Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

tabi ki her önüne gelenle tanıştırmam sevgilimi.
ne insanlar var. haa tabi ki ilk tanıştıkları erkeklerle birden canım cicim samimi olan kızlara uyuz olurum
böyle arkadaşım yoktur etrafımda
dost kavramına pek inanmıyorum bu aralar o yüzden yok arkadaşıma çok güveniyorum lafları fln yalan yani.
he sevgilime güvenirim ama. bilirim ki benim arkadaşım ona karşı bi eğilimde bulunsa bile gelir bana söyler. o yüzden sinirimi bozcağını bile bile kimi insanlarla tanıştırmam ama hoş vakit geçirdiğim ucuz olmayan insanlarla tanıştırırım rahatlıkla. eğer bi yavşaklık söz durumu olursa - kii benim yanımda buna cesaret etmesi biraz zor o kızın- erkek arkadaşım da yerine göre davranır buna eminim.
tabi bu kadar laf ettim ama bence sizin arkadaşınızda sorun yok. belli ki sizle baya samimi o yüzden sevgilinize karşı da içten olmuş yani bilemiyorum tabi öyle insanlar vardır ama sevgili bulmak için kız arkadaşlarıyle samimi olup sevgili olmaya çalışan kızlar fikri pek mantıklı gelmiyor.
ama erkek arkadaşınızın bunu abartıp garipsedim fln demesi bana saçma geldi. kimbilir belki hoşlandı ondan böyle en ufak bişeyi bile söylüyor. farazi konuşuyorum tabi.

ilk aşkım (eski segilim) uzun bi zaman sonra karşıma çıkmıştı
yanımdada mankenlere taş çıkaracak güzelikte bi kız arkadaşım vardı..
biz onunla tokalaştık oğlan birden kendine çekti sarıldı yanaklarımdan öptü..
kızda herkesle içli dışlı samimi olan biriydi sarılmak için ona yaklaştı oğan sadece tokalaştı...
benim o zaman pek bir hoşuma gitmişti..

gelelim şİmdiki zamana..sevgilim hiç bi kız arkadaşımla tanıştırmam o yanımda yokken aman ne yakışıklı imiş ne hoş imiş ne kadar güzel konuşuyormuş sözlerini duymak hoş değil....

Yakın 3 tane arkadaşım var ve isterlerse ilk görüşmede sarılsınlar ben sevgilime de o 3 dostuma da güveniyorum . Diğerlerine güvenmem ve öyle bişey olursa da şüpheyle bakarım o arkadaş dediğim insana ..

üniversiteye kazandım şehirdışındaa..özel bir yurtta kalıcaktım ilk sene 3 tane oda arkadaşım vardı ve şu an hayatımdaki en değerlilerim arasındalar..pazar günü üni hayatıma başladım pazartesi sevgilimle tanıştım sayılır..o gün o kız arkadaşlarımda yanımdaydılar..yani hemen hemen sevgilim ben ve kız arkadaşlarım aynı zamanda tanışmış gibi bişi olduk..çok sever benimki arkadaşlarımı benim kadar değer verdiğinden hiç şüphem yok..hiç art niyet düşünmem arkadşlarımda onu sever..ve bu durum benim çok hoşuma gider..askere gidene kadar yani yaklaşık 3 yıl kadar biz nereye gittiysek kızlarda bizim yanımızdalardı:)onlar olmadan içimiz rahat etmezz..hep birlikte gezeriz pikniğe giderizz bişiler yaparızz:))askerden gelsinn bebişim yine bizi gezmelere götürcek inşallah:))

hatta kızlar derki ya şimdi siz evlenince biz kız tarafı mı olucaz erkek tarafı mı?seni tanıdık bi gün sonra da özkanı tanıdık derler:)tartışmamız fln olunca hep onu tutarlar...çok seviorumm ben hepsinniii

sizin arkadaşlıgınıza baglı bu birazda.her kız arkadasımla tanıştırmam ben erkek arkadasımı :) kız var kız var :)

eger o kiz benim arkadasimsa tanistiririm ve hic bir sorun cikmaz
eger sorun cikacak biri olucagini düsünsem o kiz benim arkadasim olamaz

benim kız arkadaşım beni erkek arkadaşıyla illa ki tanıştırmak istemişti..bende tanışma meraklısı değildim.. tanıştık sadece toklaştık sonra arkadaşım bana ne düşünüyorsun onun hakkında yakışıklı mı sence falan demeye başladı ben hiç o gözle bakmamıştım.. zaten sevdiğim vardı.. bana böle davranışlar çok saçma gelir banane başkasının sevdiğinden..

asıl konuya gelince tanıştırıcağım arkadaşım 2 taneyi geçmez o da hemen değil en az 1 sene sonra tanıştırırım.. tanıştırmak iyi bişey değil bence.. erkeklerre güvenmiyorum istersem 5yıl çıkmış olıyım.. erkek erkektir şeytana uyar falan istemem zaten kıskancım.. kız arkadaşlarımdan kıskanmam tabi ki o güvensizlik olur..

Her KızLa Tanıştırmam Tabiki..Ama Dostum dedqim insanLar Vardır. . !!
Tanıştırırım Hatta onLarda sewqiLisiLe Tanıştırır qeLir benim aşkıma danıŞırLar erkekLer Konusunda:)
hepsine baLdız der..Kavqa eddiqimisde qider onLardan Yardım İster faLan ..:) arkadaşLarımda aşkımda iiyiki Var diorum:D

eskiden sevgilim cok samimi oldugum bi kiz arkadasimdan hoslanmisti (ozamanlar ona kiz ayarlama cabasindaydim, hep arkadaslarimin resimlerini gosteriodum birini begende ayarlayimdiye. basinin etini yiyordum, oda diyemiyordu benden hoslandigini, basinin etini yemeyi birakim diye en guzel kiz arkadasimi gosterdi sevgilisi vardir diye, bak bu guzelmis dedi ama sevgilisi vardir bosver dedi bende yok yok ayarlarim dedim, ondan bikac zaman sonra dedi bendn hoslandigini)
bunu bile bile tanistirdim, neden tanistirmayimki?
ikisinede guvenim sonsuz
tabi sadece samimi olduklarimla tanistiririm, sadece slm verdiklerime degil

Back
X