Sevgilinize yilisan kiz var mi?

valla dövmek fln muhattap olmam bunlarla ya ama eğer çok sinirime dokunursa öyle bir bakarım ki kaçcak yer arar dövmüş olurum zaten. sevgilim de ya saflıktan ya iyi niyetten(!) bi türlü tersleyemez anca kendini çeker öle tipler uzaklaşır ama bu asalaklar hiç anlar mı kaçtıkça peşinden gelirler! valla aslında çok muzdaripim bu konudan artık canıma tak etti geçen hatta niye bütün yavşaklar seni buluyor tarzı bi laf ettim alındı "ben mi ortam yaratıyorum yani" diye ama alınsın banane bıktım artık ya hissizleştim artık kıskanmamaya fln başladım :S

hayır yok......ama olsada hiç birşey yapmam.......kıskançlığımdan sinirimden patlarım ama belli etmem...sadece eşimin tepkisine bakarım.....muhatabım eşim olur....

aaaa bı tane pınar ımız vardı kııııııııııııııııı aman yarabııııı dosta dusmana vermesın :oklava:
aman kabus gıbıydı..
neyse kı cok guzel haddını bıldırdım aklinialirimsmile
uzun zamandır yuzunu gormuyoruz :))))

17 senelik evliyiz,birkaç tane çok ciddi asılan oldu,tabi sadece bildiğim bunlar,bilmediklerimi de sonradan anlatıyordu eşim sağolsun.:nazar: Şeniz .Ama bunlardan birine hiç kendimi düşürmeden,yormadan ,üzmeden öyle birşey yaptım ki az daha aklını kaçırıyordu.kaydirigubbakcemile3.Söylemem mümkün değil..:1rolleyes:

17 senelik evliyiz,birkaç tane çok ciddi asılan oldu,tabi sadece bildiğim bunlar,bilmediklerimi de sonradan anlatıyordu eşim sağolsun.:nazar: Şeniz .Ama bunlardan birine hiç kendimi düşürmeden,yormadan ,üzmeden öyle birşey yaptım ki az daha aklını kaçırıyordu.kaydirigubbakcemile3.Söylemem mümkün değil..:1rolleyes:

el hareketi filan mı?

benide ilgilendirmezz döner yanımdaki adamın tavrına bakarım.. herkezi kontrol edemezsin sonuçta ama sevgilinin hali tavrı anlatır sana..

Yok..
Şimdiye kadar kocama da sevgililerimden birine de yılışan kız hiç görmedim ben..
Çok mu çirkin adamlarla beraber oldum ben acaba?mafoldumben

benim sevgilim bankada çalışıyor.bi gün bankada işi düşen bi kız bunu beğenmişki işlem yapacağı paranın üzerine numarasını yazmış:kızgın: sonra arada bankaya uğramalar falan.Allah tan sevgilimin eğitim süreci bitip üs kata geçtide kurtuldu kızdan alsanaalsanasmile ama benim hala aklımdadır.ayrı şehirlerde olduğumuz için olaya el atamadım yoksa ben bilirdim yapacağımı :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: zaten kıskancım bi de o kızla karşılaşsaydım saçını başını yolardım Çok üzgünüm çoook

buzamana kadar kocama yılışan kız olmadı.ama düğünlerde bir toplumda bakan kıslar oluyo ozaman deli oluyorum parçalıyasım geliyo kısları

böyle bi durum olsa ilk önce saçlarımı yanımda mutlaka taşıdığım bi toka yardımıyla toplarım sonra olası bi tokat durumuna karşı ( ki olması imkansız )burnumda ki hızmayı çıkartırım ve şuana kadar sebepsiz uzatmadığım tırnaklarımı devreye sokaraktan kızı boydan boya yırtarım delikafadulden hızımı alamazsam saçlarından tutup yerde sürüklerim ve en sonunda yüzüne tükürürüp seni gidi sür...k diyip son bi tekmeyle olay yerinden uzaklaşırım:teytey:

Back
X