• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizi/eşinizi size daha çok bağlanması için özel bir yöntem kullanırmısınz?

ahhahaahahaha tanıstıgım günkü kokumu birdaha ona yasatırsam beni kesinliklee terkederrrrr

:roflol: terrrr,simitt ve kahveeeeeeeeeeee :roflol::roflol:

hiiiiiiiçç bişiii yapmam özel mözellllll
saldım cayıraaa mevlamm kayıraaaaaaa:roflol:

o zaten böyle doğallıgı seviyor. bi kaçkere şölee az nazlıı işvelii bölee ninişimmm gibilerinden konusiim dedim tlf daa
napıosun askım seyler gibi dedi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 seninkide bi alemmm:roflol:

benmki kendi bile bebek gibi konuşuyo tlf da nazlanıyoo :roflol: bende konusurm arada :jeyyar:

ben b.. b...yapmam:roflol::roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey en güzeli buydu sanırm kaydirigubbakcemile3

Bence de çok çaba harcamamak lazım. Harcadıkça rahata erip çantada keklik olunuyor. Kendi hayatımızı merkeze koyarsak daha çok bağlanıyorlar. O kağıtlar da çok etkili değilmiş diye okumuştum.

Zaten seven seviyor, extra çabaya gerek yok.

benm aşkımda pek hoşlanmaz böyle şeylerden.aksine bende cok severim yapmayıda almayıda.ama alıştım,sürpriz falan pek yok ilşkimizde.doğal olmak en iyisi der durur.hatta arada sürpriz yaparım yine liseliler gibi davranmaya başladın derkafamçokkarıştı.

Posta gazetesindeki Mehmet coşkundenizin bu konu ile ilgili 30 önerisi var ben seçtiklerimi koyiyimm diğerleri bildiğimiz şeyler zatnn:)

*Başkalarınını önünde asla tartışmayın, kavga etmeyin. Unutmayın, siz birbirinizin tarafısınız. Sevgiliniz haksız olsa bile onun tarafını tutacaksınız. Hatasını ancak yalnız kaldığınızda söyleyeceksiniz.

*Başka insanların sözleriyle birbirinizi yargılamayın. Sevgilinizin söylediğini esas alın.

*Birbirinizin farklı yanlarınızı kabullenin. Yani birbirinizi olduğunuz gibi kabul edin, değiştirmeye çalışmayın. ( sanırım en çok bu hatayı yapıyoruz)

*Yalnız ikinize ait bir şarkı bulun. Şarkı çalarken birlikte söyleyin. Şarkının sözlerini birbirinizin gözlerinin içine bakarak fısıldayın. ( sanırım bundna öte güzel bişey olamaz kaydirigubbakcemile2)

*Kıskançlık aşkın doğasında var. Ama bunu sakın abartmayın. Sevgilinizin üstünde baskı kurmayın (bunu çok yapıyorum iştee)

Kaçan kovalanır kovalandıkça kıymete biner dolasıyla erkek hep bağlı kalır kaydirigubbakcemile3 zor olanı sever insan

Back
X