcam aklıma başka bişey gelmedi

Back
X